Şimdi Ara

Nikon Coolpix S2500- idarelik alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kampanya varmıs. 180 'e veriyor hepsiburada.. onceki makina casio exilim z6 6 mp idi.. oldukca da guzeldi.. artik lens bulanık gosteriyor. tamirci sart.. normal cekim yapmak icin nikon s2500 alınır mı 180e?

tesekkurler,
    iyi forumlar..

• ben aldım ..memnunum.daha önce sony dsc600 vardı .benum yaramaz halletti..araştırıdm.uygun geldı.120 mp..4 gb sd kart aldım.25 daj video..450 civarıda foto kaydı yapılabiliyor..benım için gayet guzel..

Orijinalden alıntı: brave34

ben aldım ..memnunum.daha önce sony dsc600 vardı .benum yaramaz halletti..araştırıdm.uygun geldı.120 mp..4 gb sd kart aldım.25 daj video..450 civarıda foto kaydı yapılabiliyor..benım için gayet guzel..

Zoom yaparken ve zoom düğmesini bıraktığımda objektiften bir ses geliyor. Bu normal midir, sizinkinde de aynı mı?
    * nikon d90 * nıkkor 18-105vr * nikkor 50mm f/1.4d * nikon S2500 * 16 gb toshıba sdhc class10 * 8 gb team sdhc class 10 * vestel 42pf6905 42" lcd tv * vestel 19vh4230 19" led tv * sony dcr-sx34e * canon mp500 * canon lbp2900 * asus r101 * creatıve ınspıre m4500 4+1 ses sistemi * lg gx500 * next 2000cı plus * tp-link td-w8151n modem
  • bende ses yok..
  • bende bir ara almayı düşünmüştüm, bir kaç hafta önce vatanda hafta sonu 167 TL den satılıyordu. 3100 de tatlı küçük bir makinedir ama aradaki 60-70 tl farkı hak eder mi bilmiyorum. Canon a2200 f değeri için tercih edilebilir.

Orijinalden alıntı: ünalsa

quote:

Orijinalden alıntı: brave34

ben aldım ..memnunum.daha önce sony dsc600 vardı .benum yaramaz halletti..araştırıdm.uygun geldı.120 mp..4 gb sd kart aldım.25 daj video..450 civarıda foto kaydı yapılabiliyor..benım için gayet guzel..

Zoom yaparken ve zoom düğmesini bıraktığımda objektiften bir ses geliyor. Bu normal midir, sizinkinde de aynı mı?

Makro modu açıksa, nikonlar otomatik netlemeye çalışır. Ondan içinden dikkat edilmezse duyulmayacak kadar çıt çıt çıt diye ses gelir :) Benim hoşuma gider açıkçası o ses

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

JDM Spirit Turkey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FinePix HS25EXR ALınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.