|
Bildirim
|
Elektronik sigara,nikton sakızı,nikotin bandı,nargile,puro gibi şeylerle sigara bırakılmaz.Bağımlılığı başka yollardan tedarik etmekten başka bir şey değil.Amacın bağımlılığı yok etmek olmalı
5 hafta oldu sigarayı bırakalı.Yerine hiçbir şey koymadım.O kadar üzgün olduğum,çaresiz ve yalnız hissettiğim anlar oldu 1 nefes dahi içmedim canım da istemedi.Yılbaşında alkol sofrasındaydım herkes içmeme kesin gözüyle bakıyordu ama ben kafamdan sildim attım artık.42 gündür tek nefes içmedim.Kesinlikle canım istemiyor.15 yıllık içiciydim.Daha önce çok bırakma deneyimim oldu ama hiçbir zaman böyle değildi.Bu sefer gerçekten kafadan sildim kokusu bile rahatsız ediyor nefesimi tıkıyor. Bunları 15 yıl boyunca günde en az 1 paket ve en ağır sigaraları içen birisi olarak yazıyorum.Gözde büyütülecek bir şey değil,birazcık dirayetli olun |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 4 Ocak 2019; 12:42:45 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 4 Ocak 2019; 13:15:33 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 4 Ocak 2019; 21:58:10 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|