Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 ay kadar oldu 1 aydır falan azaltarak elektronik sigara kullandım ondan sonra bi süre onuda içmedım 2 haftadır çok fazla bastırdıgı ıcın nıkotın sakızı aldım onu çiğniyorum. tamam kesiyor fakat sigara acayip bastırıyor böyle birisi içerken falan kokusu burnumdan geçiyor böyle iç diye bastırıyor içimden. nezaman geçecek bu istek ne yapabilirim. artık zor duruyorum.

• Elektronik sigara,nikton sakızı,nikotin bandı,nargile,puro gibi şeylerle sigara bırakılmaz.Bağımlılığı başka yollardan tedarik etmekten başka bir şey değil.Amacın bağımlılığı yok etmek olmalı
    5 hafta oldu sigarayı bırakalı.Yerine hiçbir şey koymadım.O kadar üzgün olduğum,çaresiz ve yalnız hissettiğim anlar oldu 1 nefes dahi içmedim canım da istemedi.Yılbaşında alkol sofrasındaydım herkes içmeme kesin gözüyle bakıyordu ama ben kafamdan sildim attım artık.42 gündür tek nefes içmedim.Kesinlikle canım istemiyor.15 yıllık içiciydim.Daha önce çok bırakma deneyimim oldu ama hiçbir zaman böyle değildi.Bu sefer gerçekten kafadan sildim kokusu bile rahatsız ediyor nefesimi tıkıyor.
    Bunları 15 yıl boyunca günde en az 1 paket ve en ağır sigaraları içen birisi olarak yazıyorum.Gözde büyütülecek bir şey değil,birazcık dirayetli olun
  • Elektronik sigara,nikton sakızı,nikotin bandı,nargile,puro gibi şeylerle sigara bırakılmaz.Bağımlılığı başka yollardan tedarik etmekten başka bir şey değil.Amacın bağımlılığı yok etmek olmalı
    5 hafta oldu sigarayı bırakalı.Yerine hiçbir şey koymadım.O kadar üzgün olduğum,çaresiz ve yalnız hissettiğim anlar oldu 1 nefes dahi içmedim canım da istemedi.Yılbaşında alkol sofrasındaydım herkes içmeme kesin gözüyle bakıyordu ama ben kafamdan sildim attım artık.42 gündür tek nefes içmedim.Kesinlikle canım istemiyor.15 yıllık içiciydim.Daha önce çok bırakma deneyimim oldu ama hiçbir zaman böyle değildi.Bu sefer gerçekten kafadan sildim kokusu bile rahatsız ediyor nefesimi tıkıyor.
    Bunları 15 yıl boyunca günde en az 1 paket ve en ağır sigaraları içen birisi olarak yazıyorum.Gözde büyütülecek bir şey değil,birazcık dirayetli olun
  • 18 yıl içtim bu mereti 16 yıldır içmiyorum 15 yaşındayım.
  • dostum iyi dinle. emre üstünuçar diye bir adam var sigara bıraktırma uzmanı. ben onunla bıraktım ve tam 7 ay önce bu tuzaktan / illetten/ keyif yanılgısından kurtuldum. şuan beyninin algoritması kaymış durumda. seratonin endorfin dopamin hormonlarından kortizol ve adrenalin hormonlarına kadar sigara beyinde psikolojik süreçlere müdahele eden bir madde bağımlılığıdır. nikotin 3 günde vücuttan çıkar. psikolojik bağımlılığı kırman ve ömür boyu içmemen, içeni kıskanmaman için EMRE ÜSTÜNUÇAR'ı takip et ve filmini izle. istersen özelden filminin linkini gönderirim.

akapunktur da bir çözüm ama kafada bitmesi için sigara stres, sigara keyif yanılgısı, sigara rahatlama yanılgısını öğrenmen lazım. sigara 50 kuruşa saat başı içmeyen birisinde olan huzur rahatlık ve keyfi, yani normal birisindeki keyfi sana ödünç olarak veren sonra geri alarak tuzakta tutan bir madde bağımlılığıdır.

sokakta gördüğün dayılar, tuzağa düşen gençler vs vs. hiçbiri keyif artırmıyor. şuan senin yaşadığın yoksunluk psikolojiktir ama nikotini de vücuduna sokmaya devam ediyorsun. hiçbir şekilde nikotine bulaşma yoksa sigaraya köprü olur !! nikotin zehirdir. bu psikolojik bağımlılığı kırmak için de dediğim adamı takip et gerçekten istersen 1 ayda bu işi halledersin.

özgür olmak çok güzel inan bana. tuzakta olmamak çok güzel.

tam 7 aydır içmiyorum ve gayet iyiyim. cold turkey bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Elektronik sigara,nikton sakızı,nikotin bandı,nargile,puro gibi şeylerle sigara bırakılmaz.Bağımlılığı başka yollardan tedarik etmekten başka bir şey değil.Amacın bağımlılığı yok etmek olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

dostum iyi dinle. emre üstünuçar diye bir adam var sigara bıraktırma uzmanı. ben onunla bıraktım ve tam 7 ay önce bu tuzaktan / illetten/ keyif yanılgısından kurtuldum. şuan beyninin algoritması kaymış durumda. seratonin endorfin dopamin hormonlarından kortizol ve adrenalin hormonlarına kadar sigara beyinde psikolojik süreçlere müdahele eden bir madde bağımlılığıdır. nikotin 3 günde vücuttan çıkar. psikolojik bağımlılığı kırman ve ömür boyu içmemen, içeni kıskanmaman için EMRE ÜSTÜNUÇAR'ı takip et ve filmini izle. istersen özelden filminin linkini gönderirim.

akapunktur da bir çözüm ama kafada bitmesi için sigara stres, sigara keyif yanılgısı, sigara rahatlama yanılgısını öğrenmen lazım. sigara 50 kuruşa saat başı içmeyen birisinde olan huzur rahatlık ve keyfi, yani normal birisindeki keyfi sana ödünç olarak veren sonra geri alarak tuzakta tutan bir madde bağımlılığıdır.

sokakta gördüğün dayılar, tuzağa düşen gençler vs vs. hiçbiri keyif artırmıyor. şuan senin yaşadığın yoksunluk psikolojiktir ama nikotini de vücuduna sokmaya devam ediyorsun. hiçbir şekilde nikotine bulaşma yoksa sigaraya köprü olur !! nikotin zehirdir. bu psikolojik bağımlılığı kırmak için de dediğim adamı takip et gerçekten istersen 1 ayda bu işi halledersin.

özgür olmak çok güzel inan bana. tuzakta olmamak çok güzel.

tam 7 aydır içmiyorum ve gayet iyiyim. cold turkey bıraktım.
    özelden beklıyorum bakalım bı hocam. dun bu mesaı yazdıktan sorna aksam saat 9 dan 12 ye kadar iş icin bir yerde otururken birkaç kişi ile 10 dal sigaraya yakın sigara içtim bukadar gun sonra.
    gece hiç uyuyamadım miğde bulantısından çok pis birşeymiş iğrendim açıkcası. içesim gelmiyor ama içimde nikotin isteği var ne yapacağım. böyle oturunca keyif verecekmiş gibi aldık, en aradıgım sey sanki keyif verecek gibiymiş miş. onu cok arıyor ıcımde hele bir çay içmeye bir yere otursak falan direk aklımda çünkü yıllarca bunu alışkanlık yaptık. 1.5 aydır cok kararlıydım içmiycem diyordum ama 1 haftadır başlayacak gibiyim demeye basladım. ne yapacagım bilmiyorum cok kotuyum ıcımde suan ıstek bastırıyor bana bırısınden alıp iç diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

özelden beklıyorum bakalım bı hocam. dun bu mesaı yazdıktan sorna aksam saat 9 dan 12 ye kadar iş icin bir yerde otururken birkaç kişi ile 10 dal sigaraya yakın sigara içtim bukadar gun sonra.
    gece hiç uyuyamadım miğde bulantısından çok pis birşeymiş iğrendim açıkcası. içesim gelmiyor ama içimde nikotin isteği var ne yapacağım. böyle oturunca keyif verecekmiş gibi aldık, en aradıgım sey sanki keyif verecek gibiymiş miş. onu cok arıyor ıcımde hele bir çay içmeye bir yere otursak falan direk aklımda çünkü yıllarca bunu alışkanlık yaptık. 1.5 aydır cok kararlıydım içmiycem diyordum ama 1 haftadır başlayacak gibiyim demeye basladım. ne yapacagım bilmiyorum cok kotuyum ıcımde suan ıstek bastırıyor bana bırısınden alıp iç diye.

Alıntıları Göster
    sigara alışkanlık değil maalesef. sigaraya ilişkin yanlış bağlantılar ve inançların var ve toplumda gördüğün bu sigara bağımlılığı (sigara bir madde bağımlılığıdır) seni kandırıyor.sigara bir tuzaktır. sigara içiçi olmanın ekstra stresini azaltıp yarattığı keyifsizliği küçültür cünkü nikotin çekilmesini durdurmayı keyif zannederiz ama muhtemelen

zaten hayat stres ve keyifsizliklerini nikotin çekilmesini durdurmanın verdiği geçici yükselmeye bağlıyorsun. bunu bağdaştırdığın sürece sigara içersin. birisinin sana yardım etmesi lazım. sadece isteyeceksin. emre üstünuçar dan yardım al. bak ben 7 aydır temizim ve allah korusun ASLA dönmem sigaraya.

sigarasız yaşamdan korkma. zaten şuan sigara içtiğin için içinde bir boşluk, keyifsizlik var çekilmeler yüzünden. sen içmeyen birisi gibi hissetmeye çalışıyorsun her sigara krizini bitirdiğinde. yaktığın her sigara diğer sigaranın krizini garantiliyor, aslında hep keyifsizsin. kendi keyfini çalıyorsun sonra onu kapattığın illüzyonu doğuyor. dediğim gibi yardım alman lazım. sana uzatan arkadaşlarını uyarman lazım.

bütün bu problemleri nikotin yaratıyor unutma. nikotin bir zehirdir ve arsenikten 1.7 kat daha öldürücüdür.

ki şuan içiciymişsin.

1.si asla azaltmaya çalışma. psikolojik bağımlılığın artar.

2. cold turkey bırak. yani bir anda ve kafana koyarak. (kafana koymak için de emre üstünuçar izle youtube ta ve google da filmi var)

içindeki istek yanlış inançlardan kaynaklanıyor. unutma.
    www.hepdizifilm.net
    www.hepdizifilm.net | 522: Connection timed out
    http://www.hepdizifilm.net/birakmak-istiyorum-turkce-dublaj-tek-parca-full-hd-720p-izle.html

kesinlikle izle bu filmi.

bu çubuk bir hi-tech ürün. dünyanın en iyi kimyagerlerini çalıştırıyor sektör. tek amacı var bir kişiyi çocuk ya da gençken bağımlı yapıp son nefesine kadar bağımlı tutup ortalama 150-200 bin lirasını almak. ilk kullanımdan önce olmayan bir ihtiyaç yaratırlar. ve bu ihtiyacı her 2 dakikada bir tatmin ederek bir sonraki ihtiyacı doğururlar. aslında 10 lirayla 1 paket sigara içen birisi 50 kuruşa saat başı içmeyen birisindeki huzurunu ve sakinliğini ödünç olarak geri almaya çalışır. böyle bir tuzaktır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 4 Ocak 2019; 12:42:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARAYI BIRAKTIM.
    13 yıl önce açıldı
    Sigarayı bırakalı 9 gün oldu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [DHTUBE=http://www.hepdizifilm.net/birakmak-istiyorum-turkce-dublaj-tek-parca-full-hd-720p-izle.html]
  • Kardeşim ben 10 yıldır içiyordum. Sakıza başladım, 1 aydır ağzıma sürmüyorum sigarayı, umarım bırakacağım.
  • İradesi zayıf insan bırakamaz uğraşma boşa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• önemli olan kafada bitirmektir. geçen günlerin önemi yok kafadaki bozulan inançları bitirmeniz lazım. bu videoların tamamını izleyin. tekrar tekrar izleyin

• Sigara iradeyle bırakılmaz. sigara sigaranın ne olduğunu sana sandırmışlarsa onun o olmadığını anlayarak bırakılır.

Sigara bir zehir çubuğudur aseton,gliserin, amonyak, etil alkol ve niceleri + 4000 tane kanserojen zehir bütün kanser türlerini tetiklemek ve sigaradan keyif aldığını sanmaktır. ve Türkiye Cumhuriyetinde 20 milyondan fazla kişi kanser çubuğu içiyor. önce yüzleşmemiz lazım. Önce tuzakta olduğunuzu kabul ederek ve büyük bir problemimiz olduğunu kabul ederek başlayalım. Ben bu tuzaktan çıktım ve herkesi çıkarmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 4 Ocak 2019; 13:15:33 >
  • Ne demek kafada bitirilir, eroin bağımlılığından sonra ki en sert bağımlılıktır yanan tütün içinde ki nikotin bağımlılığı.

Konu Sahibi arkadaş; derhal e sigaraya dön,mtl iç, şekerli likitleri deneme bile.
    E sigara bağımlılık yaparsa iyisin, çünkü kötünün iyisine doğru basamak atladın.

1 yıldır e sigara,sigara şeklinde devam ediyorum. 2 paket içtiğim sigara artık 4 gün gidiyor.inanılmaz yararını görüyorum. Nefesim açılıyor, herşeyden önemlisi.
    Bakalım tam e siagaraya geçebilirsem hayatımın en büyük başarısına imza atmış olacağım.

O 3 aydır bıraktım,5 yıldır içmiyorum diyen arkadaşlar; Beyin üzerinde yıllarca yer edinmiş nikotini beyinden silemezsiniz sadece vücut istemini baskılarsınız. Çok gördüm yıllarca sigara bırakıp ta başlayan insanları.

İnşallah sigarasız hayatlarımız olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

Ne demek kafada bitirilir, eroin bağımlılığından sonra ki en sert bağımlılıktır yanan tütün içinde ki nikotin bağımlılığı.

Konu Sahibi arkadaş; derhal e sigaraya dön,mtl iç, şekerli likitleri deneme bile.
    E sigara bağımlılık yaparsa iyisin, çünkü kötünün iyisine doğru basamak atladın.

1 yıldır e sigara,sigara şeklinde devam ediyorum. 2 paket içtiğim sigara artık 4 gün gidiyor.inanılmaz yararını görüyorum. Nefesim açılıyor, herşeyden önemlisi.
    Bakalım tam e siagaraya geçebilirsem hayatımın en büyük başarısına imza atmış olacağım.

O 3 aydır bıraktım,5 yıldır içmiyorum diyen arkadaşlar; Beyin üzerinde yıllarca yer edinmiş nikotini beyinden silemezsiniz sadece vücut istemini baskılarsınız. Çok gördüm yıllarca sigara bırakıp ta başlayan insanları.

İnşallah sigarasız hayatlarımız olur.
    çok yanlış taviyeler. e sigara sigaraya yakın derecede zararlıdır sigarada olmayan zararlı bileşenler vardır sigarada da daha başka e sigaralarda olmayanları vardır. ve vücuda nikotin vermeye devam etmektir.

içtiğiniz şey bir sigaradan farkı yok ne yazık ki tıbbi olarak yine çok zarar görürsünüz. söyledikleriniz de yanlış. bu konuda doğru bilgilendirin insanları. sigaranın yarattıgı yanlış inanışlar değişebilen yerine dogru fikirler koyulabilen davranışlardır. 7 aydır özgürüm ben. senin gibi yapan kimse bu tuzaktan kurtulamaz. yazık. önce doğru yöntemi öğrenin. kulaktan dolma değil benim bu yazdıklarım dünyanın 3/2'sinde uygulanmış şeylerdir Allen Carr tarafından.

bırakın insanlar özgür olsun. 6 ayı geçen herkes sigara keyif sigara motivasyon sigara rahatlama sigara stres yanılgılarını yenip doğru fikri koyabilirse özgür olabilir. İsteyen herkes sigaradan kurtulabilir. Allen Carr dünyada 30-40 milyon kadar kişiyi hatta daha fazlasını bu şekilde özgür olmasına katkı sağlamıştır. bilginize.

Asla çözümsüz değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 4 Ocak 2019; 21:58:10 >

• 171 i ara

Sigarayı Bıraktım Ama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

çok yanlış taviyeler. e sigara sigaraya yakın derecede zararlıdır sigarada olmayan zararlı bileşenler vardır sigarada da daha başka e sigaralarda olmayanları vardır. ve vücuda nikotin vermeye devam etmektir.

içtiğiniz şey bir sigaradan farkı yok ne yazık ki tıbbi olarak yine çok zarar görürsünüz. söyledikleriniz de yanlış. bu konuda doğru bilgilendirin insanları. sigaranın yarattıgı yanlış inanışlar değişebilen yerine dogru fikirler koyulabilen davranışlardır. 7 aydır özgürüm ben. senin gibi yapan kimse bu tuzaktan kurtulamaz. yazık. önce doğru yöntemi öğrenin. kulaktan dolma değil benim bu yazdıklarım dünyanın 3/2'sinde uygulanmış şeylerdir Allen Carr tarafından.

bırakın insanlar özgür olsun. 6 ayı geçen herkes sigara keyif sigara motivasyon sigara rahatlama sigara stres yanılgılarını yenip doğru fikri koyabilirse özgür olabilir. İsteyen herkes sigaradan kurtulabilir. Allen Carr dünyada 30-40 milyon kadar kişiyi hatta daha fazlasını bu şekilde özgür olmasına katkı sağlamıştır. bilginize.

Asla çözümsüz değil

İngiltere bugün e sigarayı sigara bırakma şekli olarak tanımış ve devlet olarak destekliyor. Benim için gerisi teferruattır. İçtiğim zaman nefes darlığımı , geceleri hırıltılı ve hışıltılı solunmumu ortadan kaldırıyor ise iki kat daha fazla teferruattır.

Birde mahallede ki Ahmet amca gibi “o daha çok zararlıymış” diyeceğine zararlarını yaz buraya da sigara ile kıyaslama yapalım, ne kadar zararı varmış.

E sigarda pastane likitlerinden uzak durulmalı, çünkü fazla aroma ve efektör kullanılıyor.

Bu arada, e siagar formlarına girin de bi bakın, yıllarca e sigara içmiş insanların solunum testlerine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne güzel işte son aşamaya geldin.İçindeki nikotin canavarı son oyunlarını oynuyor.Sakın vazgecme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nikotin kötü bir şey değil aslında ama yakarak sigara şeklinde alınca sağlığa zararlı oluyor cebe de zarar.nikotin bandı alın nefesiniz yeterse yani sigaranın yerine koyacak daha ucuz bir şey yoktur.bıraktım bırakıyorum diyenleri gördüm ben.üç beş gün sonra nargileye giderler haftada bir puro ne olacak derler sakızdı banttı hatta su bile aldım ben nikotinli.iyi güzel de bunlar daha pahalıya geliyor.adam eroinman iradenle bırak bu yanılgı dediğinizde ne diyor?nikotin daha aşağı kalır bir şey değil.biz cebimize ve sağlığımıza dokunmasın diye uğraşıyoruz ama her seferinde nikotin kazanıyor.nikotin içindeki canavar yoksunluk aslında zevk almıyorsun falan bunlar saçmalık yine gidin bir eroinmana bunları söyleyin.mesajı adam gibi okuyup anafikir çıkarma özürlü bebeler için toplayayım nikotin değil bizim düşmanımız nikotin iyi bir şeydir ama sigara formunda sigara zararlıdır.o zaman herkes e-sigara içsin onun da bi düzgününü yapamadılar ilerde yapacaklardır ama bu nikotin mereti en iyi yakılarak alınıyor e-sigara da sağlam bağımlısını kesmez.paso patlıcan yiyelim yazsanız daha anlamlı olurdu yani nasıl alırız cigerleri elimize almadan nikotini ve ucuz bunu bulun kimse sıkıntı çekmesin.beyni zorluyorsunuz şu videoyu izle anladın mı olm bak böyleymiş diye programlamaya çalışıyorsunuz iyice stres oluyorsunuz 10 15 20 senenin alışkanlığını bozmaya çalışıyorsunuz psikoloji mi kalır?2 sene içmemiş ama abi bana doğru üflesene diyen adam gördüm.içenler mezara içmeyenler kazık mı çakıyor önemli olan psikolojinizin düzgün olması.böyle streslere girip zorlayarak iş yapmayın bırakanların neredeyse tamamı ilk altı ayda tekrar başlıyor.o ben bıraktım 3 5 senedir içmiyorum şöyle uçarım böyle kaçarım bırakın ulen diyenler işte o %10'da olanlar o yüzden gaza gelmeyin herkes farklı.bırakamıyorsanız az için hafifini için bu kadar basittir bak bunu programlarsınız kafayı yemeden.

not: 92'den beri içiyorum 8 kere bıraktım.pankreasımda sorun var benim bırakınca davul gibi oluyorum insülin yüzünden.pankerası baskılar nikotin bu yüzden bırakınca kilo alıyorsunuz fazla insülin kilo yapar yoksa sigara bıraktım yerine bisküvi yedim yemiş yedim iştahım açıldı falan değil istersen hiç yeme o kilo alınacak.endikrinoloji dahiliye diyetisyen vs 6 aylık çalışmanın ürünü yani sallamıyorum direkt dengesini bozuyorsunuz vücudun.bi kuzenim bıraktı davul gibi geziyor karısı yüzünden.o da alkole vurdu mesela.ben içmem alkol kilo sebebi karaciğerimi seviyorum ve pahalı bir zevk bence o daha kötü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.