Şimdi Ara

Sigarayi biraktiktan sonra gunlugum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sigarayi 1-2 yildir iciyorum cok fazla degil sosyal bir iciciyim yani sadece disari cikinca aklima geliyor evde ayda yilda bir iciyorum ama gercekten sigara bir sure sonra etkisini gostermeye basliyor gogusde bir aci baski sporda cok cabuk yorulma spor yaparken hep oksurmek sigarayi birakma konusunda yazdan beri hep dusunuyorum her sigarayi icerken aklimda oluyor hele sigarayi bitirdikten sonra pismanlik gercekten gelin birakalim ben burdan hergun yazicam umarim sizede bir umut olurum sigarayi bu yaz cok biraktim 2-3 gun surdu hep kisin 15 gun biraktim sigarayi icmedigim 2 gun olunca cidden yuzunuze renk geliyor daha yakisikli/guzel gozukuyorsunuz uykulariniz rahat oluyorbugun en son sigarami 23:05de ictim yarin yakin arkadaslarimada soyliyecegim sigara uzatmamalarini rica edicem yasim sizden daha dogrusu cogunuzdan genc 17 dedigim gibi hergun neler oldugunu yazicam ilk 10-15 gunu atlattiktan sonra kolay olacagini dusunuyorum hepinizin yanimda olucaginizi destekleyeceginizi dusunuyorum iyi aksamlar hepinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SANADA
  • Evet konuyu guncelleyeyim dedim oksuruk azaldi ama yine akcigerlerimde hafif baski ve mide bulantisi var psikolojik oldugunu dusunuyorum sigara icmek istemiyorum cinku gercekten bir getirisi yok ben kendime soz verdim icimdeki sigara canavarini oldurucem biliyorumki birtane icersem 15dk sonra tekrar isticem hepinize iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.