Şimdi Ara

Sigarayı bırakmaya çalışan biri için light sigara tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sigarayı ani bıraktığım da hep daha çok istiyorum. 3 hafta dayanınca bunlar geçiyor deniyor ama 3 hafta dayanamıyorum. Şu ana kadar 3 kez sigarayı bıraktım bunlar ani bırakışlar olmuştu, birinde 5 ay birinde 4 ay içmedim. Şimdi beni daha az zorlayacak bir metod arıyorum ve light sigarayı denicem eğer olmazsa her zaman ki metoda geri dönecem.

Şimdi ben camel soft içerim diğer sigaralar camel softun çok gerisinde gelir benim için. Camelın diğer türleri bile softu tutturamamış gibi geliyor ama.

Tavsiyeleriniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Light Sigaraların Sigarayı Bırakmaya Yardımcı Olduğu İddiası: Gerçek mi Mit mi?

Sigarayı bırakmak zorlu bir süreçtir ve her türlü yardıma ihtiyaç duyulur. Ancak, light sigaraların sigarayı bırakmaya yardımcı olabileceği iddiası tartışmalıdır.

Light sigaralar, normal sigaralara göre daha az katran ve nikotin içerir. Bu nedenle, bazıları onları sigarayı bırakmak için daha az zararlı bir seçenek olarak görür. Ancak bu iddia bilimsel kanıtlarla desteklenmemektedir.

Aslında, araştırmalar light sigaraların sigarayı bırakmaya yardımcı olmadığını, aksine bağımlılığı sürdürebileceğini göstermektedir. Bunun nedeni, light sigaraların içeriklerindeki nikotin oranının hala bağımlılık yapıcı olmasıdır. Sigara içenler, daha az katran ve nikotin çekmek için daha sık ve derin nefesler alabilirler, bu da nikotin bağımlılığını sürdürür ve sigarayı bırakmayı zorlaştırır.

Ayrıca, light sigaralar yanlış bir güvenlik hissi yaratabilir. Sigara içenler, light sigara içtikleri için daha az zarar gördüklerini düşünebilirler, bu da onları bırakmayı erteleyebilir veya vazgeçmelerine neden olabilir.

Sonuç olarak, sigarayı bırakmak isteyenlerin light sigaralara başvurmamaları gerekir. Bunun yerine, nikotin replasman terapisi, danışmanlık ve destek grupları gibi kanıtlanmış yöntemlere odaklanmalıdırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Parli rezerve

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marlboro light

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir light sigaraya alis. Ondan sonra Winston White yahut Marlboro Red One ile devam et. On tanesi bir sigaraya es deger. Alisinca gayet de tutuyor. Zaten bagimliligin en büyük nedeni psikolojik. Bahsettigim sigaralardan birini icince paikolojikman tatmin oluyorsun

• Azaltmayı falan deneme internete gir Alan Carr sigara bırakma yöntemini izle.Azaltmak falan pek fayda etmez kendini 2 hafta nikotinsiz bırak zaten bırakırsın sigarayı ama dediğim videoyu kesinlikle izle
  • elektronik sigara PLSSS
  • Sigarayı bırakmak için sigara mı içecen keko

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara'ya Başladım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADP+P

Sigarayı ani bıraktığım da hep daha çok istiyorum. 3 hafta dayanınca bunlar geçiyor deniyor ama 3 hafta dayanamıyorum. Şu ana kadar 3 kez sigarayı bıraktım bunlar ani bırakışlar olmuştu, birinde 5 ay birinde 4 ay içmedim. Şimdi beni daha az zorlayacak bir metod arıyorum ve light sigarayı denicem eğer olmazsa her zaman ki metoda geri dönecem.

Şimdi ben camel soft içerim diğer sigaralar camel softun çok gerisinde gelir benim için. Camelın diğer türleri bile softu tutturamamış gibi geliyor ama.

Tavsiyeleriniz?

Camel i bende severdim ama balgam yapmaya başladı. Eski kalitesi yok. Camel soft dediğin deep blue sanırım. Ona yakın ve daha güzel olan parliament aqua blue var. Night blue dan daha hafif ve hiç balgam yapmaz ama malum fiyatı pahalıdır.

• pall mall turuncu

• böyle light sigara vs gerek yok kararlı olan güçlü olan tek seferde bırakır dönmez zaten
  • Bu konuda bende cok caresizim 2 yil sigarayi biraktim kilo aldim yüzume kan geldi sonra aile ici kavga ettim cam canak tabak birakmadim evde herkez korktu 2 yil icmedim bi kavga yuzunden basladim bi kac denemem olsada birakamadim

• Hepsi hikaye bu şeylerin. Eğer hep kaliteli sigara içtiysen kaçak sigara tüketmediysen git 1 paket PİNE marka sigara al tütüncüden ve kendine söz ver. En az 10 tek içmeden atmıcam bu paketi diye söz ver kendi kendine. O 10 tekten sonra gel bana teşekkür et sayende sigaraddan tiksindim sigarayı bıraktım tövbe ettim de. Hadi hayırlı akşamlar
  • ADP+P A kullanıcısına yanıt
    marlboro red one yemin ediyorum saman gibi bir şey ama arkadaşım öyle bıraktı. Ligth değil ama çok hafif.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.