Şimdi Ara

Sigarayı bırakmanın yan etkileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, sigarayı bırakalı 25 gün oldu fakat fiziksel olarak kafada boşluk hissi, baş dönmesi, vücudun çeşitli yerlerinde ağrılar, konsantrasyon bozukluğu sigara içme isteği henüz tam anlamıyla gitmedi bırakan arkadaşlar ya da benim gibi yeni bırakmış arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kaç yıl ve ne miktarda içtiğiniz de önemli. Sonuçta sigarayı bırakarak vücudunuzun uzun zamandır alıştığı bir rutini bozmuş oluyorsunuz. Bu tür hissetmeniz normal. Benimki yaklaşık 15 gün sürmüştü. Bol su içmenizi öneririm bu süreçte. İmkanınız varsa spor yapmanız, zehrin vücudunuzu terketmesini hızlandıracaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurchik

    Kaç yıl ve ne miktarda içtiğiniz de önemli. Sonuçta sigarayı bırakarak vücudunuzun uzun zamandır alıştığı bir rutini bozmuş oluyorsunuz. Bu tür hissetmeniz normal. Benimki yaklaşık 15 gün sürmüştü. Bol su içmenizi öneririm bu süreçte. İmkanınız varsa spor yapmanız, zehrin vücudunuzu terketmesini hızlandıracaktır.
    12 yıl içtim ve günde 1 paketi aşmıyordu, ilk 1 hafta çok zorladı ama böyle yoğun yan etki yaşamadım sadece sigara içme isteği yoğundu. şu anda fazla aramıyorum sigarayı ama son 17-18 gündür dediğim etkileri yaşıyorum ve geçmesini bekliyorum eğer geçmezse sigaraya tekrar başlamaktan korkuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.