Şimdi Ara

Sigarayı bırakmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nevai

Kullandım kendisi antideprasandir mutlaka doktor kontrolünde alınmalı yoksa adamı öldürebilir. Ayrıca beyinde bitiyor üç haftadan sonra nikotin bağımlısı değilsin tıbbi olarak geri kalan ise psikolojik zevk ve unutma ölürken bile son isteğin bir sigara olacak bu yüzdenyılma azmet . Psikiyatri klinikleri destek veriyor bayagi da faydası görülür. Eğer bağımlılık suren bes seneyi geçmemiş ise işin nispeten daha kolay. Hastaneler de sigara bırakma ploknilikleri var uğrayın derim . Bende denedim başaramadım lakin birdaha deneyecem bu iş böyle pes etmek yok. Sigara isteğin geldiği vakit ağzın ph sini değiştir mesela dişini fircala meyve ye özellikle eksi olsun . Her türlü desteği verebilirim sizlere bu konuda bayagi bilgiliyim . Mobildeyim imla icin Özür dilerim saygilar. .

aynen hocam doktor kontrolünde kullanmaları şart.7yıldır içiyordum günde en az 1 paket şükür bıraktım 10gündür içmiyorum arada çok istek geldiğinde su içerim genelde ya da bulunduğum ortamı değiştirim ve gerçekten ilacın etkiside olmadı değil bana doktor kontrolunde arkadaşlar bi deneye bilir

• Bırakalı 16 saat oldu, sürekli bir şeyler tüketiyorum. Aklımdan atmaya çıkarmaya fakat psikolojiden çıkarmak şimdilik mümkün değil. Nikotin bandı ve yazdığınız ilaçları alacağım yakın bir zamanda.
    Eğer bir adam marşla uyum içinde yürüyebiliyorsa, o değersiz bir yaratıktır. Kendisine yalnızca bir omurilik yeterli olabileceği halde her nasılsa yanlışlıkla bir beyni olmuştur onun. Uygarlığın bu kara lekesi en kısa sürede yok edilmelidir. Emirle gelen kahramanlıktan, bilinçli ve bilinçsiz şiddetten, aptalca yurtseverlikten, tüm bunlardan nefret ediyorum. Ben savaşı ve o soğuk silahları öylesine tiksindirici ve aşağılayıcı buluyorum ki böyle iğrenç bir eyleme katılmaktansa kendimi yok ederim daha iyi... Benim anlayışıma göre sıradan bir cinayet, savaşta adam öldürmekten daha kötü değildir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.