Şimdi Ara

SİGARAYA REKOR ZAM %40... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomi baya kötü gitmeye başlamış belli...

• İçmeyin diyen zihniyet , size ne içen kendine içiyor onun çektiği duman senin ciğerlerini mi mahvediyor?
  • bende içiyorum zammıda hoş karşılamadım ama şu ülkeyi terk edicem dienler gidecekleri ülkelerdeki sigara fiyatlarına baksınlar avrupa ülkelerinin cogunda sigara buradan daha pahalı ...

kaçak sigara her ne olursa olsun içilmez bile bile kendine kurşun sıktırmanın anlamı hiç yok heleki bu kurşunu kendi paranla alıp kendine sıktırdıktan sonra oturup aglamanın hiç anlamı yok o yüzden kaçak sigaya ve benzerlerine hayır

• iyi oldu bu zam.
  • hemen bu akşam başlıyorum...
  • bıraktırmak için zam koymak mı?

bağımlısı paketi 100lira olsa gene alır

• içmeyin lan zıkkımın kökünü için
  • Müstehak abii..
  • İşte bunlar hep seks..
  • içmeyin kardeşim şu zıkkımı hem kesenize hemde sağlığınıza zarar. yazık günah o merete verilen paraya yahuu
  • Elektronik sigara tavsiye ediyorum. Dx den bakabilirsiniz.
    Not:hem normal hem elektrikli kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar. -- 20 Aralık 2012; 21:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaleett

bende içiyorum zammıda hoş karşılamadım ama şu ülkeyi terk edicem dienler gidecekleri ülkelerdeki sigara fiyatlarına baksınlar avrupa ülkelerinin cogunda sigara buradan daha pahalı ...

kaçak sigara her ne olursa olsun içilmez bile bile kendine kurşun sıktırmanın anlamı hiç yok heleki bu kurşunu kendi paranla alıp kendine sıktırdıktan sonra oturup aglamanın hiç anlamı yok o yüzden kaçak sigaya ve benzerlerine hayır

Nasıl boş konuşuyorsun evet avrupa'da daha pahalı ama avrupa'da bir ailenin yıllık geliri 45000 € iken Türkiye'de 12000 TL.

Ayrıca birileri oğluna gemicik alacak diye ben bir sigaraya 10 TL veremem arkadaşım, terör filan umrumda değil. Kaçağa yönlendirende kendileridir. Bıktım ulan doğuda adam kaçak elektrik çekicek onuda zorla vergi olarak bana dayatıp ödetecek hadi yaa? Başka

• Meaşallah memleket eyiye gidiyi. %100 yapsınlar az gelir..
  • Devletin PKK'ya dolaylıda olsa yardım amaçlı yaptı bir durum bile olabilir.Zam yapalım kaçak alsınlar PKK kazansın.İyice paranoyak oldum.
  • Bulgar kardeşlerimizinden alacağız herzamanki gibi <3
  • Ciddimi bu yeter arkadas yeterrr

• quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Devletin PKK'ya dolaylıda olsa yardım amaçlı yaptı bir durum bile olabilir.Zam yapalım kaçak alsınlar PKK kazansın.İyice paranoyak oldum.

hocam yanlışınız var o pkkya gidiyo dediğiniz prestijlerin çoğu bulgardan geliyor, üzerinde de yazar zaten.ben bir keresinde suriye çıkışlı winsto aldım yanlışlıkla kartondan bir dal yaktıktan sonra ayıktım attım o paketi kalanını da gidip değiştirdim.

• tamam bu konularda haklı olabilirsin ama madem sen zorunda degilsin sen sigara içip kanser veya başka bi hastalık oldugunda bunun parasını başkaları ödemek zorundamı sonucta senin sigaraya verdigin vergi allah göstermesin ama hasta olursan giden masrafın yanında şaka gibi kalıcak he millet senin hastalıgını karşılamak zorundamı başka vergi yükleri ödeyerek ?

Edit: kimse üzerine alınmasın Göktürk. arkadaşa cevaben yazılmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaleett -- 20 Aralık 2012; 21:53:50 >
  • tek destekleyediğim zam budur. 9 yıldır içiciyim. Mümkünse 20 tl falan yapsınlar. Halkının sağlını en iyi bu şekilde korursun.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.