Sigara'nın insana zararları nelerdir? - Tat ve koku alma duyularında azalmasına neden olur. - Ağız kokusu ve diş ve diş eti hastalıklarına sebep olur. - Birçok kanser türüne yol açar. - Beyin hücrelerinin ölümüne sebep olur. - Göz merceğinin saydamlığının azalmasına yani katarakta sebep olur. - Damar sertliğini hızlandırır. ... - Kemik erimesine neden olur. Arkadaşlar sigara ne zaman yasaklanır sizce? Içenlere 5000 TL ceza gibi bir sayı bekliyorum ama bir türlü yasaklanmadi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sigaraaaa
-
-
Devlet sigara ve alkolden çuvalla para kazanıyor, dolayısıyla yasaklanmaz.
-
Aynen öyle hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizene içenden
-
Sigaranin zarari umrumda degil. Allah gelse yasaklayamaz sigarami sen kimsin cezaymis birde.
Geberene kadar iceceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
Sigaranin zarari umrumda degil. Allah gelse yasaklayamaz sigarami sen kimsin cezaymis birde.
Geberene kadar iceceğimSizin için ayrı küçük bir kutu yapılmalı. Sadece orda icebilmelisiniz. Başka insanlara zarar vermeye hakkınız yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızgınjapon -- 29 Haziran 2021; 8:50:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizde sigaraya baslarsaniz rahatsiz olmazsiniz dumanindan :) sizinde kafamizi utulemeye hakkiniz yok.
Sen once araba egzozlarini fabrika bacalarini kapat sonra sigarayi yasaklarsin
Ben de sigara içmiyorum; lakin boş bir konu açmışsın. Çünkü sigara içen adam bağımlıdır, dolayısıyla içene ne desen boş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AMCSizene içenden
Nasıl banane? Pasif içicilik, içmekten daha zararlı. Bana zarar veriyor adam sigara içerken. Çok elzemse bu sigara, içenleri küçük kutulara koysunlar. Orda icsinler ne iciyorlarsa. SIGARA ICENLER! DIGER VATANDASLARA ZARAR VERMEYE HAKKINIZ YOK.
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
Sizde sigaraya baslarsaniz rahatsiz olmazsiniz dumanindan :) sizinde kafamizi utulemeye hakkiniz yok.
Sen once araba egzozlarini fabrika bacalarini kapat sonra sigarayi yasaklarsinAraba egzozu yüzüme püfür püfür çarpmıyor. Sizin sigara dumanınızla önce baş edilmeli.
Burada diklenecegine git sigara icen birisinin yuzune de bunlari. Sonra konusalim.
quote:
Orijinalden alıntı: Aurorax
Burada diklenecegine git sigara icen birisinin yuzune de bunlari. Sonra konusalim.Sigara içen insan fiziğine milyon zarar vermiştir zaten. Niye cekineyim sigara içenden😂 her gün söylüyorum. Merak etme😉
Sabah sabah okudugum konuya bak.Ulan her dert bitti bi milletin cugarasi kaldi.Aklima.dusurdun gdip bi paket alip geliym Marketten aksam son copu ictiydim.
yaklaşık 15 yıldır içiyorum.. sadece bir kere bırakabildim 6 ay kadar...
günümüzde herkes biliyor siğaranın zararlarını o yüzden yasaklanıyorsa uyuşturucu gibi yasaklansın yada salak saçma yasaklar ve zamlar yapılmasın..
kapalı alanda içilmesin eyw. ama gidipte bağımlı birinin ihtiyacını gidermesine karışmayın..
açık havada istediğim gibi içmeliyim sigarayı rahatsız mı oluyorsun; o zaman alerjisi/astımı olanlar var diye parfümlerde yasaklansın, yada tam tersi kötü kokudan rahatsız olunduğu için parfüm zorunlu olsun..
gıda firmaları sizi sigara içenlerden kat be kat daha çok kanser ediyor, denetim var mı ?
-
Nasıl bir bağımlılıktır hala çözemedim. Neden sigaranın esiri oluyorsunuz. Hiçbir şeye bağımlılığım yok. Çok iradeliyimdir. Spora başladım, düzenli hayata girdim diye. En sevdiğim şeylerden bile vazgeçtim. Dondurma yemiyorum, ekmek yemiyorum. Alkol çok az sosyal içici gibi kullanıyordum. 1 yıldır onu da içmiyorum. Bırakacağım dedim mi anında bırakabiliyorum. Başlayacağım dedim mi de anında başlarım. Her şey bana bağlı. Hiçbir şeyin esiri olmuyorum. Alkolü anlarım da sigara paranın çöpe atılması gibi bir şey. Sağlığa olan zararı zaten saymakla bitmez. Çöpten beslen daha az sağlık sorunu yaşarsın. En bağımlılar kadınlar. Hiç bırakamıyorlar. Zaten kadınlar irade zayıfı.
-
Kardeşim sigarayı az kullanmasına rağmen diş eti iltihaplanması yaşadı. Sigaradan diyorum bırak diyorum. Sigaradan değil genetik diyor. Annem de sigara içer. Onun da dişleri mahvoldu. Babam bırakalı çok oldu ama gençliğinde içmiş baya. Onda da diş eti problemleri var. Genetik olsa ben de olurdum. Ben sigara kullanmıyorum. Diş doktoruna bir kere gitmişimdir, çocukken diş çekimi için. Demek ki sigara ile alakalı bir durum. Sigara içen kişinin dili sarı, kahverengi bir tabaka ile kaplıdır. Diş etleri çekilmiş, dişleri sararmıştır. Herhangi bir spor aktivitesinde nefes problemleri çeker, çabuk kesilir. Ereksiyon problemleri bile çekebilir. Akciğerlerde sıkıntı çeker. Başlamamak ve bırakmak için çok sebep var. Her şey kişinin kendinde bitiyor.
-
kapalı mekanlarda sigara zaten yasak
sokakta elinde sigara ile gezen adamdan mı rahatsız oldun?
neyin derdindesin anlamadım
not: sigara içmiyorum
-
Sigara içen adamın kendisine ve ailesine saygısı yoktur, net.
-
Sen ne zannediyon bizi yolda yere izmarit atan kaç 35-40 yaşındaki namussuzu sert bir dille uyardım korkudan pipileri içeriye kaçtı hatta bazıları yapma abi çekip sigara uzatıyordu.
-
Parfüm de çok saçma zaten deodorant dışında koku sağlayan bir şeyi neden sıksın bir insan tütsü gibi geziyorlar yemin ederim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Devlet sigara ve alkolden çuvalla para kazanıyor, dolayısıyla yasaklanmaz. |
Benzer içerikler
- kusmuk kokusu nasıl gider
- subay astsubay farkı
- havalı apartman isimleri
- have had kullanımı
- wifi isimleri
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X