Şimdi Ara

Sigara zayıflatır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boy 1.80 kilo 85 çoğu arkadaşım sigaranın zayıflattığını söylüyor. Babamında sigaraya başlamadan önceki fotoğraflarını gördüm maşallah tosun gibiymiş.Bunların doğruluk payı var mı işe yarar mı ?
    NOT:Normalde sigaranın kokusuna bile katlananmam.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sigara Zayıflatır mı?

Sigara içmenin zayıflattığı yaygın bir yanlış anlamadır. Aslında, sigara içmek kilo alımına katkıda bulunabilir.

Sigara içmek iştahı bastırabilir, bu nedenle insanlar sigara içtikten sonra açlık hissetmeyebilirler. Ancak, bu kısa vadeli bir etkidir. Uzun vadede sigara içmek metabolizmayı yavaşlatır, bu da kilo alımına yol açabilir.

Ek olarak, sigara içmek kas kütlesinin kaybına neden olabilir. Kas metabolizmanın önemli bir bileşenidir, bu nedenle kas kütlesindeki azalma kilo alımına katkıda bulunabilir.

Bu nedenle, sigara içmek zayıflamak için sağlıklı veya etkili bir yöntem değildir. Aksine, kilo alımına yol açabilir ve genel sağlığınıza zarar verebilir. Sigarayı bırakmak, sağlıklı bir kiloyu korumak ve genel sağlığınızı iyileştirmek için daha iyi bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O mantık yemek paranı sigaraya verirsinde kilo verirsin diye annem başlamadan 45 kiloymus başladıktan sonra 70 kilo şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara tat alma duyularını köreltir ve iştahı keser. Ama zayıflayayım derken ciğerlerini kurutmak da komik olur.

• hurafe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zayıflatır kesin
  • Sadece zayıflamak için birisi acizdir net.
  • Aç karnına iç zayıflarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sigara kafa yapar mı?
    18 yıl önce açıldı
    Sigara İçmemek Zihni Açar Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sigaraya vereceğin parayı spor salonuna versen zayiflarsin zaten.

• Sigara elbette zayıflatır kardeşim çok çok içersin bir kangren belası başına gelir sonunda bir uzvunu kestirmek zorunda kalırsın ve kesilir sen de zayıflamış olursun
  • Sigaraya başlamadan önce 87 kiloydum.Şuan 70 kiloyum.Öncelikle sigara içmeyince veya sigarayı bırakınca ekonomi vs yapmıyorsunuz sigaraya vermediğiniz parayı başka şeye veriyorsunuz :) şahsen ben sigara içmiyoken paramı daha çok yemeğe harcardım misal vereyim şimdi diyelim cebimde 20 liram var 10 lira sigara parası 10 lirada yeme içme parası olsun.Sigara içmiyorken o 20 lira yeme içme parası oluyodu haliyle 87 kilo oldum :D Sigarayla birlikte yeme içme düzenine kavuştum
  • zayıflaya zayıflaya kurur kalırsın ama çok geç olabilir
  • Nerden şu sigarayı bıraktım, lanet olsun. 1 yılda 8 kilo aldım, göbek yaptım şimdi. En kısa sürede sigaraya başlayacağım.

• bağışıklılık sistemini zayıflatır, doğru
  • Evet, sigaranın zayıflattığı araştırmalarla kanıtlanmış. Bakın.

https://zayiflamaiksiri.com/sigara-zayiflatir-mi/

Değer mi? Bence asla!

• öyle diyorlar. hem etken maddelerin etkisi. hem ağız oyaladığı için psikolojik( az yemek yönünde) etkisi. tabi bir insan zayıflama yöntemi olarak sigaraya başlamayı düşünüyorsa ona ne denir bilemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.