Şimdi Ara

Sigara Sarmayı Bilenler Bakabilir Mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
12.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kapalı alacaksan ; Lucky Strike
  • Kapalı tütün nerden bulabilirim peki? Ne tip yerlerden yani.
  • Çok doldurursan çektiğinde gelmez.Bunun dışında filtreyi tutan küçük plastik var o yerinden çıkmıştır yine aynı şekilde doldurmaz.
  • Tütün bitti, bitmeseydi videolu anlatım yapardım. Yarın alacam bakalım, tütüne alıştığımdan beri normal sigara içemiyorum... Paket tütün olarakta old holborn mavi tavsiye ederim. Bazen old paketini normal tütünle harmanlıyorum içenler bayılıyor tadına... İlk başlarda bende saramıyordum makina veya elle; sıkı sararsın duman gelmez, gevşek olur çok duman gelir acı olur vs... Sardıkça kıvamını yakalarsın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 21 Haziran 2012; 22:01:02 >
  • Tütünü çıkarttım şimdi, 1 saat sonra kuruyucağını umut ediyorum.
  • tütünü gazeteye ser. Bu sıcakta güneşe koyma aman diyim. Gölgede bırak işte 1 saat sonra bak bi sertleşmez büyük ihtimal ama yinede bak sen. Çok kurutma sert olur. Hafif nemli olsun yaş olmasın. Filtreye gelince, makineye zorlamadan sok gevşek kalsın o önemli değil. tütünü çok koyma az az serpiştir makinenin haznesine. filtreye itmeden önce makineyi bastır bi. Tütünü keser o. Sonra it. Çıkan sigaranın izmaritinden tutarak düz bir zemine vurki tütün yerleşsin. Sonra püfür püfür içersin Ayrıca Golden Virgina yı çok duydum. Nerden bulabilirm bende istiyorum.
  • sıkı sarma az koY.
  • Artık elle sarabiliyorum ama çok uzun sürüyor. Bir saat yuvarlıyorum altta tütün silindir şeklini alsın diye, hala yeterince kurutamadım sanırım şekil alması uzun sürüyor. Bir de içine ne kadar tütün koyucağımı ayarlayamıyorum.
  • Beyler gittim Captain Black tütün aldım sardım yaktığımda sönüyor, hafif nemli böyle ıslakımsı bir durumda ondan mıdır?
  • arkadaşlar golden virgina aldm paketde cok yaş makina da yakdım yanmadı bile cekiyom cekiyom gelmiyor kurumasını mı beklemeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyavuz35 -- 13 Ekim 2012; 15:49:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.