Şimdi Ara

Sigara içince toilet gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde bağımlı biri değilim haftada 1 2 dal veya ayda 1 2 dal keyif sigarası içiyorum mesala az evvel terasa çıktım hava soğuk haliyle 1 kaç fırt çektim şiddetli şekilde tuvalete çıkma isteği geldi ondan önce hiçbir sorun yoktu bu neden oluyor normal mi böyle olması?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soğuktan
  • Aç karnına mı içtin diye soru yönelteyim konu yukarda kalsın bu arada amuda kalkarak iç ehehehehe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi sigara bağımlılarının beyin yıkamalarını tekrar gözden geçirelim.

bağımlı değilim : nikotindeki zehir hem fiziksel hem psikolojik olarak bağımlılık yaratır. nikotin eroinden daha çabuk bağımlılık yaratır.

keyif sigarası: keyif sigarası diye bir şey yoktur. sigaradaki katran, amonyak, 4000 adet zehire ve kanserojenlere tat ve koku duyunu öldürerek bağışıklık kazandın, beynin nikotin zehrini tat ve koku olarak yorumluyor. tolerans geliştirdin kısacası. senin suçun yok çünkü Türkiye'de yaşıyoruz.

madde bağımlılığı: sigaradan kurtulmak için geç değil. sigaranın verdiği tek yükselme, içmeyen birisinin baştan sahip olduğu güven huzur ve rahatlık seviyesine 35-40 dk kadar seni çekmesi ama içtiğin sigaradan dolayı bir sonraki "krizi" yaratmandır. yani sigara içerek sürekli vücudunda savaş kaç refleksi kortizol hormonu salgılatıyorsun, damarlarını inceltiyorsun, kalp vurum sayını etkileyip beynine karbonmonoksit gönderiyorsun. kısacası tuzaktasın bir an önce yardım al. sigara içmek bir hastalıktır.

bunları da ancak benim gibi gerçekten bu zehirin ne olduğunu bilen birisinden duyarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

şimdi sigara bağımlılarının beyin yıkamalarını tekrar gözden geçirelim.

bağımlı değilim : nikotindeki zehir hem fiziksel hem psikolojik olarak bağımlılık yaratır. nikotin eroinden daha çabuk bağımlılık yaratır.

keyif sigarası: keyif sigarası diye bir şey yoktur. sigaradaki katran, amonyak, 4000 adet zehire ve kanserojenlere tat ve koku duyunu öldürerek bağışıklık kazandın, beynin nikotin zehrini tat ve koku olarak yorumluyor. tolerans geliştirdin kısacası. senin suçun yok çünkü Türkiye'de yaşıyoruz.

madde bağımlılığı: sigaradan kurtulmak için geç değil. sigaranın verdiği tek yükselme, içmeyen birisinin baştan sahip olduğu güven huzur ve rahatlık seviyesine 35-40 dk kadar seni çekmesi ama içtiğin sigaradan dolayı bir sonraki "krizi" yaratmandır. yani sigara içerek sürekli vücudunda savaş kaç refleksi kortizol hormonu salgılatıyorsun, damarlarını inceltiyorsun, kalp vurum sayını etkileyip beynine karbonmonoksit gönderiyorsun. kısacası tuzaktasın bir an önce yardım al. sigara içmek bir hastalıktır.

bunları da ancak benim gibi gerçekten bu zehirin ne olduğunu bilen birisinden duyarsın.
    Oda arkadaşım sigarayı bıraktıktan bir kaç yıl sonra vücudun eski haline döneceğini söylüyordu, gülüyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nikotin bağırsakları çalıştırır.
  • dilini düzgün kullan lütfen.

doğrusu şöyle olacaktı:

quote:

smoke içinde toilet gelmesi

normaly addict biri değilim haftada 1-2 dahl veya ayda 1-2 keyif smoke yapıyorum. mesela az önce terasa çıktım hava cold haliyle 1 kaç fırt çektim şiddetli şekilde toilet'a çıkma isteği geldi. ondan önce no problem. bu neden oluyor normal mi böyle olması ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Artık böyle Türkçe konuşamıyoruz keşke senin gibi konuşabilsek..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sigara içenlerde türlü türlü musibet oluyor ama en sevdiğim karaciğeri yağlandırması. Acınızdan ölün.

• Soğuktan, sigarayla alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

soğuktan
    Aslında olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Aç karnına mı içtin diye soru yönelteyim konu yukarda kalsın bu arada amuda kalkarak iç ehehehehe
    Yok tok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Soğuktan, sigarayla alakası yok.
    Olabilir aslında bide sıcakta denemek lazım

• Tuvalet olsa yorum yapcaktim da toilet icin bi yorumum yok hocam

• sobanın ağzından atıyon kömürü ağzındanmı çıkıyor duman borularla bacadan çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 23 Ocak 2020; 13:53:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.