Şimdi Ara

Sigara Bırakma Ve Elektronik Sigara (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Vayy Hocammmm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Bu mesaj silindi.
    7 ay gibi bir zaman oldu ve tek bir ateşli sigara kullanmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 4 Kasım 2016; 18:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Sigara ozendirme reklamlarindan sonra simdi de esigara ozendirme reklamlari baslamis bile. Insanlar akillaniyor sigara azaltiliyor diye sigara ticareti esigaraya kayiyor galiba. Ama esigara normal sigaradan daha mi az zararli onu bilmem. Yalniz sunu soyleyeyim normal sigara esigaraya gerek kalmadan kolayca birakilabiliyor ve bu sekilde birakan cok fazla insan var.

• ledie L kullanıcısına yanıt
    "Yalniz sunu soyleyeyim normal sigara esigaraya gerek kalmadan kolayca birakilabiliyor ve bu sekilde birakan cok fazla insan var."

hele şunu bir anlatsanız da sigarayı bırakmak isteyenler de yararlansalar,

bu arada sizede bir iki soru
    sigara içiyormusunuz,
    kaç yıldır ve kaç paket içiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 17 Ekim 2016; 9:11:51 >
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    15 yıl sigara içtim, günde 1 paketi biraz geçiyordu, sonra da normal bir şekilde bıraktım. Deneyimim şu şekilde. İlk 3-5 gun en zor kısmı, sonra 15 güne kadar birazcık daha az zor, sonraki 2-3 ay yavaş yavaş iyice kolaylaşıyor. Çok zor zamanlarda bazen yemek ve tatlı türlerine ağırlık verilebiliyor. Zaten çevremizde de sigarayı bırakanlar bu şekilde bırakıyor yani okadarda söylendiği kadar zor bir şey değil.
  • ledie L kullanıcısına yanıt
    5-10 yıl hatta 25 yıl sigarayı bırakıp tekrar başlayanlar var, inşalla sizde bir gün tekrar başlamazsınız, ama başlarsanız bu mesajı hatırlarsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  Sigara Bırakma Ve Elektronik Sigara
     Sigara Bırakma Ve Elektronik Sigara

Bu e-sigara nasıl acaba, bende sizin gibi e-sigaraya geçip bu illetten kurtulmak istiyorum.
    Hiç bir bilgim yok, yarında aliexpres 11.11 indirimleri var, bundan yaralanmak istiyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim.

https://tr.aliexpress.com/item/Joyetech-eGo-Aio-e-cigarette-Kit-with-2-0ml-Capacity-1500mAh-Battery-Anti-leaking-Structure-and/32755031025.html?spm=2114.010208.3.11.Veiu56&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_10088_10089,searchweb201603_1&btsid=d54bb50d-b187-43a0-8f73-300469813d75

• Konuyu görünce yazma isteği duydum e-sigara 4-5 yıldır zaten amerika ve çinde çok popüler ülkemizde de bir ara iyi gidiyordu Barbaros abi olsun Ekrem abi olsun güzel işler yaptılar ama malesef devlet sektörü vergi uğruna öldürdü. Zamanında ben de mod ürettim ve çok e-sigara içtim ve ara sıra da hala içerim e-sigaranın zararı var mı diye soranlar için ciğeri biraz yorar ve yüksek voltajda ağır likit kullanılırsa gırtlağa da zarar verebilir ama doğru kullanılırsa kanıtlanmış bir zararı olduğuna beni ikna edemediler. Akciğerde ödem oluşumu hakkında yazılar falan var ama tamamen gerçekten çok uzak kurgusal yazılar. Alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Saçma sapan kalem modellere para vermeyin iyi araştırın güzel bir mod alın. Son olarak Engin hocam sigarayı bıraktığınız için tebrik ederim.

Not: Artık üretim yapmıyorum. Tavsiye isteyen olursa PM atarsa tavsiyede bulunabilirim. Gerçi sektörden uzaklaşalı 1 yıldan fazla oldu ama yine de elimden geldiğince yardımda bulunurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemented

Bu e-sigara nasıl acaba, bende sizin gibi e-sigaraya geçip bu illetten kurtulmak istiyorum.
    Hiç bir bilgim yok, yarında aliexpres 11.11 indirimleri var, bundan yaralanmak istiyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim.

https://tr.aliexpress.com/item/Joyetech-eGo-Aio-e-cigarette-Kit-with-2-0ml-Capacity-1500mAh-Battery-Anti-leaking-Structure-and/32755031025.html?spm=2114.010208.3.11.Veiu56&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_10088_10089,searchweb201603_1&btsid=d54bb50d-b187-43a0-8f73-300469813d75

her ikiside yaramaz, alacaksanız iyi bir mod ve atomizer alınız, eğer bunları alırsanız üç günde tiksinir geri ateşliye dönersiniz. facede araştırırsanız gruplar var oralardan daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Böyle bir şey işimi görür mü peki?

https://tr.aliexpress.com/item/Genuine-Eleaf-iStick-75W-Pico-TC-Starter-Kit-Mini-2ml-Atomier-Vaporizer-Firmware-Upgradeable-mini-eleaf/32710409186.html?spm=2114.13010208.99999999.264.BvGi8K&detailNewVersion=&categoryId=200003569

Bunlara galiba harici pil takılıyor.Birde 18650 pil almak gerekiyor.

Buna ilave olarak önerebileceğiniz yedek bir şey almak gerekir mi? Bir de bu likit'ler nerede satılıyor?

• Cemented kullanıcısına yanıt
    Ben bunu kullanıyorum

Sigara Bırakma Ve Elektronik Sigara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hortlatayım dedim 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seninki hortlatma değil daha farklı birşey  Sigara Bırakma Ve Elektronik Sigara 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.