Şimdi Ara

sigara bırakma ve bırakanlara bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk 3 gün ve özellikle ilk günkü stresi nasıl aştınız ?

bende zaman kavramı değişiyor ve 10 saat 10 gün gibi geçiyor. (buda zamanın göreceliliğine delil olsun :)

• Hiç sigaraya başlamadığını düşün sigarayı aklına getirme içmiyoken nasıl geçiyordu zaman
  • çok doğru bir karar verdiğini düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

Hiç sigaraya başlamadığını düşün sigarayı aklına getirme içmiyoken nasıl geçiyordu zaman

onu unutalı çok oldu. hem nikotin reseptörleri çıldırmışken konsantre olamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

çok doğru bir karar verdiğini düşün

hep çoşkulu ve azimli bi şevkle geliyorum bırakma noktasına, sonra garip bahaneler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfx

quote:

Hiç sigaraya başlamadığını düşün sigarayı aklına getirme içmiyoken nasıl geçiyordu zaman

onu unutalı çok oldu. hem nikotin reseptörleri çıldırmışken konsantre olamıyorum.

Ben 1 ay sigara içmedim sonra tekrar başladım
  • 4 yıl filan oldu heralde bırakalı.İlk başlardaki o krizi nikotin bandı yardımı ile aştım.Birde o aralar işsizdim paso uyuyodum.1 haftadan sonra krizler azalmaya başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

4 yıl filan oldu heralde bırakalı.İlk başlardaki o krizi nikotin bandı yardımı ile aştım.Birde o aralar işsizdim paso uyuyodum.1 haftadan sonra krizler azalmaya başlıyor.

evet, 3-4 günden sonra reseptörlerin sayısı azalıyormuş. yani nikotin diye bağıran beyni meşgul eden kimyasallar. sonra dopamin ve seratoninde düzeliyor. benimde bi inzivaya çekilmem lazım.
  • Elektronik sigaraya basla, burada konusu var. Geçenler püfürtturüyo, hepside memnunlar. Hem bir geçiş yaparsan e sigarayı birakmasi daha kolay...

• 12 gün oldu. Quitnow diye bur uygulama var. Onu indir, gaza getiriyor. Basari kilitleri açılsın diye içiniyorsun.

• sigarayı bırakan erkek yumuşaktır

• bırakıpta depresyona giren oldumu ?
  • Elma ile salatalığa aban, 6 ay oldu bırakalı üç paket içerdim. Bunu sevdiklerin için fedakarlık olarak gör.

• quote:

quote:

quote:

Ben 1 ay sigara içmedim sonra tekrar başladım

naaptın kardeş, tam beraat ederken tekrar kelepçeyi takmışsın koluna.
  • Konuyu umutla okurken elimde ki sigarayı farkettim.

• quote:

bırakıpta depresyona giren oldumu ?

Olmazmı hele ramazanda az daha kafayı yedim etrafa saldırdım
  • Birden bıraktım midem bulandı bi gün fazla içmişim nasıl öksürüyorum. Kestim o günden itibaren. İstemek lazım. Nargile ve sigara ikilisini içiyordum çokta zararlı oluyordu. Sigarayı bıraktım nargile içiyorum birtek daha rahatım. 1 ay 12 gün oldu.
    İlk 3 gün sadece 1 tane içtim sabah kalktığımda yarısında attım onuda. 2 duman çekip atmıştım. Bi daha canım hiç istemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 29 Ağustos 2013; 2:31:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.