Şimdi Ara

Sigara, açık alanlarda YASAKLANMALI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
509
Cevap
3
Favori
19.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
470 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duraklarda, cafelerde, meydanlarda, sahillerde, köprülerde, bahçelerde, plajlarda, statlarda.. Aklınıza gelebilecek tüm açık hava yerlerinde yasaklanmalı.

Sigara içeceksen evinde iç. Kimse senin pis dumanını, kokunu çekmek zorunda değil.

Bu arada ben bu konuyu BİMER'den istek şikayet bölümünden Çevre ve Sağlık Bakanlığı'na bildirdim. Duyarlı arkadaşlarımızdan da bu konuda bizlere yardımcı olmasını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D13A301 -- 18 Ekim 2017; 23:5:2 >

• Nereye üflüyorlar? Adamın arkasında yürüyorum zınk diye çıkarıp yakıyor duman olduğu gibi üstümde. Sen zevk alacaksın diye ceremesini ben mi çekiyim. Sen defol

Bu arada ben bu konuyu BİMER'den istek şikayet bölümünden Çevre ve Sağlık Bakanlığı'na bildirdim. Duyarlı arkadaşlarımızdan da bu konuda bizlere yardımcı olmasını diliyorum.
  • Ya bi defolun gidin milletin 2 dk lık zevki var ona bile karışıyosunuz. Sanki yüzünüze yüzünüze üflüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • James Alan Hetfield kullanıcısına yanıt
    Nereye üflüyorlar? Adamın arkasında yürüyorum zınk diye çıkarıp yakıyor duman olduğu gibi üstümde. Sen zevk alacaksın diye ceremesini ben mi çekiyim. Sen defol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D13A301 -- 18 Ekim 2017; 23:5:44 >
  • Sigara içen biri olarak katılıyorum. Ama böyle bir şeyin uygulamaya koyulması bence zor. Beni en çok zor duruma düşüren duraklarda sigara içilmesi oluyor ben içici olduğum halde başkasının dumanı rahatsız ediyor içmeyen birini düşünemiyorum. Ben şahsen durakta sigara içeceksem kimsenin rahatsız olmayacağı bir yere geçip içiyorum

• Jeg Elsker Norge kullanıcısına yanıt
    Sağolasın. Herkes senin kadar özen gösterse keşke..
  • Bruslii B kullanıcısına yanıt
    Benim öyle bir tip olduğumu nerden çıkardınız? Kaç konumu gördünüz veya bulunduğunuz ithamları kanıtlayabilir misiniz sadece benim adıma?

• Belli bir sistemin getirilebilmesinin oldukça zor olduğunu düşünüyorum.

quote:

Ben şahsen durakta sigara içeceksem kimsenin rahatsız olmayacağı bir yere geçip içiyorum

Bu sorun ancak böyle çözülebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Alan Hetfield

Ya bi defolun gidin milletin 2 dk lık zevki var ona bile karışıyosunuz. Sanki yüzünüze yüzünüze üflüyorlar.

Evet üflüyorlar. Bir gün bir tanesiyle öyle bir çarpışacam ki haberlere konu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 16 Ekim 2017; 9:39:36 >
  • Şuan duraktayım bunu okuyunca hemen yaktım bi dal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Yüzüne üfleyenlerin ayılığı o. Onlara her şey müstehak. Ben insan gibi sigarasını içen kişiler için dedim onu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açık hava rüzgar estiğinde geliyor duman pis pis, zorunda mıyız?
  • Geleneksel aylık/haftalık/yıllık sigara faşizmi konusuna hoşgeldiniz.

• Kesinlikle destekliyorum yasaklanmalı
  • Kesinlikle katılıyorum . Yolda yürürken önümde 2-3 tane görgüsüz saygısız insan tüttüre tüttüre gidiyor. Onların önüne geçiyorum bu sefer onun önündeki yakıyor . Kampüsteyim otobüse binicem herkes yakıyor. Burası okul anasını satayım . Acilen bir şeyler yapılmalı bıktım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: James Alan Hetfield

Yüzüne üfleyenlerin ayılığı o. Onlara her şey müstehak. Ben insan gibi sigarasını içen kişiler için dedim onu.

Siz farketmeseniz de o duman rüzgarla birlikte her yeri dolanıyor. Benim hiçbir hastalığım olmamasına, sporumu vs yapıyor olmama rağmen Maltepe sokaklarından geçerken nefes almakta zorluk çekiyorum. Bir de hasta insanları düşünün.

• pp_pp kullanıcısına yanıt
    Gerçekten böyle mi düşünüyorsun, hiç empati yapmak gelmiyor mu aklınıza.
  • Katılıyorum. Git evinde iç. Ya da özel alanlar yapsınlar orada zehirleyin kendinizi. Topluca sigara partisi falan yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 16 Ekim 2017; 10:5:46 >
  • Avm önlerinde, yürüyüş alanlarında, çocuk parklarında, parklarda yasaklanmalı. Avm lerde sigara içme alanları var toplaşın oralarda için. Caydırıcı cezalar gelirse sorun çözülür.
  • ya beyler hangi sistem getirilirse getirilsin, insanda birazcık beyin ve insaf olmadığı sürece o sistemi sömürür.
  • Ne ağlamışsınız

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.