Şimdi Ara

SİGARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

SİGARA

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2004)
Giriş

• 98 den bu yana içmemiştim bu hafta 2 tane içtim sıkıntıdan.. sanki o gün bugün içmiş gibi içtim ne öksürdüm ne tıksırdım..
  • hayatın gerçekleri karşısında sigara izmaritinin arkasına saklanacak kadar aciz değilim..

hoş bi söz ama sigara içenler alınmasın..
  • birakmaya calisiyoru ama kolay degil
    arabesk yapmayin kardesim aliskanlik bu ve kolay birakilmayan kotu bir aliskanlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatherman -- 21 Eylül 2004, 17:11:21 >
  • Abi sigara içmem içeni sevmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

hayatın gerçekleri karşısında sigara izmaritinin arkasına saklanacak kadar aciz değilim..

hoş bi söz ama sigara içenler alınmasın..

içmeyenler mi alınacak şimdi

ben 2003'ün nisanından beri içmiyorum (ilaçla bıraktım tabii öyle kolay olmuyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoyle -- 21 Eylül 2004, 17:12:41 >
  • Kullanmıyorum
    Birşeye bağımlı olmak ne kötü bişey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tütünsüz zararsız sigara
    15 yıl önce açıldı
    Sigara İçenlere BAN
    16 yıl önce açıldı
    Sigara nasıl içiliyor?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullanmıyorum , sigarasız hayat çok güzel ayrıca
  • 1995 yılından beri içiyorum ama bağımlı olduğuma inanmıyorum. Sadece alışkanlık diyorum. Neden bağımlı olduğuma inanmadığıma gelince sigara yasağı olan yerlerde hiç de zorluk çekmiyorum. 10-12 saatlik otobüs yolculuklarına rahatlıkla dayanıyorum. Ramazanda oruç tutarken hiç sıkıntı çekmiyorum.

Yani benim olay oldumu içiyorum olmadımı içmiyorum. Zaten birşey ile meşgul iken pek canım da çekmez, aramam. Sadece boş kaldığımda içiyorum. Sanırım sıkıntıdan. Belki de bağımlı yapacak kadar çok içmediğim içindir. Genellikle günde 0 ile 10 tane arası içerim. Genel ortalamam günde 5-6 tanedir. (Askerde bir paketi aşıyordum)
  • Kesinlikle sigaraya ve içene karşıyım.

• şu içene karşıyım lafını da hiç anlamam. Sigaraya karşı olabilirsiniz ama içene nasıl karşısınız bir anlatır mısınız? İlişkinizi mi kesiyorsunuz bu kimseler ile. Sigara içen kişiler ile alış veriş mi yapmıyorsunuz yoksa.....
  • Şarabıda içeriz esrarıda çekeriz.Bize bjk derler........
    Ama sigara içmeyiz
  • bazen canım çekiyor ama kullanmıyorum
  • içenlere şöyle karşıyım.Adam geliyo yanımda çat diye yakıyo ondan sonra dumanını bana üflüyo veya bana duman geliyo.Ulan öküz bi sorsana sigara içebilirmiyim diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

içenlere şöyle karşıyım.Adam geliyo yanımda çat diye yakıyo ondan sonra dumanını bana üflüyo veya bana duman geliyo.Ulan öküz bi sorsana sigara içebilirmiyim diye.

Evet o konuda çok haklısın. Ben içen birisi olduğum halde yanımdakinin dumanı gelince rahatsız oluyorum. İçmeyenler kimbilir ne kadar rahatsız oluyordur.
  • pasif içiciyim yanımda yakanlar saolsun ...
  • ABİ SİGARA İÇEN NEKADAR AZ İNSAN VAR ABİ BİZİM YASIMIZDAKİLER GORUYORUM 2001 2000 SİGARALARI İÇİYİ ERKEN YASTA KENJDİLERİNİ UCUZ SİGARAYLA ZEHİRLİYORLAR 2 YILDIR UZUN MARLBORO İÇİYORUM HAYATA BAKIS ACIM DEĞİŞTİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cameroon

pasif içiciyim yanımda yakanlar saolsun ...

üçkağıtçı sigarayı beleşe getiriyon ha
  • genelde kuru çekiyoruz arkadaşlarla.....yada ne ot bulursak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

quote:

Orjinalden alıntı: Cameroon

pasif içiciyim yanımda yakanlar saolsun ...

üçkağıtçı sigarayı beleşe getiriyon ha

yaa ne demezsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cameroon -- 22 Eylül 2004, 21:29:00 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.