Şimdi Ara

Sig Sauer mi Glock mu Usp mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
42.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit: Deagle saçmalık bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 11 Ekim 2013; 18:59:16 >
  • Kamovka kullanıcısına yanıt
    Kardesım Clock Polımer Bi TAbancadır Normal tabancalardan hafıfdır ve kardesım keles 4,8 lkg dır glock ise bos agırlıgı 600 dolu agırlıgı 850 dir (Glock 19 dan bahsedıyorum )
  • Glock 19 abd başta olmak üzere birçok ülkede güvenlik güçlerinin tercihidir.sebebi fiyatının uygun olması basit yapısı ile tutukluk arıza riskinin çok az olması hafifliği ve seriligi.bizde ise güvenlik güçlerinin kendi silahını seçme şansı olmadığı için pek rastlanilmaz.her ne kadar plastik silah diye dalga gecilsede bu ancak cahilce yapılan bir yorumdur.Glock için plastik deyip küçümseyen beyinler on yıllardır plastik aksamla üretilen m16 ya hayranlık beslemektedirler.iki silah arasında tercih yapacak olsam ciddi oranda fiyat avantajı olan Glock u tercih ederdim.maddi sorunum yoksa zaten daha fantastik silahları düşünürdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sig kaliteli dökümdür usp yi susturuculu kullanırsan birşeye benzer
  • Sig Sauger P226 X five tactical ve SP2002 yi tek geçerim Alternatif olarak Jericho Öneririm..
    Glock Xray lafı şehir efsanesidir.. Hafif ve Şekil bir model arıyorsanız belkide glocktan daha hafif hatta oyuncak tabanca gibi gelebilecek olan Walter Sport gibi birşeydi adı onun kadar Plastık olamaz hıcbırı Silah agırlığı dolu bir şarjör kadar desem yeridir modeli aklıma gelmiyor şuan

sig önermemin sebebi cogu silahtan daha kaliteli ve yagmur camur dinlemeden calısması ayrıca turk yapımı sılahlar 5bın mermı ıle denenır 20bn atıs hakkı vardır(namlu yapısından dolayı)

Avrupa silahlar 20bın ıle denenır 60bn kapasıteye sahıptır..

60 bin mermiye bugun c sınıfı son model orta donanım arac alınır o da ayrı bır konu...

Ama yok susturucu takıcam dersenız yada aparatlar (susturucu Tr de yasaktır) p226 nın farklı modelleri mevcut namlu uzatmaya aparat takmaya yarayan vıdalı namlu seklınde onlarıda tercıh edebılırsınız agırlıkları da dolu halıyle sanırım glockla aynıdır hatta daha hafif bile olabilir ki bazı sıtelerde daha hafıf göstermekte.. 822 sig -850 glock şarjörlü.. Ha 2 sıde bakıldıgında tıpsız gorulebılır ve genelde Sig lerin pahalılıgından yakınılır fakat zannetmıyorum kı parasını hak etmesin..

Ha satısı acısından dersenız genelde sıg serısını ben muteahhıtlerde gordum onlarda zamanla sıkılıp satma egılımınde glock ıse daha ıyı sanırım pıyasası bızım ınsanımız sekılcı oldugu ıcın desert eagle -glock adı sanı daha duyuldugu ıcın 2.eli iyidir fakat satısı yasaktır hıbe seklınde olabılır :D
  • kantır sıtrayk oynayıp gelmeyin
  • Kim hortlattı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende sig sauer p 2022 ve p226 elite stainless var... sig sauer ler atışı malzeme kalitesi ve dayanıklılığı yönünden mükemmel silahlar ..... ayrıca düşünen olur ise p226 elite stainless imi satmayı düşünüyorum..
  • Sıg ve Glock arasında aman aman bir fark yoktur.zaten şu anda tabanca tüfek teknolojisi dünya çapında birbirine çok yakın yerdedir.O daha iyi bu daha iyi lafı bu iki silah arasında pek te geçerli değildir.yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi Glock amerikan polis teşkilatında ve diğer gelişmiş ülkelerin teşkilatlarında çok yaygın kullanılmaktadır.Sebebi basit yapısı sayesinde tutukluk yapma oranının çok düşük olması buna bağlı olarak sıvı toz toprak vs etkisi altında çalışabilmesi ve hafifligidir.fiyatida çok satılmasından önemli bir unsurdur.iki silah arasındaki farkta burada ortaya çıkar.sohbet esnasında sig sahibi 3500$ a aldım derken Glock sahibi 2500$ a aldım der.en büyük farkta budur.

• glock ama .45ACP

Sig Sauer mi Glock mu Usp mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 2 Nisan 2015; 15:04:24 >
  • Tercihim Glock
  • sağlamlık kalite kolay mekanizma ve parça desteği, aksesuar takılma opsiyonu ve tıkanma namlu şişme durumu olmadığından glock derim kesinlikle bu makineyi ufak bir operasyonla kalibre yükseltme yada tam otomatiğe çevirebilirsiniz her ne kadar riskli de olsa. susturucu takmak isterseniz ufak bir aparatla hallediyorsunuz. susturucu uyumluluğu mükemmeldir ergonomik yapısı güzel. rahat bir tabanca istiyorsanız hk p30 a da bakın çok rahattır. bazı arkadaşlar desert eagle demiş şaka gibi. bu tabanca nerdeyse 2 kilo ve bunu tek elde kullanmanız çok çok zor. her ne kadar fazla silah kullanmış olsanız da o tetiğin ağırlığı ve mesafesi yüzünden o 2 kiloluk makine illaki sallanacak titreyecek. bu yüzden 5 metredeki bir şişeyi dahi vuramazsınız. bir çatışmada kullandığınızı düşünün, nişan alıp adamı vurana kadar o silah illa ki titriyor, bu uzun mesafelerde çok daha kötü bir durum (.50 cal de olsa mermi ağırlığından dolayı aşağıya çekiyor, etkili menzili 50 metredir. bu mesafeyi geçtiğinde hedefi bulması zordur. 9mm lerde bu çok sıkıntı olmaz) adamı tutturana kadar şarjördeki mermiler bitecek desert eagle ı tavsiye edenler ancak oyunda kullanmış kişilerdir. böyle bir silah alacağınıza magnum alın en azından keyif verir.
  • Biri S&W Revolver lardan atsin

• 14 lü Browning taşıyorum gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

FN Es Five Seven
    bilenler için cs 1.6 1-5 tir

Silahın şarjörü hemen hemen her tabancadan daha fazla mermi alabilir(20). Silahın standart modeli yalnızca 617 gramdır(boş iken). Doluyken ise 740 gramdır ve kompakt bir silahtır.

P90'ın kardeşidir. Aynı mermiyi kullanırlar. Çok fazla kurşun alabilen ve çok seri atış yapabilen kullanımı ve taşınımı kolay P90'ın yanında ekstra mermi karışıklığını önlemek için üretilmiş ve inanılmaz başarı elde etmiştir.

p90 türkiye de bir tek başbakanın korumalarında var diye biliyorum,doğru mudur?

babam eve getirmişti bir defasında görünce şok geçirmiştim şifonyerin üzerinde kocaman silah duruyordu
    resmini bulursam editlerim
    edit: buldum  Sig Sauer mi Glock mu Usp mi? 2006 senesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 16 Ağustos 2015; 3:54:46 >
  • Helal olsun hocam valla
  • here comes bordo klavyeli team
  • kompakt olsun dersen p228 efsanedir. biraz eski ama p250'de çok iyidir.
  • Sig Sauer çok zevkli tabancadır glocktan herhangi bi eksisi olduğunu düşünmüyorum. Full otomatik tabanca alana kadar tüfek alın

• sig ile usp kullanmadım

ama glock güzel yani bence

ahan da şu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.