Şimdi Ara

şifreyi unutunca ne yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ark. bn çarımın şifresini dün deiştirdm ve bugun yazdığım şeyi kabul etmiyor sitede şifremi unuttum iconu war ama tıklanmıyo ne yapmam gerek yardm edermsnz gizli soru fln herşeyini blyrm!

• arkadaşlar lütfen bi bilgisi olan cvp versn çok acil bir konu!
  • aynısı dün bendede oldu şifremi değiştirdim.Birkaç kez oyuna denemek istedim giriyodu sonra canım sıkıldı dışarı çıktım geldim bidaha deniyim dedim şifre yanlış diyo!Ya ben şifreyi unuttum yada knightta bi sorun var.O yüzden ticket atıcam ama kimse yardım etmiyor.
  • ticket mı abi o nedir ne işe yarar kafayı yicem bn şifreyi yanlış girmedime eminim!
  • bendede aynı sorun war 65 lvl 200gb mal olan charm gitti 1 aydır tıcket yagmuru war ama sonuç 0
  • killbill ingilizcen iyimi eğer iyiyse şunu ingilizceye çevir lütfen
    lütfen çetizen şunu ingilizceye çeviri yap lütfenn.
    merhaba ben lazkopat90 bu arkadaşım medmar20 nin üyeliği ben size bilet göndermek için bununla gönderdik..ben 21.1.2007 tarihinde şifremi değişridim.Ama şimdi şifremi hatırlayamıorum.size email adresi ve gizli soru cevabını söliyecem lütfen şifreyi email adresine gönderin.Lütfen yardımcı olun
    email adresi:**************
    gizli soru cevabı:*************
    tabi * yazan yerlere gerçek olanları yazıcam lütfen bir an önce çevirin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readymade -- 22 Ocak 2007; 14:34:41 >
  • ark. galba sorunumu buldum şifreyi deiştrdm ve şifrem 12 haneliydi bi ark. demişti bna şifreyi sakın 12 haneli yapma die 12 haneli şifreler askıda kalıo galba varmı 12 haneli şifresi olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sifremi unuttumdan yapıyorum gizli soru id ve e-posta adresini ver değiştir şifreyi eski şifresiz ama o eskidendi artık olmuyor galiba
  • anlayamadm kardeş dediğini:)
  • O çarın üstüne soğuk bir bardak su içebilirsin (ha soğuk içme havalar biraz soğuk malum)
  • dalga geçmek güzel tabi nede olsa size gelmedi bu olay içindeki lvl ı duysanz şok olursnz ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: readymade

killbill ingilizcen iyimi eğer iyiyse şunu ingilizceye çevir lütfen
    lütfen çetizen şunu ingilizceye çeviri yap lütfenn.
    merhaba ben lazkopat90 bu arkadaşım medmar20 nin üyeliği ben size bilet göndermek için bununla gönderdik..ben 21.1.2006 tarihinde şifremi değişridim.Ama şimdi şifremi hatırlayamıorum.size email adresi ve gizli soru cevabını söliyecem lütfen şifreyi email adresine gönderin.Lütfen yardımcı olun
    email adresi:**************
    gizli soru cevabı:*************
    tabi * yazan yerlere gerçek olanları yazıcam lütfen bir an önce çevirin lütfen

Hi k2
    I am owner of the account lazkopat90. This is my friends account medmar20. I am logging with this account for send the ticket. I changed my password about 21.1.2007 . But now I can not remember my password. I give you my e-mail address and answer of the secret question . Please Send my password to my e - mail adress. Please help me ..

Secret Question answer .
    E-mail address .

• sağol kill bill
  • bende unuttum şifreyşifreyi değiştirdim ama girmedi neden girmio aynı sorun bende de var ofyardım edin ya şifrem 11 haneliydi
  • üstüne bir bardak saoğuk su içilmeli
    eskiden şifre mi unuttum diyip şifre değişilebiliyordu ama şimdi yok
  • ulan yardım be yokmu bu işten anlayan bi adam beee
  • kardes senin koydugun sıfre 12 hanelıyı gecıyosa ondan kabul etmıyodur sıfre yerıne sıfrenın 12. hanesıne kadar yaz olur
  • son haneyi yazmama yolunu diosn ama o da olmadı kanka yada bn şifreyi unuttum o sistemle bgne kadar yapabln oldumu?
  • kardes son haneyle alakası yok o senın sıfreyı kac hanelı yazdıgına baglı bendede ole olmustu sonradan ılk 12 haneyı yazdıjm oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.