Şimdi Ara

Şifresi Uydu Belgesel Kanalları Hangileridir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normal uydu üzerinden şifresiz aratarak hangi belsesel kanallarına bulabilirim..üst sıralarda onları yerleştirmek istiyorum.

    Bir diğer sorum seg tv var.radyoyuda aratıyor sadeve kanal aratmak ve var olan radyoları kaldırmam mümkün mü?

    Teşekkürler..




  • Şifresiz belgesel kanalları gelir.Türsatta belli şifresiz belgesel yayını yapan kanallar.Menüden arama yaparken Radyo kanalları kaldırma varsa arama yaptırmayabilirsiniz.Kolay gelsin

  • Eğer hali hazırda bir liste oluşturmadıysanız tüm kanalları tamamen silip yeniden tarama yapın ama bu defa kanal türü kısmında eğer hepsi yazıyorsa orayı DTV olarak değiştirin birde eğer sadece şifresiz kanalları istiyorsanız şifreleme türünü de şifresiz olarak seçerseniz sadece şifresiz tv kanalları yüklenir. ve şifresiz belgesel kanalları ise TRT Belgesel Yaban tv yeni açılan Habibat tv Dmax tv TLC tv Semerkand tv bunlar hd yayın yapan belgesel kanalları sd yayın yapanlarsa TRT Belgesel Dmax tv TLC tv TGRT Belgesel Semerkand tv adlarından da anlaşılacağı üzere TGRT Belgesel ve Semerkand tv bu kanalların belgeselleri dini içerikli. Umarım faydalı olmuştur bu bilgiler.. Sevgiler :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.