Bildirim
sıfresi mailine gelmeyenler !!!!! mutlaka bakın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ben mynet werdim we spam ne? -
pekii hiç gelmeyenler var onlar isyan ediyorlar onların sorunu ne acaba?
onlarınkide hotmail -
bende ısyan edıyodum ama onemsız e postalara bakın butun sıfreler oraya gelıyo sanırım bende ırdaydı ve ıkı carımdada oraya geldı -
Bunu yapmak şartmıdır? Ben yapmadımda haala... oynuyom... Bunu gerçekden bilen varsa yazabilirmi_? " sifre resetlemekden bahsediyom" -
Benimde tek korkum o zaten şifrenin gelmemesi. -
ya arkadaşın bahsetti junk E-mail bende direk oraya geldi fakat mynet verenlerin işi zor hotmail verenlerinki kesin gelio bi kaç arkadaş bana gelmedi gelmedi dedi ama resimli yolladığımda hepsi bana dua etti
-
mynet'demi sorun var hotmailde bir sorun olmuyormu bende değişeceğim char yalan olacak die tırsıyorum -
Hala gelmedi... Ağlamak istiyorum.... -
saolun şifrem gelmiş önemsizlere baktım şifrem gelmiiiiiiiiişşşşşşşşşş yememişim
-
ya bi zahmet o zaman su resimli olayını bizede göstter yoksa level 59olduk şakir olmayalım. -
arkadaslar mynet dısında bır mail adresı verdıysenız dert yok eger mynete verdıysenız carınız elden gıdebılır yada uzun bır sure oyundan mahrum kalabılırsınız maillere spam olarak gelıyo sıfre oralara bakın -
bende 16 cı defa sifremi resetledım ve dun ilk defa bana sifreniz en kısa surede mail adresınıze gonderılecek dedi azda olsa bir yol kattettim hiç olmazsa artık bir umudum var sifremin gelmesini sabırsızlıkla beklıyorum ama kım bılır ne zman gelır neye allah insanın içinden umudunu eksık etmesın dıyorum umarım benımde sıfrem gelır... -
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
beyler bu messenger tam aptal a.q ya benım maılıme kac gun once gelmıs adamlar onemsız maıl dıye koymuslar ulan bı baktım onemsız msj 2 tane dıyo (bırını ben yapmıstım) ya baktım k.o dıyo anaaaaa dururmuyum dırek baktım sıfreyı de ole komuslarkı anasını satım sankı askerı sıfre gıbı arkadaslar kısacası onemsız mesajlarınızıa bakın
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>> -
arkadaslar tam 48 saat oldu ve hala onemsiz msj lara gelmedı sifrem size ne akdar sürede gelmıstı bilgi verirseniz sevinirim benımkıde hotmaildii charımı cok ozledım 1500 buff ve 300 vermek istiyorum artıkkkkkk ve master skıllerimi kullanmak isitiyorummmm dieze selam larrr sWeT_BoY -
ya ark.lar oyuna giremiyorum 2 günden beri bilen biri varsa bi yardım etsin çooook canımm sıkıldı banlandımı bilmiyorum ne oldu biiri yardım etsin plssssss -
benim e-mailde yahoodandı orada önemsiz posta yeri varmı 51 adam gitti yardımcı olursanız sevinirim -
ya gercekten bunun icin saolun ama sifre yi degistiremiorum ki ben mail adresimi yazıorum cart sorun curt sorun falan fiilan ya -
benimde mailime şifrem gelmedi ama şifremde deişmedi...Ama tek sorunum ıd ile şifremi yazıp giriyorum sonra serverlar çıkıyor...Ares 3 seçiyorum ve hemen dc oluyorum... -
Oyuna girdim beyler ares 2 deyim...şifremde aynı
Benzer içerikler
- anahtar görevi
- knight online chat görevleri
- old takı çevirme
- kingdom come deliverance can nasıl doldurulur
- knight online start gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X