Şimdi Ara

şifremi unuttum yalvarırım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 71 lvl blademin şifresini unuttum kasması bir kırizdi ama bot aldım kasacaktım neyse konuya geleyim çarımın idini biliyorum gizli yanıtınıda tabi ama e mail i unuttum şifreyide nasıl bulabilirim silkroadın danışma merkezi gibi bir yeri varmı acaba adamlara mail felan çeksekte e mailimizi bulsak sıkmıştık nasılsa işe yaramıyor diye ama ne yapabiliriz yardım ederseniz sevinirim şididen sagolun

• ya arkadaşım nden bahsediyosun.. karşında joymax var , yardım kuruluşu değil. mümkün değil sanmam onalrın yardımcı olucanı... + e-mailinizi neden sıkıyorsunuz ki??? . inş bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyapponzashi -- 4 Temmuz 2008; 12:52:23 >
  • ilhansulun@mynet.com 15 dakka sonra msn den yönetimini anlatıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

ilhansulun@mynet.com 15 dakka sonra msn den yönetimini anlatıyım

sadece ıd ve e mail bilesek değiştirebilirmiyiz şifreyi anlat banada yöntemi
  • sro sitesinde mail yazar da oraya şifreyi bilmesi lazım :)

gizli soruyu biliyosa ıd yi biliyosa 3. bir bilgi hariç değişmez yoksa charı sat ıd yi bil gizli soruyu bil alınırdı geri di mi ama Ya şifreyi ya mili birinden birini hatılamak zorunda.

1- ID
    2- Şifre
    3- Mail
    4- G.s.

1-4 zaruri
    2-3 den az birinin bilinmesi lazım şifre değişimi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 4 Temmuz 2008; 13:45:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalvarırım bana yardım edin.
    4 yıl önce açıldı
    Yalvarırım bana yardım edin
    4 yıl önce açıldı
    Yalvarırım yardım edin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.