Şimdi Ara

şifrem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 2 gün önce bu yüzde 50 indirim olaylarında rp çektim tabi çekerken şifremi flaan verdim benle beraber bir arkadaşım daha çekti herneyse şifremi falan değiştirdim oyuna girdim bayram gelmeden 4-5 oyun attım fakat bugün deniyorum girmiyor şifre yanlış diyo supporta falan ticket attım cevap vermiyor e-maili kontrol et flaan diyor forgot passwordda kontrol ediyorum orayada gelmemiş ne yapıcam ben

• ELVEDA

o kadar dedik,şifre isteyen sitelerden çekmeyin RP'leri diye
  • Hangi siteden aldın arkadaşım merak ettim açıkçası ? Şu güvenilir bu güvenilir falan diye çok konu açıldı da bakalım kapak olması niyetiyle soruyorum yanlış anlama.
  • xgame.com dan aldık fakat 2 arkadaşım da benle beraber aldı onların hesabına birşey olmadı sadece benim hesapta böyle bir durum söz konusu ve lolking den bakıyorumh hiç oyun oynanmamış arkadaşımda hiç oyunda görmediğini söylüyor hepsi ki o nerdeyse 24 saat oyundadadır o yüzden garip bir durum
  • Şifreyi değiştirdiysen sorun olmaması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şifreni unutmuşsundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

şifreni unutmuşsundur

lafı ağzımdan aldın.
  • hayır aklımda şuan şifrem ve yüzde 100 eminim o olduğundan
  • Sen ID ve Pass ver bir de ben deniyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaserov -- 27 Ekim 2012; 15:30:45 >
  • Hangi siteden çektin şahsen ben sanalsaraydan çektim sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawskel

Sen ID ve Pass ver bir de ben deniyeyim

• xgameden çektim de şifremi hmeen değiştim hatta 1-2 oyun falanda attım yani bayram sabahı sonra 2 gün girmedim şimdi deniyorum yanlış diyor çarın ismi RusheRamireZ lütfen satış konusu falan görürseniz ya da oyunda görürseniz bana bildirirmisiniz
  • xgametr den çektiysen hesabı çalmaları imkansız.benim arkadaşlar hep ordan çekiyor.yanlız her çektikden sonra şifresini değişiyor önceden çekip şifreyi değişmediysen bilmem
  • Nick lens mi?
  • Support'a mesaj atıp xgame'dende son aldığın kayıtları falan rica etsen acaba alabilir misin hesabı geri?
  • supporta attım mesaj daha geri cevap vermediler nedense verirlerse atıcam onlarıda
  • ŞİFREYİ YAZARKEN CAPSLOCK U AÇIK UNUTMUŞ OLABİLİRSİN ?
  • Arkadaşlarını doğru seç.

31 den de vazgeç unutkanlık yapar.
  • yok onlarıda denedim hepsini denedim eski şifrelerimi falan denedim e-maili kontrol et diyorda çarı aldıktan sonra e-maili değiştirip değiştirmediğimi hatırlayamıyorum değiştirdim diye hatırlıyorum fakat o e-mailide unuttum şimdi o arkadaşı bulursak eski e-maili sorcam verirse alıcam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome3131

xgameden çektim de şifremi hmeen değiştim hatta 1-2 oyun falanda attım yani bayram sabahı sonra 2 gün girmedim şimdi deniyorum yanlış diyor çarın ismi RusheRamireZ lütfen satış konusu falan görürseniz ya da oyunda görürseniz bana bildirirmisiniz

Xgame den bende aldım.rp alırken şifre id verlilen yerde ilgilenen kişinin adı yazıyor.siteye gir hesap geçmişinde vardır illaki
    bir öneri sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.