arkadaşlar yeni skyvision kullanıcısıyım internet adreslerinden s2emu ,emunation, yankse programlarının içindekileri progDVB nin içine kopyaladım ve güncel softcamkey leri attım progdvb programını açtığımda içinde görünmesine rağmen sadece hotbird de multıvision türksatta ise cine5 ve nbatv çözülüyor acep neyi eksik yaptımda sadece üç şifreli kanalla idare ediyorum?????????? yardımlarınızı şu garip ten esirgemeyin!!!!!!!!!
kardeş hotbirdden s2emu ve emunation kullanarak çözülen kanalları öylesine rastgele gerekli gereksiz yazıyorum şimdi deneyip: zig-xxl, ab1, ab moteurs, action, animaux, bbcprime, cartoon network, chasse peche, club, cnbc, deepam, discovery, equidia, eurosportlar, festival, france, fun tv, gameone, itele, kinopolska, lachaine, lci, m6lar, mangas, mezzo, mgm europe, motors tv, mtv f, multiler(12345678), musique classic, playboy, polsatlar, reality tv, slo, serie club, travel, teva, tv breizh, tvn, teletoon, ushuaia, vh1...
valla çoğu gereksiz zaten ama ben bi bakiim dedim. bunlardan izleyemediğin varmı? bide bazen bazı pluginler bazı kanallarda çakışır biri çalışırken diyeride çalıştımı hiç göstermez onu da dikkate al.
yazdıklarından sadece multivisionlar çözülüyor playboy vs. kanallar yok hiç tekvando kanalı izleyemiyorum sadece downloaddan gelenlerle yetiniyorum sinyal gücünün %20 lerde gezmesi bunda etkili olurmu????????????
arkadaş bende skyvision kullanıyorum bu kanalların hepsini izleyebiliyorum. sinyal seviyen düşük sayılır arkadaşım sanırım çanakların pek hassas ayarlanmamış. benim en düşük sinyal seviyem %45 civarı oluyor.
ben sadece skyvision sitesinden aldığım s2emu.zip ve emunation kullanıyorum.
bu arada playboy kanalı frekans değiştirmişti bir ara 12360000 h 27500 buradan izliyorum.
sinyal seviyen için istersen bir ayar yaptır çanağına.
Arkadaşlar ben kanal giremiyorum. Mesela 12565000 V 4231000 giriyorum mesela.(bu rakamlar atmasyondur). Olmuyor. Progdvb kullanıyorum. SID NIT PID rakamlarını girin diye yazıyor. Nereen bulucam bu rakamları?
aybubi progdvb de channel list de scan transponder kısmına yukarıda keremakpınar ın verdiği rakamları aynen giriyomusun kopyala yapıştır diyerek?
Tamam arkadaşlar durumu kısmen hallettim.Direk kanal girmiyorum.Transponder aratıyorum.
Bir de yukarıdaki arkadaşın problemi aynen bende de var.S2Emu kullanıyorum ve sadece Multivisionlar'ın şifresi kırılabiliyor.Diğerleri kapalı.
playboy zaten bir haftadir yayin yapmiyor yoksa yaniliyormuyum
progdvb 4.48 i kurdum içine yankse s2emu emulation ve biss key iattım hotbirdde üç beş kanal daha açıldı fakat freex tv ve playboy yine yok ha bir de XXL ler playboy papa öldü diye yok ya diğerleri??????????? please yardım edin.............. Ağlamak istiyommm ahada ağladım
free x zaten şifresi kırılmayan bi kanal hocam. playboy xxl sen söyledin zaten. onun dışında stardustın yazdığı kanallardan hangileri çıkmıyor?
hocam sadece skyvision "dosyalar"daki s2emu.zip ve emunation kurun. hatta bakın ne diycem. progdvb yi tamamen kaldırın. sonra yeniden 48.2 yi kurun ve içine sadece s2emu.zip ve emunation koyun. bu sefer olucak.
bu arada xxl şu anda açılıyo.
hocam emunation ve s2emu nun içineki dosyaları plug ins dosyasına mı atacaz?? ayrıca softcam key i s2emu nun içinemi yoksa progdvb nin içine atıp diğeriyle değiştirecez
hocam zaten softcam s2emu.zip in içinde. yapmanız gereken başka bişey yok. ikisini de progdvb nin kendi ana klasörüne atmanız yeterli.
DREAMON S2EMU.ZIP DOSYASINI ZIP'Lİ HALDE ATSAK ÇALIŞIRMI ÇÜNKÜ BENİM PROGDVB NİN KLASÖRÜ ANA BABA GÜNÜ AYRICA HERALDE BENİM SORUNUM ÇÖZÜLDÜ DÜN CİNE5 ŞİFRELİ HALDEYDİ KANALI GÜNCELLEYİNCE DÜZELDİ EVE GİDİP HOTBIRD DEKİ KANALLARI YENİDEN ARATACAM
abi progdvb klasörünü ana baba günü yapma yavaşlatabilir programı. gereksiz herşeyi sil. bi s2emu bide emunation yeter. bu arada zipli olmaz tabi
hocam zipli olmaz tabi...
bu dvb dream da snapshot diye bi şey var onu tıkladığımda fotoğraf makinesi sesi çıkarıyor sanırsam ekran görüntüsü çekiyor fakat resmi hiçbiryerde bulamıyorum aynı şey progdvb de dosya kısmında fotoğraf çek diye geçiyor bunuda bulamıyorum bu resimler nerede????????????????????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme