Şimdi Ara

Şifrelediğim dosyaları açamıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
16.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende bazılarınız gibi şifreledim fakat şifreyi kayıt etmeden format çaktım şimdi ne müzik ne resim açılıyor :) o efs programı da bişey yapamıyor.. acaba tekrar şifre oluştursam açabilir miyim diycem tekrar şifre oluşturamıyorum çünkü zaten bir tane var gözüküyor kaldırılamıyor da kaldı öylece. ölüme mi terkedeyim hepsini :/ varmı bir çözümü ya da çözen bana bi ulaşabilir mi lütfen? teşekkürler.
  • bilgisayarımda dosyamı şifreledim ve o dosya kayboldu bulamıyorum şimdi ne yapmalıyım
    ACİK YARDIM HELP PLEASE
  • gokhan9911 G kullanıcısına yanıt
    BENDEDE OLDU AYNISI NE YAPMAMIZ GEREK
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil32

arkadaslar aynı sorun bende de var hatta sanırım daha beteri;sifreleyip format attım simdi klasorleri duzelttim ama iclerindeki dosyalar hala yesil sp3 kullanıyorum belki bi caresi vardır lutfen yardımcı olmaya calısın

bendede aynı sorun 200den fazla resim var parça parça işin kötüsü de formatladım daha önce yeni kullanıcı ekleyip eskiyi de kaldıramıyorum hata veriyor yıl oldu 2014 hala bunun nir çözümü çıkmadı mı arkadaşlar 1.5 senedir şifreli dosyalar tutuyorum diskte :))
     Şifrelediğim dosyaları açamıyorum. Şifrelediğim dosyaları açamıyorum. Şifrelediğim dosyaları açamıyorum.

• Bu sıkıntıdan bizi kurtaracak bilgili bir arkadaş yok mudur acaba?

*Aklımdan ilk geçen şey, format öncesi silinen dosyaları kurtardığımız programlardan birisi ile bu encryted şifreleme dosyalarını geri kazansak onu daha sonra sisteme import etsek problem çözülmez mi acaba?
  • Off ben de bu durumdan muzdaribim. Konu 2008 de açılmış yıl 2015 oldu hala çaresi bulunamamış :( Ben de bir ümit buralarda sorunumun çözümü vardır diyordum :( Ben pc ye format atmadım bozuldu, ben de hard diskimi harici diskime kopyaladım. Şimdi 10 yıllık fotoğraf klasörlerim yeşil yeşil bana bakıyorlar
  • Merhaba arkadaşlar ben de 2008 den beri çözüm bekliyorum. ama benim şöyle bir sorunum var. pfx dosya yedeğim var. ama içeri aktarmk için parolayı hatırlamıyorum. bu parolayı kırmanın bir yolu var mı? yani şifrelemeyi herhangi bir makinede çözüp dosyaları görüntülemek için yedeklenmiş olan sertifikaları içeri aktarmak gerekiyor. ama içeri aktarma sırasında parola soruyor. bu parola yedek alırken oluşturuluyor. sorunum şu ki parolayı hatırlamıyorum. nasıl kırabiliriz. :( bu pfx dosyasının içeriğini görüntülemenin bir yolu var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.