Şimdi Ara

şifre nerden nasıl değiştirilir acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şifre nerden nasıl değiştirilir acil ben bir turlu beceremedim acep siz yardımcı olsanız cozermıyım :P

• hero.netgame.com

Giriş yap mutlaka bulursun. ( Umarım ) İnan şuanda işim olmasa daha detaylı yardım edecektim ama şuanda bu forumdan başka yere giremiyorum oyun simgede burada kasıyor ya neyse...

İdolün senden her zaman 16 kat büyüktür. Özenme, illaki özenecem diyorsan git Mevlana' ya, Yunus Emre' ye, Fatih Sultan Mehmet' e, Hz. Muhammed' e (S.A.V) özen.
  • hero.netgame .com sitesine girion. siteden giris yapiyorsun giris yaptigin prda log out yaziyor onun yanina managu account mu ne war ona tikla ordan güncellenmemissse bütün bilgiler karsina gelcek ordan yeni sifreyi gir unutma dogum tarihi gizli soru ve cavabi msn i dikkatli bak istersen bi yere kaydet ordan new passoword yazan yere yeni sifreni yaz (ayica g. sorunu cevabini msn degistir yoqsa olmuo cok denedim hepsini degistirirsen sifre öle degisi) ordan kullandigin msn yazdin ya onlar msn bi aktivasyon kodu yolluyorlar o kodu hero.netgeme.com un yönlerdigi skod isteyen yer ctrl-v tusuyla yapistiriyosun yada tek tek yaziyorsun ondan sonra tmm deyip karsina yapmis oldugun ddegisiliklikler gelecek ordan confirm tiklayip onayliyorsun dah sonra log out diyip cikis yaptiysan yeniden yeni sirenle giris yapiosun. ve oluo:) umamarim yaparsın ama mutlaka g. soru, cevabi, dogum tarihi, sifre,msn 'i bi yere kaydety sonra unutursun umarim yardimci olmuusmdur!
    kanal : 11-12

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.