Şimdi Ara

Şifre koyulmuş bilgisayarın hdd sini başka bilgisayarda açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dizüstü bilgisayarıma açılışta şifre koymuştum. Şimdi bilgisayarım bozduldu ama harddisk sağlam. Ü harddiski hdd kutusuna koyup usb ile başka bilgisayarda açabilir miyim ? Yoksa şifreli olduğu için sorun çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diske bitlocker kursanız neyse ama bu şekilde sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Diske bitlocker kursanız neyse ama bu şekilde sorun olmaz.

Şöyle hocam bilgisayarın anakartı çatladı. Bende harddiskteki verilerimi almak istiyorum. Bir arkadaş hdd kutusuna koyup usb ile başka bilgisayara takıp verilerimi alabileceğimi söyledi ama dediğim gibi bilgisayarım şifreliydi yani açılışta Windows şifre istiyordu. Şimdi hdd yi hdd kutusuna takıp direk içindeki verilere erişebilirim yani değil mi ?

• Evet hiç bir sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Evet hiç bir sıkıntı olmaz.

Teşekkürler hocam.

Peki ben açılışta sifre koymuştum ya acaba onu hdd değilde bios a mı koymuş oluyorumda usb ile direk açabiliyorum. Bunu merakımdan soruyorum fazla bilgim olmadığı için :)

• D sürücüsündeki dosyalarda sorun yaşamazsınız. Hesap oluştururken belgelerimi koru veya benzer bir isme sahip ayarı açtıysanız belgelerim, masaüstü gibi yerlerdeki dosyalar Windows korumasını açılmıştır. Her klasörü açmak için ve açtığınız her klasördeki nesleri taşımak için ayrı ayrı kendinize erişim vermeniz gerekir. Uğraşmak istemiyorsanız Linux yüklü bir makinede belgeleri taşımanızı öneririm. Veya Windows file unlocker diye googleda arıyıp güvendiğiniz bir siteden bir programı indiriniz. Kullanmadığım bir program olduğundan tavsiye edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaadra

D sürücüsündeki dosyalarda sorun yaşamazsınız. Hesap oluştururken belgelerimi koru veya benzer bir isme sahip ayarı açtıysanız belgelerim, masaüstü gibi yerlerdeki dosyalar Windows korumasını açılmıştır. Her klasörü açmak için ve açtığınız her klasördeki nesleri taşımak için ayrı ayrı kendinize erişim vermeniz gerekir. Uğraşmak istemiyorsanız Linux yüklü bir makinede belgeleri taşımanızı öneririm. Veya Windows file unlocker diye googleda arıyıp güvendiğiniz bir siteden bir programı indiriniz. Kullanmadığım bir program olduğundan tavsiye edemiyorum.

Cevap için teşekkürler.

Asıl önemli dosyalarım D sürücüsünde zaten. C de sistem ve program kurulum dosyaları var, yani D yi almam yeterli.

D dekileri almak için herhangi bir işlem yapmama gerek olmadan hdd yi hdd kutusu ile başka bilgisayara bağlayıp açabilirim değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC TEK SEFERDE AÇILMIYOR
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet D sürücüsündeki dosyalara erişip kopyalamakda hiç bir sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaadra

Evet D sürücüsündeki dosyalara erişip kopyalamakda hiç bir sorun yaşamazsınız.

Tekrar teşekkür ettim.

İyi geceler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.