Şimdi Ara

Sifre kabul etmeme yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win10 gorev yoneticisinden baslangic hizmetlerini devredisi biraktim. Simdi sifremi kabul etmiyor.oturumu acamiyorum. Allah rizasi icin yardim. Sifre dogru sifre hergun actigim sifre yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptop emanet Allah rizasi icin yok mu yardim eden?

• Bendede başlangıçta çalışan herşey kapalı ama şifre ekranında hiç sorun çıkmadı, sendeki sorun farklı birşeyden kaynaklanıyordur muhtelemen, şifreyi girince nasıl bir hata ile karşılaşıyorsun biraz daha detaylı anlatırsan yardımcı olmamız kolaylaşır.
  • Hocam herhangi bir hata almiyorum. Sifreyi giriyorum direk hatali sifre diyor.

• Abi ikisi arasindaki mantigi cozemedim. Aldigim bi hatayla ilgili windowsun sitesinden biri cozum yolu gibi bisey atmisti. Baslangictakileri devre disi birak yazmis. Biraktim sifreyi kabul etmiyor. Onceden sifrenin hane sayisi kadar kisitliyordu girilebilcek karakter sayisini simdi kisitlamiyor.

• Güvenli modda açmayı dene.
  • t4hr1 kullanıcısına yanıt
    Windows10 hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardim edin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mouthofgothmog

Windows10 hocam

windows logosundan önce f8 e basarak deniyebilirsin yada kurulum cd,usb si ile guvenli moda girebilirsin.
  • t4hr1 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kurulum cdsinden intteki kirma videolarindan hallettim olayi. Allah razi olsun konu kilit.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.