Şimdi Ara

ŞİFRE / HATIRLATMA SORUSU DEĞİŞTİRMEK :: RESİMLİ ANLATIM :: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
0
Favori
9.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadir26

ben premiumi cafeden aldım değiştiremiyecekmiyim şimdi ? charımın şifresinide biliorlar ne yapmam laım yaws?

Alıntıları Göster
    click and buy müşteri numarasını iste...vermesi gerekir..

Orijinalden alıntı: Brother-II

click and buy müşteri numarasını iste...vermesi gerekir..

Alıntıları Göster
    Brıther-II

güzel bi topic yapmışsın tebrik ederim....

bu konu hakkında baya şey biliyosun....

üst konu olması için yardımımız olabilirmi??

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4spike

Brıther-II

güzel bi topic yapmışsın tebrik ederim....

bu konu hakkında baya şey biliyosun....

üst konu olması için yardımımız olabilirmi??

Alıntıları Göster
    bnm charım soyuldu yalnız ben şifreyi deiştirmeq istiorum ama kayıtlı olan e-mail adresi bnm diil bi başkasının .. e-mail adreside deişmio şifre deiştir gibi bn napcam o zaman?
    Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!

• quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

bnm charım soyuldu yalnız ben şifreyi deiştirmeq istiorum ama kayıtlı olan e-mail adresi bnm diil bi başkasının .. e-mail adreside deişmio şifre deiştir gibi bn napcam o zaman?

Alıntıları Göster
    saol yararlı topic

Orijinalden alıntı: Katre.

Alıntıları Göster
    ALLAh pc ne saglık versın anakartı yanmasın

Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşım senden bende bir konu açtım ama bunu görmedim . Şimdi bir soru benden olsun .

KESN kodu yerine ( KESN ile premium almış arkadaşlar bilirler 2 kod var ) ikisini de yazmam mı gerekli ? Mesela ;
    KESN Kodu : xxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx , KESN Şifresi : xxxx-xxxx Bu şekilde mi ?

Oraya istediğim gizli soru ve cevabı yazmam gerekli . Onları Türkçe mi yoksa ingilizce mi yazmam lazım ? Türkçe yazılacaksa Türkçe karakter kullanacak mıyım ? Ayrıca ne şekilde yazmalıyım ? Mesela ;
    Question : xxxx xxxx xxxx xxxx ? Answer : xxxxxxxx .

Subject ve açıklama yerine yazılacak mesajları bulabilirim forumda var . Ama oralarada ne gibi şeyler yazabileceğimi yazarsanız sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb

Alıntıları Göster
    saol ust konu olsun bence

Orijinalden alıntı: LanetliWampiR

saol ust konu olsun bence

Alıntıları Göster
    böyLe bir üst konu var zaten.

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

böyLe bir üst konu var zaten.

Alıntıları Göster
    KESN NUMARASI :: Kesn kodunun ilk sırasındaki rakamlardır....

3536785 - kc8zb - ..... gibi kodların ilk basındaki sıradır..yani kesn kodu 3536785 yazılır ticketa..

KESN NUMARASI :: Kesn kodunun ilk sırasındaki rakamlardır....

3536785 - kc8zb - ..... gibi kodların ilk basındaki sıradır..yani kesn kodu 3536785 yazılır ticketa..

Alıntıları Göster
    ben kesn ile aldım gold pre ama numarayı kaybettim sadece ilk 3 sayısını hatırlıorum ne yapmalıyım

Orijinalden alıntı: EkoFresh

ben kesn ile aldım gold pre ama numarayı kaybettim sadece ilk 3 sayısını hatırlıorum ne yapmalıyım

Alıntıları Göster
    sende 536xxxx unuttum dersin.. o ilk 3 numara bile memurun işine gelirse dogru kabul edilebilir

sende 536xxxx unuttum dersin.. o ilk 3 numara bile memurun işine gelirse dogru kabul edilebilir

Alıntıları Göster
    Saolasın yararlı bilgi!

Orijinalden alıntı: finrod92

Saolasın yararlı bilgi!

Alıntıları Göster
    cok yararlı bi bilgi üst konu olması lazım saol

Orijinalden alıntı: uncleT

cok yararlı bi bilgi üst konu olması lazım saol

Alıntıları Göster
    Bilgileriniz (tüm ödeme bilgileriniz dahil) verdiğinizde yukarıdaki örnek ticketın cevabı bu şekilde olacaktır....

Thank you for providing the necessary payment information for "KULLANICI ADINIZ". We have processed the changes you have requested. Please login to your account test these changes to make sure that everything is working properly. Remember to change your password on a regular basis and never give out your account name or password to anyone. The Knight Online Staff will never ask you for this information. If you have any further issues please feel free to onta t us again. Thank you for playing Knight Online!
    -Knight Online Customer Support Team..

"Özet olarak :::: gerekli ödeme bilgilerinizi gönderdiginiz için teşekkürler..lütfen siteye/oyuna girip account yeni bilgiler ile çalışıp çalışmadıgını test edin... şifrenizi asla başkalarıyla paylaşmayın... ko size bu bilgileri bir daha sormayacaktır... herhangi bir problemde tekrar bizimle temasa gecin... KO oynadıgınız icin teşekkürler.. KO Müşteri Hizmetleri".

• quote:

Bilgileriniz (tüm ödeme bilgileriniz dahil) verdiğinizde yukarıdaki örnek ticketın cevabı bu şekilde olacaktır....

Thank you for providing the necessary payment information for "KULLANICI ADINIZ". We have processed the changes you have requested. Please login to your account test these changes to make sure that everything is working properly. Remember to change your password on a regular basis and never give out your account name or password to anyone. The Knight Online Staff will never ask you for this information. If you have any further issues please feel free to onta t us again. Thank you for playing Knight Online!
    -Knight Online Customer Support Team..

"Özet olarak :::: gerekli ödeme bilgilerinizi gönderdiginiz için teşekkürler..lütfen siteye/oyuna girip account yeni bilgiler ile çalışıp çalışmadıgını test edin... şifrenizi asla başkalarıyla paylaşmayın... ko size bu bilgileri bir daha sormayacaktır... herhangi bir problemde tekrar bizimle temasa gecin... KO oynadıgınız icin teşekkürler.. KO Müşteri Hizmetleri".

Alıntıları Göster
    Resimlerinizdeki Reklam 'mail' adresinizi degistiriniz. aksi taktirde konuyu kaldiracagim .

• quote:

Orijinalden alıntı: SenS

Resimlerinizdeki Reklam 'mail' adresinizi degistiriniz. aksi taktirde konuyu kaldiracagim .

Alıntıları Göster
    editlendi..

editlendi..

Alıntıları Göster
    tesekkurler.
    SSS yapalim o halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

güzel payLaşım....
    eline sağlık dostum...

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar

eline sağlık dostum...

Alıntıları Göster
    bilgilerini doğru şekilde bildirdiği için pek çok arkadaşın teşekkür mesajları geliyor... ben teşekkür ederi
    m

click and buy müşteri numarasını vermezse kesinlikle kimseden premium almayın

kesn ile aldıgınız kodu premium bitse de atmayınız..o kodu bir daha bulamazsınız... k2 tüm ödeme bilgileri onaylanmadan işlem yapmaz..hack olaylarına karşı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.