Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIRINDAN FARKSIZ LG G2 Satın Al 19 Ağustos 2015 14:47 1 1 SIFIRINDAN FARKSIZ LG G2 cihazın 1 2 daha ay garantisi var,faturası kutusu iğnesi kılavuzna kadar durmaktadır cihazda en ufak çizik vuruk kırık yoktur,fiyatda pazarlık söz konusu bile değildir sadece izmir içi satılıktır,görerek ve inceleyerek elden teslim edilecektir,cihaz ilk günki gibidir,isteyene sanal pazardan ilan açarım komisyonu karşıladığı taktirde alan arkadaşıma hayırlı uğurlu olsun....fiyat 720 tl...takas teklifleri değerlendirilir fakat aynı benim ürünüö gibi temiz,eksiksiz ve tam olursa iyiformlarSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 720 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Ağustos 2015 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK İ7 7700K asus rtx 2060 dual evosıfır kapalı kutu (referans ilanıdır) (FİYATI 550 TL YE ÇEKTİM SON RAKAM)NZXT H500i CA-H500i Pencereli RGB Akıllı Mat Siyah Mid-Tower Kasa asus 1050ti (referans ilanıdır)
16 gb başarı dan garantisi 13 10 2015 garanti bitiş tarihi ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK İ7 7700K asus rtx 2060 dual evosıfır kapalı kutu (referans ilanıdır) (FİYATI 550 TL YE ÇEKTİM SON RAKAM)NZXT H500i CA-H500i Pencereli RGB Akıllı Mat Siyah Mid-Tower Kasa asus 1050ti (referans ilanıdır)
spigen slım armor kılıf ile verilecektir orginal ve sertifikalı üründür,+2 adetde silikon kılıf vereceğim,fotoları akşam nasipise yüklerim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK İ7 7700K asus rtx 2060 dual evosıfır kapalı kutu (referans ilanıdır) (FİYATI 550 TL YE ÇEKTİM SON RAKAM)NZXT H500i CA-H500i Pencereli RGB Akıllı Mat Siyah Mid-Tower Kasa asus 1050ti (referans ilanıdır)
cihaz form dışı satılmıştır ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK İ7 7700K asus rtx 2060 dual evosıfır kapalı kutu (referans ilanıdır) (FİYATI 550 TL YE ÇEKTİM SON RAKAM)NZXT H500i CA-H500i Pencereli RGB Akıllı Mat Siyah Mid-Tower Kasa asus 1050ti (referans ilanıdır)