Şimdi Ara

SATILIK İ7 7700K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1151 AMD / Intel #Intel Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İNTEL İ7 7700K kutu ve fatura yok sadece işlemci var soğutucu yok sıvı soğutma ile kullandım. işlemci b250 anakart ile kullanıldı.
    işlemcime istediğim rakam 1550 tl dir.(satışda önceliğim izmir içi elden olmasıdır)diğer illere önce eft sonra kargo şeklindedir.
    pazarlık yoktur (z170 ve z270 anakart alırsam satıştan kaldırabilirim öncelik hangisi nasip olursa)
    işlemcinin yanında usb çıkışları sorunlu b250 anakrtı hediye edebilirim isteyene b250 anakrtımın usb çıkışları sorunlu harici usb kart ile kullanabilirsiniz.başka bir işlemci ile denedim sonuç aynı isteyen yaptırsın isteyen harici usb kart alıp kullansın.

not:arkadaşlar anakartın usb çıkışları sorunludur ve işlemci yanında hediye ediyorum...
    kargo alıcıya aittir.
    alan arkadaşım güzel günlerde kullansın.
    lütfen ilanıma gereksiz yorumlar yapmayalım üç kuruşluk ürünler için canımızı sıkmayalım iyi forumlar dilerim.

• saglamparcacom nickli arkadaşımıza rezervedir.
  • ...hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BelugaAirbus -- 16 Haziran 2020; 13:7:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işlemci satılmadıysa görüşmek isterim
  • Satıldı mı?

• İşlemci yarına kadar rezerve arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.