Şimdi Ara

sıfırdan matematik öğrenmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ilkokulu hatırlamıyorum ama 6.7.8. sınıflarda matematik derslerini hiç dinlemedim haliyle 9.10 sınıftada temel olmadığı için dinlesemde anlayamadım matemetikten çok soğudum ama istikrarlı çalışırsam yaparım diye düşünüyorum şu anda lise 4 e geçtim kpss sınavına çalışmak istiyorum matematikten başlayacağım ama sıfırdan başlamam lazım matematik temelim hiç yok 2008 açılan bir konuda güvenderin mat 1 kitabı çok övülmüş bu kitap hala varmıdır veya başka önerebileceğiniz bir kitab varmı evde çalışmak istiyorum gün boyu boşum internetimde var ne yapmalıyım matematiği su gibi öğrenmem lazım tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum lütfen yardım edin çünkü geleceğim matematiğe bağlı diğer dersler beni zorlamaz sadece matematik önemli olan..

• Antrenmanlarla Matematik kitabını önerebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen aynı durumdayız güzel kardeşim ben femin simetri kitabını alıcam 3 kitap
  • Antrenmanlarla matematik cok sıkabilir seni ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün nt ye gittim bana fem akademi yayınlarının kitabını önerdiler 3 kitap 1. cisinden başladım biraz çalıştım sadece kitaptan çalışmak ne kadar doğru bilmiyorum bakalım çok zorlanırsam başka alternatifleri denyeceğim ama ne olursa olsun matematiği öğrenmem lazım daha kolay anlayabileceğim bir yöntem teknik tavsive vs önerileriniz varsa yardım edin galiba benim durumumda olan arkadaşlarda var
  • kitap alırken acele ettim biraz ama neyse antremanlarla mat kitabı nasıl benim için konuları açık net anlaşılabilir bi kitap ise onuda deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_43_ -- 20 Haziran 2014; 22:10:19 >
  • femin kitabı soru cevep ağırlıklı gidiyor ben önce kendim cevaplıyorum sonra cevap anahtarıyla kontrol ediyorum şimdilik iyi temel bilgileri geçtim temel kavramlardan soru çözüyorum anlayınca zevkli geliyor canım sıkılmıyor her neyse şimdilik tek sıkıntı gerçel sayıdan bi soru çıktı cözemedim gerçel sayıları biliyorum ama soruda nasıl kullanacağımı anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıfırdan matematik kitabını şiddetle öneririm

ozeldersci.com
  • şükür artık öyle bi sorunum kalmadı artık matematiği yapabiliyorum 3-4 ay önce artı ve eksili sayıları toplayamazken şimdi problem çözüyorum yeni başlayan arkadaşlar matematik aslında göründüğü kadar zor değil sadece biraz zaman ve azim gerekli ayrıca antremanlarla matematik kitabı yeni başlayanlar için altın gibi bir kitap tavsiye ederim bazı yerlede takılırsanız işte o zaman sakın atlamayın google a veya matematikten anlayan birine sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.