Şimdi Ara

Sıfırdan kadro öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.sezonum fenerbahçe ile.kadroyu tamamen sıfırlıyacağım tüm oyuncuları sattım en baştan bir 11 kurmama yardım eder misiniz?

• Andrew Lincoln kullanıcısına yanıt
    Sadece türkiye ligimi açık ona göre oyuncu tavsiyesi verecem
  • Rct06 R kullanıcısına yanıt
    yabancı kuralını kaldırdım hocam komple yabancı da olabilir
  • Hocam,en ıyı oyuncularıda alsan,zorlanacaksın baya, kadroyu full degıstırmek cok zor ama basarılar, saga bılal basakcıoglu,sol acıga sınan kurt,ortaya lucas romero,defansa balanta, amc ye acosta onerılerımdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andrew Lincoln kullanıcısına yanıt
    Onu demek istemedim database sadece türkiye ligimi acık söyledigim oyuncular cikmayabilir eger tek lig acıksa
  • Rct06 R kullanıcısına yanıt
    tr ispanya almanya ingiltere açık hocam veri tabanı da büyük seviyesinde
  • ballards B kullanıcısına yanıt
    hocam yabancı da olabilir tüm kadro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15k hazır sistem önerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sol bek cruzeiro takimından para var 2.sezon almiştim aşagi profil var caner erkin varken bence alma oraya adam....sag bek yine cruzeiro mayke,gino peruzzi,romario,pavel kaderabek,junior çaicara daha cok sag bek var yazabilirim istersen ama tercihim maykeden yana...Defans pek alternatif bilmiorum balanta alabilecegin en iyisi ayrıca pasör stoper oynatirsan Jesus Vallejo ayrıca zouma bazen chelsea listeye falan koyuyor denk getirebilirsen alabilirsin...savaşcı orta sahalar Matías Kranevitter,Riechedly Bazoer,Daniel Amartey boca juniors Marcelo Meli var....iki yönlü orta sahalar lucas romero,Gastón Gil Romero bi kaç tane daha var ama pahali oyuncular digerleri...oyun kurucu orta sahalar..Kristoffer Ajer,Youri Tielemans,Dennis Praet,Eghan Shadrach,Nathaniel Chalobah Forvetler Richairo Zivkovic mutlaka al bu cocugu :) 8£ falan alirsin güzel bi takim kurarsin 90 falan satarsin bu cocugu :D Atlético Mineiro dan Carlos var bu 2 arkadaşdan birini kesin al 2 side komple forvet........bi sürü kanat oyuncusu var 1 2 tane yaziyim Fluminense Kenndy,pablo piatti,Pione sisto,Kelvin, bunlar alipta denedigim oyuncular.

https://store.donanimhaber.com/dd/c5/d5/ddc5d533d75ef60c98f52675992736ab.png

https://store.donanimhaber.com/40/c2/a2/40c2a24e96e463a77f59a128e5b580a6.png

Sıfırdan kadro öneri Sıfırdan kadro öneri

• hocam öncelikle böyle bi durumu önermem...takım uyumu yerlerde sürünüyor.maçlarda pas bile atamıyorlar bir birbirine. yenileyeceksen azar azar... öncelikle defans lazımsa Fabián Noguera bu adamı kesin al... ozanı, enesi kaçırma. zivkovic-luka jovic... hepsinden önemlisi fierro kaçırma :)
  • İslam slimani düşük fiyata alabilirsin golleri diziyor.Ayrica butun oyunculari satman saçma

• Cok unlu mu bilmem ama sergio diaz diye bi herif vardi karsima cikan baya iyi gelisiyor. Ustune barcelona dan munir ve sergio robertoyu kirala.Al sana enfes kadro munirin yasa bakma baya oynuyor o yasta turkiyede.
    ( muniri taksitle 45 milyon dolara aldim 4.sezon hala odeme yapiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarge17 -- 25 Haziran 2015; 2:58:10 >
  • Yukarı yazılanlar görünce bende ekleyeyim dedim.

Andrija Zivkovic sağ açık 6.25m serbest kalma maddesi var.
    Timo Horn kale için önerebilirim 6.25 serbest kalma maddesi var
    Alex Silva sağ bek için yukarıdaki isimlerdense bunu öneririm
    Pavel Savitsky bu adamı kendim keşfettim diyebilirim. Max 200bin £ ya alabilirsin.Ben GS'ye aldım 2 sezon oynatıp 70m £ PSG'ye sattım.
    Ezequiel Ponce forvet önerisi
    Cleyton Figueirense den 600bin£ civarına alabilirsin oos
    Veton Berisha ilk sezonun sonunda bedelsiz alınabiliyor.Çok yönlü kanat-FW oyuncusu
    Nicola Leali Düşük maliyetli alternatif kaleci
    Jeronimo Rulli Diğer isimlere nazaran daha çok bilinen bir isim mümkünse kalede ilk önceliğin olsun.
    Oscar Benitez Sağ kanat oyuncusu oyunun ilk sezonunda boşa çıkıyor. Potansiyeli yüksek
    Frederik Sorensen Juve ilk sezon sonunda serbest bırakıyor.
    Ruben Neves İlk iki sezon aldın aldın alamadın hayal oluyor OS
    Tielemans Yukarıdakiyle aynısı geçerli
    Correa'lar Bu adamlardan hangisini gördüysen kadroya kat :D Angel Correa atm'de Joaquin Correa Jorge Correa
    Facundo Monteseirín Stoper
    Franco Vázquez Forvet
    Alberto Cerri Bu adamı düşük bonservisle almıştım.Denk gelirse öneririm.
    Tiago Ruíz Díaz Sağ bek ama çok genç bu yüzden biraz sabretmek lazım
    Matias Romero yukarısıyla paralel
    Yamil Asad OOS
    Lisandro Mangallan Stoper
    Rodrigo Caio Bu arkadaşı Kranevitter , G.Romero, L.Romero gibilerini alamazsan öneririm
    Erik Goias'ın forveti
    Lucas Silva İki yönlü orta saha
    Gabriel Barbosa Mutlaka transfer edilmeli
    Douglas Coutinho Forvet

Genellikle Güney Amerika'dan yazdım çünkü İspanya, İngiltere, Almanya gibi liglerden oyuncu almak fazla maliyetli oluyor. Yukarıdaki oyunculardan en çok Savitsky'i öneriyorum.
    Bu kadar yeter sanırım

• Önerilerini için hepinize teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.