Şimdi Ara

Sıfırdan hesap açmak mı hesap satın almak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna heveslendim,en son 2 yıl önce oynamıştım.İlk sezonlarını oynardım sonra bıraktım.Boost alsam kaç gün de 30 olabilirim.Yoksa hesap satın almak mı.

• Dostum forumda o kadar söylüyorlar hesap satın almayın diye hiç mi okumuyorsunuz

Hayır yani hesap durduk yere kapanıcak sonra dert yanacaksın,tabi ki mümkünse sen kasıcaksın

Boost alsan 7-10 gün arasında 30 olursun sürekli oynarsan
  • hesap alma alırsın okadar oynarsın çat kapanır temiz temiz kendin kas sorun olmasın
  • x4 xp boost ile 25-30 oyun saati ile 30 level olabiliyorsun yamulmuyorsam.
  • Yakından tanıdıgın sattıktan sonra şikayet etmeyecek bir arkadaşın varsa satın almak daha mantıklı.

Tanımadığın kişilerden hesap almak paranı çöpe atmak demek.

30 lvl hesap satış sitelerinde ki hesapların maksimum ömrü 1 ay.
  • Alacaksan arkadaşlarından al hesabı ömürlük olur,veya kendin kas günlük+winlik takviye ile 1 haftada 30 yaparsın 30 level hesap satan yerlere hiç bulaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırdan hesap kasmak her zaman daha mantıklı.

30lvl 15kip 20tl hesaplara da güvenme, hepsi botla kasılıyor. Rito öyle ya da böyle banlıyor o hesapları, önce bir rp çeksinler diye bekliyor sadece.

Aç yeni hesap, kendine 3-5 hero belirle ve onları iyice öğren, hiç denemediğin bir rolü oynayarak kendini geliştir. 2-3 rüne sayfası yap, birkaç ay sonra bakacaksın ki 13k ip olmuş, neye harcasam ne alsam diye dört döneceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.