Şimdi Ara

Sıfırdan geometri başlama önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum, geometrim sıfıra yakın matematiğim biraz iyi behzat hocayla çalışıyorum ama geometriye sıfırdan başlamam lazım ne önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TM3 795.'si arkadaşın geometri önerisi şu şekilde forumda konusu var

GEOMETRİ
    Her öğrencinin korkulu rüyası... Benim de öyleydi. Sene başında o kadar kötüydü ki 30-60-x tarzı soruları bile yapamıyordum (ABART ABART :d) Bazen cevabı soruda yazılan soruyu bile görmüyordum. Sonra bir sihirli değnek sayesinde öğrendim. Bi arkadaşım vardı(ilk 5'te ayıptır söylemesi). Onun tavsiyelerini söylüyorum. İşe yaradı bu arada. Öncelikle kuralları yavaşça öğrenmeye başlıyorsun ardından açıyorsun soru bankasını. Ne olursa olsun pes etmeden çözmeye başlıyorsun. Bir soruya maksimum 10 dakika ayırmak üzere çözüyorsun. Yapamadıklarını da bir bilene danışıyorsun. Cidden aynen bu şekilde gelişti geometrim. Siz de korkmayın ve hemen başlayın. Cidden yazın ne kadar halledebilirseniz o kadar kâr.

Benimde geometrim sıfırdı gittim birey b aldım ceyhun hocayla birlikte başladım uğraşıp duruyorum sorularla bazen 5 bazen 10 dakikamı alıyor ama yapıyorum böyle böyle geliştiğimi hissetmeye başladım dostum sanada öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D4F8D9AAC -- 4 Ekim 2017; 0:1:30 >

• 40 seansta geo ya da antrenmanlarla geometri hiç temelin yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlama
  • Ceyhun hoca ve birey b öneririm

• olm temel atmak aşırı sancılı. bende senin gibiyim dik üçgeni öğreniyorsun adamlar pat diye başka bi üçgeni sokuyor soruya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zor türkçe deneme önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ceyhun hocanin kilittasi serisini cikti alip cozersin,videosu da oldugundan yapamadiklarini bakarak yaparsin,ardindan birey gelisim b uygun olur,bireyde videolu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.