Şimdi Ara

sıfırdan farksız chuwi hi 8 300tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıfırdan farksız Chuwi hi8 tablet. kutu var aksesurlar tam. fiyat:300tl
    whatsapp:

resimler yüklenecek
    bazi oyunlari oynatirkenki videosu:http://dhbr.co/bsLB
    Başlıca özellikleri;
    - Dual OS (Android 4.4.4 ve Windows 8.1)
    - Intel Z3736F İşlemci
    - 2 GB RAM, 32 GB yaklaşık 230 mb/sn hızında hafıza
    - 1920x1200 8" IPS ekran
    - WiFi, Bluetooth, Intel WiDi kablosuz ekran,
    - 5000 mAh batarya
    [size=5]KUTU/GENEL DONANIM
    Tabletin gayet sade bir kutusu var. Kutunun içerisinden bir adet şarj aleti -ki bunu oldukça kaliteli buldum-, bir tane micro usb kablo, bir tane de otg kablo çıkıyor. Donanımdan bahsetmek gerekirse bu üründe aynı fiyatlara satılan Windows tabletlerden farklı olarak Z3735 değil de Z3736 çipset var. Bu çipsetin farkı daha iyi GPU ve haliyle daha iyi oyun performansı. Ayrıca bu fiyatlara (98$) Z3735 li 1GB RAM li tabletler satılıyor. Ayrıca DualOS versiyonu çok daha pahalı oluyor. Yani kısaca tabletin güçlü çipseti, 2 GB RAM'i, saniyede 230mb veri yazabilen 32GB hafızası ile tablet tam bir F/P canavarı.
    [size=5]EKRAN/PİL PERFORMANSI
    Cihazın ekranı bildiğiniz gibi 1920x1200 pixel ve 8" IPS. Bu ekran için söylenecek tek şey mükemmel olduğu. Çok keskin ve renklerine bayıldım. Ayrıca 5000mAh pili de FullHD ekrana rağmen ortalamanın 2 tık üstünde performans sağlıyor.
    [size=5]IŞLETIM SISTEMI [Android 4.4.4 ve Windows 10
    Android performansı olarak optimizasyonu iyi yapılmamış diyebilirim. Çok çok az da olsa bir gecikme hissediliyor. Ayrıca cihaz Android ile kullanırken biraz daha fazla ısınıyor. Yani kısaca Android performansı beklentinin altında.
    Windows performansı ise Android den çok farklı. Cihaz gerçekten canavar gibi çalışıyor ve çok daha az ısınıyor. Tabletin plastik arka kapağına rağmen ısınması Windows ile kullanırken hissedilmiyor. Ağır oyun oynarken bile.
    [size=5]OYUN PERFORMANSI
    Tabletin Z3736 çipseti sayesinde FullHD ekrana rağmen oyun performansı beklenmedik şekilde iyi. Aletle League of Legends, Dota2, CS:GO, Euro Truck Simulator 2, Live for Speed oynadım ve CS:GO hariç ayarları en dibe çekme gereği bile duymadım. Ayrıca pili de oyun oynarken mutlu ediyor uzun ömrüyle.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 3 Nisan 2019; 23:56:8 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.