Şimdi Ara

Sıfırdan Doğalgaz Kombi Döşetmek Maliyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
10.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, evimde daha önceden hermatik soba ve şofben kullanıyordum şimdi kombi ve radyatör bağlatmayı düşünüyorum evime? ortalama bir maliyeti işçilikle beraber ne kadar tutar?

Ev özellikleri;

120m2

*Bir büyük salon (2 oda büyüklüğünde hemen hemen)
    *Yatak odası
    *Oturma Odası
    *Mutfak
    *Banyo
    *Uzuncana bir antre (Epey uzun buda yaklaşık 6-7 metre)

Salona ortalama 1,5 metre'den 2 tane radyatör olmasını düşünüyorum
    Anteye 50-100 cm bi radyatör
    Oturma odası 1 metre
    Mutfak 50 cm Radyatör
    Banyo havlupan radyatör
    Yatak odası 1 metre radyatör

Ortalama radyatör boyutlarını bu kadar düşünüyorum . Fazla olabilir eksik olabilir ama ortalama bu kadar işte. (Kombi işçilik tesisat döşeme vs. hepsi ne kadara mâl olur)

Birde yoğuşmalı kombi öneriyorlar bana bu yoğuşmalı kombiyle hermatik bacalı kombilerin arasındaki fark nedir? (Yoğuşmalı kombide baca yokmu yani)

• Dostum Gebzede en adi malı kullananda orta sınıf malı kullananda en kaliteli sistemi teklif edeni zaten görmedim senin evin ölçülerdeki tesisata kombi dahil
    4 ila 5 bin TL arası fiyat çekiyorlar. Bizim malzeme kalitesi olarak buldugumuz en iyisi 8m DDöküm radyatör Baymak Duo Tec kombi Fırat kompozit boru sistemi ECA trv ler ıvırı zıvırı 4500 TL ücret ödeyeceğiz ama inan adamlar bu saydıgım malzemelerin yarı fiyatındaki malzemeleri kullanıp yine 4500 5000 TL fiyat veren çok adam oluyor.Hadi bunu geçtim adamlar bizim eve hiç gitmeyecek kombiler öneriyor.
  • bir kere sizin odalara petek uzunlgu belirlemeniz uygun degil.

makina muhendisinin evinizi inceleyip evin yonu, yalitimi, cati kat durumu, pencere miktari ve yapisina gore her odaya petek uzunlugunu belirlemesi lazim. ama bu dedigimi unutun. turkiyede boyle bir muhendis yok, var ama %1 anca :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.