Şimdi Ara

Sıfırdan başlayacak bir kişi için Rusça dili eğitim kitabı önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle dile ufak yaştan beri merak duyan ve yeteneğim olan birisiyim. Üniversite ile alakalı Rusça öğrenmek zorundayım, ve istiyorum. İngilizcem Türkçem gibidir yani öğrenmede çok zorluk çekeceğimi zannetmiyorum o yüzden biraz zorlayacak bir kitap olabilir fakat dediğim gibi, Ne kiril alfabesi hakkında en ufak bir bilgim var, ne de Rusçanın "R"si hakkında. Privet, da ve niet bildiğim 3 kelime
    Maddi sıkışıklık yüzünden kursa verecek param yok, çeşitli birikimlerim de var. Şayet belediyenin kurslarında ne kadar birşey kapabileceğinizi az çok biliyorsunuzdur.... Neyse, Sıfırdan başlayan ve profosyenel anlamda bu dili öğrenmek isteyen biri için önereceğiniz bir kitap var mıdır? Bilmiyorum kitap adı, bilgileri veya yayın evi vermek reklam kapsamına girer mi o yüzden Ö.M. atarsanız sevinirim.

    Ve son ricam, sadece Rusça dili öğretmenleri, eğitmenleri, edebiyatçıları veya bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan birisi yardım ederse sevinirim. Kulaktan dolma bilgiler ile tavsiyede bulunmayınız.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.