Şimdi Ara

SIFIRDAN 2 KATLI Bİ EV YAPTIRCAZ,İŞÇİLİK+MALZEME NE KADAR EDER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bodrum Boğaziçi köyündeki arsamıza ufak bi yazlık yaptırmak istiyoruz.90 metrekare olcak.Şimdilik tek kat yeter.
    2 KATLI KABASI YAPILMIS OLCAK,Ama 2.kat öyle kalcak sadece 1.katı tamamlancak.

İNŞAATTAN anlayanlar..
    Ayrıca imar planınıda biz çizdircez nasıl bişey olsun karar veremedik.
    İnternette model bakabileceğimiz steler varmı bunuda MİMARLARA sorayım :)
    Siz olsaydınız nasıl bişey yaptırırdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLLiN -- 8 Ocak 2006 14:31:57 >

• hocam metrekare başına düşen birim fiyatlar vardır.imzamdaki forumda ayrınyılı bilgi bulabilirsin yada alabilirsin.

ama yanlış hatırlamıyorsam metrekare başına 400 ytl gibi bir fiyata geliyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: auzbek

hocam metrekare başına düşen birim fiyatlar vardır.imzamdaki forumda ayrınyılı bilgi bulabilirsin yada alabilirsin.

ama yanlış hatırlamıyorsam metrekare başına 400 ytl gibi bir fiyata geliyordu.

Saolasın buraya baktım ama bana bu işlerin içinde olan,kendine bi ev yaptırmıs yada bi yakınından duymus birileri lazım..
    direk agızdan aşağı yukarı fikirlerini sölesin.
    Çünkü 15-20000 ytl var ona göre işe girip girmeme konusunda kararımı verecem..
  • arkadasım bn de insaat muhendisiyim ama bu iş senin dediğin gibi kulaktan dolma forumla olcak iş degil gidersin bi firmaya fiyat alırsın... artık kırkbin cesit yapı malzemesi var ne istersin ne kullanıcan?
    doseme şap mı olcak asmolen mi
    duverlar tugla mı gazbeton mu?
    ya bu ole forumda olcak iş diil
    20000ytl baglıcam diosun
    burda bosa vakit kaybedersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

arkadasım bn de insaat muhendisiyim ama bu iş senin dediğin gibi kulaktan dolma forumla olcak iş degil gidersin bi firmaya fiyat alırsın... artık kırkbin cesit yapı malzemesi var ne istersin ne kullanıcan?
    20000ytl baglıcam diosun

Adamım biliyorum tabii ki ama fikir olsun diye..
    Hangisi daha hesaplı tugla mı gaz betonmu?
    İnşaat mühendisiymişsin biraz bilgi versen?
  • dostum 1. sınıf muhteşem bi ev (villa) metrekaresi 5000 ytl
    ideal olarak 2.sınıf ise (normal konut) metrekaresi 1000 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner1911 -- 8 Ocak 2006 15:25:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saner1911

dostum 1. sınıf muhteşem bi ev (villa) metrekaresi 5000 ytl
    ideal olarak 2.sınıf ise (normal konut) metrekaresi 1000 ytl

O ne abi ne dion ya :(

O kadar deildir ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLLiN -- 8 Ocak 2006 15:34:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla biz 4 katlı diktik bize maliyeti her kata bu oldu ama 100 metre kareyi yaptınmı 2. sınıf olarak an az 200 e satarsın büyük kentte
    tabi biz oturmak için yaptık biraz koydu gibi
  • Arkadaşım orası mühendislikle ilgili bir forum.Ayrıca kulaktan dolmada değil.Yöneticilerini şöyle bir araştır ondan sonra yorum yap bence.

Yüzlerce malzeme ve farklı yapı teknikleri olduğunu bizde biliyoruz.Bir firmaya gidip yüz yüze görüşülmesi gerektiğinide biliyoruz.Sadece bir ön bilgi edinmek amacıyla böyle bir soru sormuş arkadaş ve bende "orada bu soruyu sorarsan işin içinden olan kişilerle karşılaşma ihtimalin daha yüksek haliyle daha ayrıntılı bilgi alabilirsin" demek istedim.Bilmem yanlış bişeymi yptım...

quote:

arkadasım bn de insaat muhendisiyim ama bu iş senin dediğin gibi kulaktan dolma forumla olcak iş degil gidersin bi firmaya fiyat alırsın... artık kırkbin cesit yapı malzemesi var ne istersin ne kullanıcan?
    20000ytl baglıcam diosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzbek -- 8 Ocak 2006 15:43:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: auzbek

Arkadaşım orası mühendislikle ilgili bir forum.Ayrıca kulaktan dolmada değil.Yöneticilerini şöyle bir araştır ondan sonra yorum yap bence.

Yüzlerce malzeme ve farklı yapı teknikleri olduğunu bizde biliyoruz.Bir firmaya gidip yüz yüze görüşülmesi gerektiğinide biliyoruz.Sadece bir ön bilgi edinmek amacıyla böyle bir soru sormuş arkadaş ve bende "orada bu soruyu sorarsan işin içinden olan kişilerle karşılaşma ihtimalin daha yüksek haliyle daha ayrıntılı bilgi alabilirsin" demek istedim.Bilmem yanlış bişeymi yptım...

quote:

20000ytl baglıcam diosun

Saolasın arkadaşta sana demedi heralde kulaktan dolma diye bana dedi..
    Ama ben bir ön bilgi olması açısından araştırıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: saner1911

valla biz 4 katlı diktik bize maliyeti her kata bu oldu ama 100 metre kareyi yaptınmı 2. sınıf olarak an az 200 e satarsın büyük kentte
    tabi biz oturmak için yaptık biraz koydu gibi

Abi bizim 2 katlı bişey olcak köyde bodrumdaki yazlıklar gibi 2 karlı şirin küçük bişey
  • 100 milyar kadar tutar...

Çok gelicek ama bu işler böyle....
  • plan-proje çizilecek, mimar ile inş mühendisi gerekli bürokrasiyi halleder
    kolon ve kirişler için hazır beton kullanılacak, en çok para tutan bu oluyor, metrekaresi 90ytl idi geçen kış..
    kalfa tutulacak, metrekare hesabıyla anlaşma yapılmalı, günlük hesabıyla anlaşma yaparsanız işi uzatırlar haberin olsun..
    duvarların tuğla olması yeterli, gaz betona hiç gerek yok, işmerkezi mi yapıyorsunuz neden pahalı malzemeler kullanacaksınız ki..
    ancak hazır beton olayı insanı maddi olarak çökertiyor
    ayrıca sıvacısı, elektrik tesisatçısı, su tesisatçısı, belediyedeki imar işlerinde çalışan öfkeli memurlar..
    oof offf hiç girilecek işler değil bunlar

• delinin biri kuyuya bir taş atmış, öteki akıllılar da onu çıkartmaya uğraşmışlar(Atasözü)
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxrun27

delinin biri kuyuya bir taş atmış, öteki akıllılar da onu çıkartmaya uğraşmışlar(Atasözü)

Birileride sadece yapmış sonra da üstüne oturmuş (Özlü söz!)

Anladın sen anladııııınn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLLiN -- 8 Ocak 2006 17:33:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.