Şimdi Ara

[SIFIR] Xigmatek Thor's Hammer İşlemci Soğutucusu(Intel/Amd)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILDI

LGA1366,LGA1156,LGA1155,LGA775,AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1 soketleriyle uyumludur.
    Kesinlikle kullanılmamıştır sıfırdır.Faturası yoktur garantisi de yoktur zaten ihtiyaç da yoktur çünkü bozulup yıpranacak birşey değil.Fiyatı 100 TL dir. 1155/56 montaj aparatsız satılanın sıfırının piyasa fiyatı belli o yüzden kesinlikle pazarlık ve takas kabul etmiyorum.Resimler ürünün kendine aittir.
    Sanalpazar linki aşağıdadır.
    Güvenirliğimi kontrol açısından buradaki ve gittigidiyordaki profilimi inceleyebilirsiniz
    .http://profil.gittigidiyor.com/knnkpln
    Lütfen sorularınız pm ile sorunuz!!!

Bu soğutucu orjinalinde fansız satılan bir soğutucudur ve kutu içeriğinde fan bulunmaz fanı ayrıca satın almanız gerekmektedir

Peşin param yok,kredi kartıyla veya taksitle alırım diyene sanalpazar ilanı aşağıda.Ayrıca sanalpazarda kargo gönderileri yurtiçikargo ile %35 indirimli gönderilir.Son olarak ptt kargo isterim derseniz kargo ücretini gönderen ödediği için bu ürünün kargo ücreti şubede teslim 6.5TL adrese teslim 7.5TL dir ve fiyata eklenir.
    http://www.sanalpazar.com/Xigmatek-Thors-Hammer-Intelamdsifir__isp2424594 komisyon dahil 105 TL.

[SIFIR] Xigmatek Thor's Hammer İşlemci Soğutucusu(Intel/Amd) [SIFIR] Xigmatek Thor's Hammer İşlemci Soğutucusu(Intel/Amd) [SIFIR] Xigmatek Thor's Hammer İşlemci Soğutucusu(Intel/Amd) [SIFIR] Xigmatek Thor's Hammer İşlemci Soğutucusu(Intel/Amd)

Not:Piyasada satılan bu modelin kutusunun içinde orjinalde 1155/1156 bağlantı kiti çıkmamaktadır ve ayrı satın alınması gerekmektedir ve fiyatı kargo dahil 17 TL dir.Bende herşey fiyata dahildir!!!

İnceleme Linki
    http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/20915-xigmatek-s126384-thor-s-hammer-cpu-cooler-review.html
     [SIFIR] Xigmatek Thor's Hammer İşlemci Soğutucusu(Intel/Amd) [SIFIR] Xigmatek Thor's Hammer İşlemci Soğutucusu(Intel/Amd) [SIFIR] Xigmatek Thor's Hammer İşlemci Soğutucusu(Intel/Amd) [SIFIR] Xigmatek Thor's Hammer İşlemci Soğutucusu(Intel/Amd)
     [SIFIR] Xigmatek Thor's Hammer İşlemci Soğutucusu(Intel/Amd)  [SIFIR] Xigmatek Thor's Hammer İşlemci Soğutucusu(Intel/Amd)

Arkadaşlar kusura bakmayın ama pazarlık mesajlarına cevap vermiyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 3 Şubat 2012; 12:50:36 >

• Merhabalar.İmzamdaki sistemim için bu soğutucu randımanlı olurmu ve montajda sorun yaratır mı?Şu an işlemcimde stok fan kullanıyorum ve gürültü yapıyor.Bunun ses ve soğutma performansı ne olur?
  • aynı ürünü bende kullandım gerçekten boyut ve ağırlık olarak devasa boyutlarına rağmen diğer markaların fanlı olarak düşüremediği ısılara fansız olarak düşürdüğüne şahidim zaten verdiğiniz testlerdede açıkça belli oluyor.. tavsiye edeceğim bir ürün ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

hayırlı satışlar abi.

intel referans soğutucu ile işkence testinde 30 dakikada 72 derece gördüm bu soğutma ile max 49 50 dereceydi 1 saat te. Boşta değerleri çok iyi değil ama yük altında farkını konuşturuyor. Bence güzel ürün montajı karışık biraz zorlanabilirsiniz ama ürün güzel ve işçilik sağlam.

Eyvallah genç
  • tarafımdan alınmıştır, hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.