Şimdi Ara

SIFIR Xiaomi Air 13.3', 8. Nesil 8250U, 2gb MX150, 256gb SSD, 8gb DDR4 - Fiyat düştü 4400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Cihaz sıfırdır. 2018 model yeni nesil.

Parmak izi okuyucu

Alüminyum kasa

Sadece 1.3kg ağırlık

13.3 inch

8. Nesil Intel i5 8250U

2gb Nvidia MX150 Harici ekran kartı

256gb Pci Express SSD, Genişletilebilir ekstra m2 SSD alanı

DDR4 8gb Ram

Ankara'da elden teslim edilebilir

İstediğim fiyat 4400 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. SIFIR Xiaomi Air 13.3", 8. Nesil 8250U, 2gb MX150, 256gb SSD, 8gb DDR4 - Fiyat düştü 4400 TL

SIFIR Xiaomi Air 13.3", 8. Nesil 8250U, 2gb MX150, 256gb SSD, 8gb DDR4 - Fiyat düştü 4400 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 13 Aralık 2018; 21:10:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat güncellendi 4500 TL

• Ben anlamıyorum sıfır ürün kapalı kutu jelatinli olmuyor mu ki? Jelatinini açtığın anda 2. Ele düşüyor... Çok güzel cihaz bu arada, iyi satışlar. Ama sıfırı şu an 4100 liraya geliyor zaten yurtdışı arkadaşıyla gearbestten. Biraz daha uygun olsaydı alabilirdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 2 Aralık 2018; 3:32:23 >
  • Hououin Kyouma! kullanıcısına yanıt
    Ürün Çin'den mağazadan yeni alındı ve mağazada sadece bir sorun var mı diye kutusu açılarak kontrol edildi. Ürün üzerinde jelatin vs. varsa ellenmedi zaten. Mağaza faturası var. Yani ürün sıfır hiç kullanılmadı.

Fiyat evet Çinli bir vatandaş için veya Çinden gelen arkadaşınız varsa 4250 TL. Diğer ülkelerde böyle bir fiyat yok, yani sadece Çin'de. Sizin Çinden gelecek bir arkadaşınız var sanırım rica edin getirsin size ama çoğu insan bunu kargo ile alıyor. Kargo bedeli Gearbestte 175 tl, ayrıca %20 yani 810 tl gümrük vergisi var.

Asıl ben anlamıyorum Çinden getirtmeye kalkınca 5200 tl ye gelen laptopı burada 4500 tl ye veriyorum üstelik elden, kontrol edilerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 5 Aralık 2018; 14:28:52 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.