Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Syllable S101 Efsane Kulaklık - SATILDI Satın Al 18 Şubat 2021 14:12 1 1 Sıfır Syllable S101 Efsane Kulaklık - SATILDI Ürün bana hediye olarak geldi lakin ben kulak içi kulaklık kullanamadığım için satıyorum. Ürün sadece ses kalitesini merak ettiğim için test amaçlı olarak 5 dakika kullanılmıştır. Ses kalitesi ve kulaklıkların tek seferde 10 saate, kutuyla 100 saate varan şarj süresi ile efsane bir kulaklık.Özellikler :Çip Adı: Qualcomm QCC3020 ÇipRenk: SiyahBluetooth Sürümü: BT V5.0Çalışma Aralığı: 10 mKulaklık Pil Kapasitesi: 50 mAhŞarj Kutusu Pil Kapasitesi: 500 mahŞarj Süresi: 1.5 saatÇalma Süresi: Yaklaşık 10 saat (70% Ses)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sorunsuz, Temiz Oyun Bilgisayarı Garantili Sıfır HUAWEI MateBook D 14 Sadece bir kere kola takılmış sıfır, garantili Huawei Watch GT 4 Hiç Kullanılmamış Samsung Smart Keyboard Trio 500