Şimdi Ara

Sıfır sisteme Win7 kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,yeni bir sistem aldım,sadece parçaları birleştirilip yollanıcak bana.Win7'yi kendim kurucam bu nedenle.
    Normal formatı biliyorum ama sıfır sistem üzerine işletim sistemi kurmadım hiç.Iso kalıbını dvd'ye yazdım.
    Formattan bir farkı var mı? Varsa,resimli/videolu rehber bulabilir miyim? Teşekkür ediyorum şimdiden

• Güncel arkadaşlar.
  • Laptopsa laptopun w7 si farklıdır.
    Ama masaüstüyse bir farkı yok normal format.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Merhaba arkadaşlar,yeni bir sistem aldım,sadece parçaları birleştirilip yollanıcak bana.Win7'yi kendim kurucam bu nedenle.
    Normal formatı biliyorum ama sıfır sistem üzerine işletim sistemi kurmadım hiç.Iso kalıbını dvd'ye yazdım.
    Formattan bir farkı var mı? Varsa,resimli/videolu rehber bulabilir miyim? Teşekkür ediyorum şimdiden

Hiçbir farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

Merhaba arkadaşlar,yeni bir sistem aldım,sadece parçaları birleştirilip yollanıcak bana.Win7'yi kendim kurucam bu nedenle.

Hiçbir farkı yok

teşekkür ederim,yarın geliyor kasa umarım kolayca kurarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

Hiçbir farkı yok

teşekkür ederim,yarın geliyor kasa umarım kolayca kurarım

Kurarsın merak etme, ama olur da herhangi bir sorunla karşılaşırsan burdan paylaşmayı unutma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.