Şimdi Ara

Sıfır sistem biraz yavaş gibi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir PC aldım. ama sanki bana yavaş geldi. İşyerindeki 3 yıllık AMD makinada bile Photoshop'a geçerken kasmıyordu, bu makinede ise kasıntı var sanki. Yeni kurdum ve herşey temiz. XP kullanıyorum.

Bilgisayarım;

AMD - PHENOM X3 8450
    KINGSTON HYPERX - 2x1 GB DUAL DDR2 1066
    SAMSUNG - 250 GB SATA2 NCQ
    GIGABYTE - MA78GM-S2H

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

• ben pek anlamam ama toplama bilgisayarda dikkat edılmesi gereken anakartın mhz i ve ona takılacak olan işlemci ekran kartı ram bunların mhz ine uyumlu olması gerekir..
  • Öncelikle hayırlı olsun

nedenSe54

oluşabilecek herhangi bir uyumsızluk yavaşlama olarak yansımaz. Aksine pc açılmaz, hata verir, kitlenir...

Fudu hocam bir ihtimal ama sistem yeni kurulduğunda hdd deki dosyalar dağınık olur ve disk birleştirilmesi gerekir. Disk birleştiriciyi açıp sistemin kurulu olduğu bölümü birleştir.

Yoksa sistem güzel problem olmasa gerek

Not virüs programı kullanıyormusun eğerki arka planda işlemciyi yoran veya belleği kullanan bir virüs yar ise yapar
  • krm-iks

sen şimdi 533 mhz li bi anakarta, 800 mhz li 4 gb ram taksan verim alabılır mısın ? çalışır ama yavaş calısır

kardeş sende bilgisayarım simgesine sağ tıkla özellikler>gelişmiş>performans>ayarlar>en iyi performans
    için ayarla yap uygula bılgısayarın hızlanacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedenSe54 -- 19 Ekim 2008; 12:36:48 >
  • hayır verim alamazsın deil çalışmaz çünkü desteklemez ve pc açılmaz sorun için ise önce disk birleştirme yapın sonrada advanced windows care diye bi prog var onu indirin ve onla scan repair yapın yazılımsal bi sorun ise çözülecektir donanımsal ise işlemci yada ram lerde bi problem olabilir hdd de olabilir yada psu da olabilir bunlarıda bi kontrol edin
  • Sevgili Krm-iks, teşekkür ederim. Hayırlı olur İnşallah.

İşlere acil başlamam gerektiğinden sistemi her zaman yaptığım System Mechanick ile komple gözden geçirmedim. O işlemi yapayım ben, disk birleştirmeyi de barındırıyor.

Virüs tarayıcı kullanmıyorum. Sistemin imajını aldım. Bir sorun olursa imajdan geri dönüyorum. Böylece sürekli sistemi kasmış olmuyorum, virüs bulaşınca da temizlemek için uğraşmama gerek kalmıyor.

@nedenSe54, uyumsuzluk sorunu görünmüyor, zaten birbirini destekleyecek şekilde modelleri seçmiştim.

En iyi performans ayarını bilmiyorum. Windows Seçsin aktifti, onu değiştireyim.

Aslında genel olarak performanstan memnunum. Ancak PS'a geçiş yaptığımda üzerinde çalıştığım dosyanın ekrana görüntülenmesi kastırıyor biraz. Neyse, sisteme tam bakımını yapıp imajı tazeliyeyim ben.

Teşekkürler cevaplar için...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.