Şimdi Ara

SIFIR PS4 PRO 13 AĞUSTOS TEKNOSA FATURALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SIFIR PS4 PRO 13 AĞUSTOS TEKNOSA FATURALI
    Merhaba herkese,

Kurban bayramı öncesinde almış olduğum PS4 Promu kullanmadan satma kararı aldım. Kutusu kapalı olduğundan sadece kutu fotoğrafını atıyorum.

Sadece ARAS KARGO ile gönderebilirim.

Fiyat:Satıldı TL

Kargo ile gelirken veya mağazada güvenlik bandı biraz yıpranmış gibi ama cihaz sıfırdır. Ürün kodu : CUH7116B
    Güvenlik bandına ait yakın fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.

Teşekkürler.
    SIFIR PS4 PRO 13 AĞUSTOS TEKNOSA FATURALISIFIR PS4 PRO 13 AĞUSTOS TEKNOSA FATURALISIFIR PS4 PRO 13 AĞUSTOS TEKNOSA FATURALISIFIR PS4 PRO 13 AĞUSTOS TEKNOSA FATURALISIFIR PS4 PRO 13 AĞUSTOS TEKNOSA FATURALISIFIR PS4 PRO 13 AĞUSTOS TEKNOSA FATURALISIFIR PS4 PRO 13 AĞUSTOS TEKNOSA FATURALI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Silivri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hayırlı satışlar bayramdan önce kaç paraya aldınız şimdi 2600 e satıyorsunuz acaba?
  • Emniyet bandı açılmış. Kutusu yıpranmış ürün hocam. Mağaza sıfır fiyatına satmanız garip değil mi biraz?
  • CaptainSagara kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lofer_freud -- 30 Ağustos 2018; 13:43:24 >
  • Ürün muhtemelen kutusu açılmış kırılmayan versiyon olduğu anlaşılınca geri paketlenip satışa konulmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba..Son fiyatınız nedir?Ufak bir ikram yaparsanız cihaza talibim

• Hafta başından beri güncellemiyordum ilanı, bekleme kararı aldım. Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tarafımdan alınmıştır, teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.