Şimdi Ara

NZXT KRAKEN X73 RGB white cpu cooler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 NZXT KRAKEN X73 RGB white cpu cooler.

SIFIR KAPALI KUTUDUR.

Beyaz kasa kuracaktım fakat iptal olduğu için satışa çıkarıyorum.

Beyaz renkte RGB fanları olan modeldir, RGB fansız model ile karıştırmayınız.

AER 2 RGB model 3 adet çok şık beyaz fanları vardır.

TR faturalı ve 6 sene garantilidir.

İstanbul içi elden farklı şehirlere kargoya müsaittir.

Pazarlik için mesaj göndermeyiniz.

Fiyat 4250 TL.

Takas sadece 360mm Asus ryujin 2 veya kullanılmamış Msi K serisi v2 ile olur.

Takasta orta yolu buluruz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ürün TR de 2 sene garantisi olması gerek. 2 Sene önce x62 bozuldu 2 sene kullandıktan sonra. Aldığım yere söyledim 2 sene dedi ve bitmiş dediler. nzxt globale rma açtım garantiye soktular soğutucuyu. Yeni bir soğutucu yolladılar gümrüğe takıldı gümrük ücretini de ödemişler idi.

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    her türlü destek verirler hocam fatura dogru olduktan sonra.. sadece faturasız cihazlarda RMA destegi kabul görmüyor artık çoğu firmada, uyandilar yani artık bazı katekulliler yüzünden. bas voltajı boz cihazi aç RMAyi yenilet urunu şeklinde işler yüzünden RMA fatura da olsa biter yakında. mesela Corsair artık Trye sıfır ürün cok yollamiyor, basiyor refurnished i yolluyor geri :) bu ürünün kutusunda garanti süresi yazılı belli oyuzden aldigim firma seve seve bakacak ürüne 6 sene boyunca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NZXT KRAKEN X73 RGB white cpu cooler.

• NZXT KRAKEN X73 RGB white cpu cooler.

• oinblgue kullanıcısına yanıt

Evet fatura istiyorlar. Bana bakmadılar 2 sene bizim 4 sene global yönlendirdiler. Zaten hemen hemen her ürün 2 sene garantili ülkede geriye kalan firmanın garantisi. Yakın zamanda değişti ise bilemem. Siz nereden aldınız hangi firmadan...

oyle bisey yok hocam. kutuda 6 sene yaziyorsa aldığınız ürün kanunen satilan mala 6 sene garanti desteği vermek zorundalar. gerekirse kendileri açar o rmayi ve ilgilenirler yada ücret iadesi yaparlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim başıma geldi o yüzden yazma ihtiyacım oldu. Siz nereden aldınız ürünü? Bir arayıp sormamız gerekli. Eğer TR'de 6 seneye çıkardılar ise süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 15 Ocak 2023; 6:34:30 >
    sizlik bir durum yok, inanirim yasadiginiza.
    satan firmanin kötü niyetli, ahlaksiz ticaret yapmasindan kaynakli bir durum yasamissiniz.
    yoksa NZXT yada X firma onlara TRde 2 sene garanti verin demiyor..
    Ürün garanti süresi neyse o gün sonuna kadar firma X kuruma bu mal bozuldu diye rapor keser ve karşılığını alir.
    sizin sorununuza çözüm uretilmiyorsa RMA ile de uğraşmak istemiyorsaniz vekalet verin avukata halleder çünkü Tr de tüketiciyi koruyan bir yapı var artık ve bu firmalarin üretici firma ile Tr de 2 sene kalan 4 sene üretici garantili diye bir anlasmalari yok.
    ben n11 den aldim hocam aptek diye ist de bir firma.

• bakin kutuya dikkatlice 6 sene garantili, Tr de garantisi 6 sene geçmez diye bir ibare yok. yani kanunen siz haklisiniz boyle durumlarda. hakkinizi bilincli arayiniz iyi forumlar hocam

• baska örnek vermek gerekirse omur boyu garantili denilen bozulan bir belleği gonderin markanin tr distribütörüne faturası ile bakin nasıl ilgileniyorlar :) yatmam lazim iyi sabahlar

Tr de de 6 sene garanti verdiği dair bir ibare yok. En iyi yol aldığınız firmadan bilgi almak gibi duruyor.

Ömür boyu olayı apayrı bence. Sanırsam Nzxt TR yetkilisi Arena en iyi cevabı onlar veriri gibi...

İyi sabahlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 15 Ocak 2023; 7:15:49 >
    hocam çoğu platinium power 10 sene garantili sizin dediğiniz ve yaşadığınız gibi olsaydi 3 sene sonra garanti biterdi. ayrica asus lc ilk modellere 3 sene garanti verdi sonraki cikardiklarina garanti artırdı. bu verilen global garanti süreleri trde de geçerli. bunun lami cimi falan yok. firma almiyorsa distrubutor alir ilgilenir. o da ilgilenmem diyorsa neden distribütör oldun sen diye sormalari icin bi vekalet verirsiniz avukata herşey çiçek herşey kebab olur. tuketici hakem heyeti ile bile ugrasmam ben veririm vekalet geçerim.

bakin aldığınız urunde fiste veya makbuzda yada faturada kutuda yazan 6 sene gecerli degil firmamiz 3 sene garanti veriyor yazilmamissa firma o kutuda yazan garanti süresince destek vermek zorundadır. siz diyorsunuz ki 6 sene tr de gatantisi geçer diye de bi ibare yok ama :) boyle sey mi olur global bir ürün bu hocam trye ozel bir urun imalati değil.

• zaten ithal ürün, devlet bunlara imtiyaz falan tanimiyor. her türlü sorun yasatirsiniz ve hakkinizi hakkiyla alirsiniz. :) gorusmek üzere

• Olay iyice dağıldı ya :) Biz burada NZXT soğutucularının ülkede ki garanti sürelerinin kaç sene olduğu.

Ülkedeki yargıyı ve distribütörlerden millet neler çekiyorlar çok iyi olduğu herkes tarafından biliyor :) Aman avukatlık vekaletlik bir şeylere işimiz düşmesin. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.