Şimdi Ara

SIFIR NOKIA ASHA 311 ADINIZA FATURA EDİLECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır adınıza fatura edilecek NOKIA ASHA 311 distribütör garantilidir.

KAPALI JELATİNİ AÇILMAMIŞ KUTUDADIR.

FİYATI : 309 TL !!!

FİYATLARDA PAZARLIK SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. ! TAKAS SEÇENEKLERİ MEVCUTTUR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polkerem -- 11 Ocak 2013; 13:43:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selamlar hayirli isler....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

Selamlar hayirli isler....

hocam merhaba teşekkürler :)

• Tarafımdan alınmıştır.
  • Anlaştığımız günden daha geç bir zamanda ürünü kargoladığı için, ürün tarafıma ulaşmamıştır. Kargoyu geri çekip, ödemeyi iade etmesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodymoon1907 -- 23 Ocak 2013; 10:13:30 >
  • Saat 4 e kadar ödeme yaparsa kargoyu aynı gün yapacağıma dair attığım pm bende kayıtlıdır...

arkadaş ödemeyi saat 16:00 dan sonra yapmıştır. Yani attığım pm'e göre ben denileni yaptım. !

bu ödeme saatinin geçliğine karşılık ben yurtiçi kargoya ödemenin yapıldığı gün teslim ettim. Fakat adres eksikliği nedeniyle kargo firması ertesi gün bana verdiğiniz adres yetersiz diye dönmüştür. Ürünü satın alan arkadaş yurtdışındaymış, bende bana verdiği irtibat kuracağım arkadaşıyla görüştüm. Yine adres yetersiz geldi kargo firmasına ben arkadaşınada gerekli bilgiyi aktarıp arkadaşıyla görüşüp kargoyu şubeden teslim şekilde, adres bilgisini düzelttirip kargo şirketine verdim. Sanırım benim yapacaklarım bunlardan ibarettir. Saygılar...

DH yöneticilerinin istedikleri her evrağı sunabilirim. Eğer kargo geri iade gelirse bana ben kargoyu arkadaş gelip elden alana kadar saklarım. Faturasını kestiğim ürünü iade alma gibi bir insiyatif sunamayacağım kendisine, kendisinden kaynaklanan sorundan dolayı bana emir kipleriyle konuştuğu için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polkerem -- 23 Ocak 2013; 15:09:45 >

• Eğer anlaşılan günde(21 Ocak Pazartesi) kargo kayıtlarına girseydi inanırdım. Ancak kargo kayıtları dün (22 Ocak Salı) teslim edildiğini gösteriyor. (İlk pmimde belirttim, bugün kargoya verebileceksen alıcam diye, yani aciliyeti ortadaydı.) Gerekirse buraya da koyarım kargo takip durumunu...

Ayrıca arkadaşın bana havale bilgilerini gönderdiği saat 16:24, yani kendisi de belirttiği saatten daha sonra bana havale bilgisini vermişken nasıl ona 16dan önce havale yapabilirdim?
    Ki ilk cümlemde belirttiğim üzere, kargoyu bugün yapacaksa alacağımı belirtmiştim.

Elime dahi ulaşmayan bir ürünü, kutusuna dahi ellemediğim ürünü, hem tüketici kanununa göre hem de etnik olarak ürünü ben iade almıyorum demek ticaretle bağdaştırılamaz.

Ben yine de arkadaşın masraflarını kabullenip, kargosu eline geri dönünce, kargo masrafını düşerek kendisine belirttiğim hesaba paramı yatırmasını bekliyorum.

Aksi halde gereken tarafımdan, hiç bir insiyatif kullanmadan yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodymoon1907 -- 23 Ocak 2013; 20:57:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 21 Ocak 2013; 14:49:58 Şikayet Sil
    4 e kadar ödeme yapıp adresi bildirirseniz sevinirim

Diye pm kaydim mevcut benim... Ve kargo kayitlarinin ertesi gune sarkma sebebinide oldukca net aciklamisim, elektronik tasinabilir cihazlar icin fatura kesildikten sonra cihazlarda herhangi bir kusur yoksa iade imkani bulunmamaktadir. Ben internet araciligiyla satmadim urunuki e-ticaret yasalarini uygulayayim istedigin yere basvur. Bana attigin msj yuzunden ben bu sekilde davraniyorum emir kiplerinden hic hoslanmam. Hala emir kipleriyle konusman urunu iade almamamin sebebidir. Madem hak hukuk istedigin mahkemeye verebilirsin.

• 21 Ocak 2013; 16:24:56
    Başlık: Cevap: Asha
    Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iş bankası
    xx şube kodu
    xxxxxxx hesap numarası

Kerem ERASLAN

yada kredi kartı ödemesi olarak parayı gönderebilirsin kart numarasını verebilirim masrafsız olur

Hesap numarasını göndermiş olduğun saat 16:24. Sen 16:24te bana hesap numaranı göndermişken, ben nasıl sana adresi 16dan önce havale yapabilirim?

Ayrıca ben gayet medeni ve düzgünce bir mesaj attım ilk olarak, ancak senin tavrın ilk mesajınla beraber iade almam yönündeydi. Yani emir kipi falan, bahaneden ibaret...
    Gerekirse mailini de paylaşırım...

Sen hiç iyi niyetli ve ılımlı bir modda yaklaşmadım, almam etmem, bu iş benim için bitmiştir havasında yaklaştın olaya. İlk mesajında ortada zaten...

Fatura iptali diye bir şey var, bilmiyorsan muhasebecine sor, 2 dakkada iptal etsin faturayı...

Bahanelerle kendini kurtarmaya çalışmanın anlamı yok. Dibine kadar haksızsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodymoon1907 -- 24 Ocak 2013; 14:28:53 >

• Arkadaş gayet düzgün bir şekilde önerimi tekrarladım. Umarım iyi niyete iyi niyetle karşılık verir.

• İsine geldigi gibi pmleri eklemissin :)

21 Ocak 2013; 14:11:06 Şikayet Sil
    1100 0452425
    Kerem ERASLAN
    Isbankasi

Bak hocam bu sana ilk hesap numarasi gonderdigim pm :). Okuyan insanlarin bisi dikkatini cekmistir sanirim ne dediysen pmleri koyarak senin iftiraciligini ortaya koymus bulundum. simdi ne cevap vereceksin ... Merak ediyorum sen kendini kandirmaya calisma istersen insanlarida salak yerine koyarak bisiler anlatmaya calisma sen bu yaptiklarinla hic birsey elde edemezsin sen giderken ben donuyordum 8 senedir ticaret yapiyorum. 2 tane aim isletmecisiyim senin gibilerle cok karsilastim bence sen mahkemelere falan git biraz burnun surtsun sonra insanlara iftira atmaktan isine geldigi gibi davranmaktan vazgecersin belki... Saygilar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polkerem -- 24 Ocak 2013; 14:56:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: polkerem

İsine geldigi gibi pmleri eklemissin :)

21 Ocak 2013; 14:11:06 Şikayet Sil
    1100 0452425
    Kerem ERASLAN
    Isbankasi

Bak hocam bu sana ilk hesap numarasi gonderdigim pm :). Okuyan insanlarin bisi dikkatini cekmistir sanirim ne dediysen pmleri koyarak senin iftiraciligini ortaya koymus bulundum. simdi ne cevap vereceksin ... Merak ediyorum sen kendini kandirmaya calisma istersen insanlarida salak yerine koyarak bisiler anlatmaya calisma sen bu yaptiklarinla hic birsey elde edemezsin sen giderken ben donuyordum 8 senedir ticaret yapiyorum. 2 tane aim isletmecisiyim senin gibilerle cok karsilastim bence sen mahkemelere falan git biraz burnun surtsun sonra insanlara iftira atmaktan isine geldigi gibi davranmaktan vazgecersin belki... Saygilar ...

Senin belirttiğin saatte bana gelen pm yok...

Adminler pm kutuma bakabilir...

Ben iftira atmıyorum. Ben zor şartlarda kazanılan paramın peşine düştüm.

Elime ulaşmayan, ellemediğim, kutusuna bile dokunmadığım telefon için göndermiş olduğum paramı geri istiyorum.
    Sende bu almadığım, dokunmadığım, bana ulaşmayan telefonun parasını geri iade etmemek için türlü bahaneler uretiyorsun...

Aramızdaki fark bu kadar açık ve basit...

• Benimde pm kutum incelensin seninkide eger senin pm kutuna gelen boyle bir pm yoksa bende gerekeni yaparim tabi benim gonderdigim pmde ortadadir... Ozaman dh sorumlu olur zararlarimizi o karsilar belki :) yada sen silmissindir belkide unuttun olabilirmi ? Ama dh adminleri bir zahmet konuya mudahele edip su pm olayini cozumleyelim. Yoksa ben para iadesi hic bir sekilde yapmayacagim...

• quote:

Benimde pm kutum incelensin seninkide eger senin pm kutuna gelen boyle bir pm yoksa bende gerekeni yaparim tabi benim gonderdigim pmde ortadadir... Ozaman dh sorumlu olur zararlarimizi o karsilar belki :) yada sen silmissindir belkide unuttun olabilirmi ? Ama dh adminleri bir zahmet konuya mudahele edip su pm olayini cozumleyelim. Yoksa ben para iadesi hic bir sekilde yapmayacagim...

Sırasıyla alta yazıyorum bana gönderdiğim pmleri...

Saat Mesaj
    13:48 tabikide şartlar uygundur
    13:49 0534 xxx xx xx telefon numaram satın almak istersen sms atman yeterli ben dönüş yaparım. İş bankası hesabı veya garanti kredi kartına borç ödeme şeklinde ödeme alıyorum
    14:49 4 e kadar ödeme yapıp adresi bildirirseniz sevinirim
    16:24 (Hesap noun bu mesajda)

Pmleri pm kutum dolmadıkça silmiyorum...
    Istersen şu anda screende koyarım buraya...

• Dostum,

Kargo nerdeyse 1 haftadır, Yurtiçi Kargo Aydın Merkez Şubesinde bekliyor. Sana zahmet kargoyu geri çek, orda durmasının bir anlamı ne senin için ne de benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodymoon1907 -- 29 Ocak 2013; 6:58:16 >
  • İlginç bir durum olmuş, çözüldümü mü acaba sorun? Bilgi verirseniz forumdan alış veriş yapanlar için +/- örnek olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

İlginç bir durum olmuş, çözüldümü mü acaba sorun? Bilgi verirseniz forumdan alış veriş yapanlar için +/- örnek olur...

Arkadasla telde konustuk, cozum konusunda uzlastik.
    Bugun muhtemelen kargo eline ulasir bunu takibende sorun cozume ulasir 1-2 gune kadar.
  • Anlaşmanız güzel, hayırlısı olsun .....

• quote:

Benimde pm kutum incelensin seninkide eger senin pm kutuna gelen boyle bir pm yoksa bende gerekeni yaparim tabi benim gonderdigim pmde ortadadir... Ozaman dh sorumlu olur zararlarimizi o karsilar belki :) yada sen silmissindir belkide unuttun olabilirmi ? Ama dh adminleri bir zahmet konuya mudahele edip su pm olayini cozumleyelim. Yoksa ben para iadesi hic bir sekilde yapmayacagim...

Ben internet üzerinden satış yapmadım demişsin de.. Niye DH Yönetimi sizin zararınızı karşılıyor o halde :)

Kusura bakma takılı kaldım buna
  • Olayın üzerinden 6 ay geçmesine ve arkadaşla 4 ay önce anlaşmamıza rağmen arkadaş parayı göndermedi...

Defalarca aradım, çoğunda açmadı...
    Açtığı zamanlarda süre istedi. Önce Nisan 10 dedi, ok dedim. SOnra telefonları açmamaya başladı...
    SOnra başka numaradan aradım, bu sefer eşi açtı, temmuz 10a kadar söz göndericem dedi eşi...
    Ama yok...

4 gündür arıyorum, telefonlarıma cevap vermiyorlar... Mesaj atıyorum, cevap yok. Pm atıyorum, Cevap yok. Faceten yazıyorum, cevap yok...

Kısacası Ailecek boyu dolandırıcı bunlar.

Uzak durun böyle tiplerden...

http://forum.donanimhaber.com/m_70712078/f_//tm.htm#77691577

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.