Şimdi Ara

SIFIR NIKON D80 EFSANE MAKİNE (Fiyat İndi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ürün az kullamış veya sıfır gibi değil SIFIR'dır. hediye edilmek üzere alındı ancak verilemediğinden bu zamana kadar saklandı. ürünün kutu içeriğindeki herşey mevcuttur. ürünle beraber;

- body

- setle beraber gelen lens

- filtre

- 4 gb bellek (yüksek hızlıdır)

- çanta

her bir ürünü tek tek de satabilirim. "body ve lens set olduğundan bütün olarak satacağım." çanta vs. ayrı ayrı alınabilir. fotoğrafları kendim çektim. faturası ve her bir ürünün aldığım fiyatları belli. lütfen takas vs. teklif etmeyiniz.

makine istanbul'da; tuzla, maltepe, kadiköy'de bakılıp kontrol edilebilir. kargo ile alıcı ödemeli gönderim yapabilirim.

ürünün iadesi hiç bir şart altında yoktur. bunu özellikle belirtmek isterim.

ilanımla ilgili detaylı bilgiyi;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-sifir-nikon-d80-efsane-makine-56654754/detay/

dan görebilirsiniz.

Fiyat: 1500TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_wind222 -- 16 Ağustos 2011; 14:31:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: demoX

Bu fiyata sıfır D90 alınır arkadaşım, bilgin olsun.

bilgilendirme için teşekkür ederim. ancak bence makinanın ederi bu.

iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_wind222 -- 16 Ağustos 2011; 10:01:37 >

• şaka gibi:)99
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihKOC

şaka gibi:)99

merhaba,

arkadaşlar gerçekten anlayamıyorum. ben bu fiyatı belirlerken diğer ikinciel sitelere bakarak belirliyorum. şimdi gene baktım kullanışlmış cihazı sadece body olarak 900TL'ye benim makinayla aynı özelliklere sahip bir makina satıyor arkadaş ve fiyatı 1500TL isterseniz link de verebilirim. bu cihaz sıfır diğer makina gibi değil bende 1500TL istiyorum arkadaş şaka gibi demiş. ilan yoruma açık ancak bu tip mesajlara gerçekten üzülüyorum. sanki afaki rakam istemişim gibi yorum geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

quote:

merhaba,

arkadaşlar gerçekten anlayamıyorum. ben bu fiyatı belirlerken diğer ikinciel sitelere bakarak belirliyorum. şimdi gene baktım kullanışlmış cihazı sadece body olarak 900TL'ye benim makinayla aynı özelliklere sahip bir makina satıyor arkadaş ve fiyatı 1500TL isterseniz link de verebilirim. bu cihaz sıfır diğer makina gibi değil bende 1500TL istiyorum arkadaş şaka gibi demiş. ilan yoruma açık ancak bu tip mesajlara gerçekten üzülüyorum. sanki afaki rakam istemişim gibi yorum geldi.

Ama sizde fiyatı gerçekten abartmışsınız. 1400-1500tl ye sıfır D90 alınıyor. 1500tl deyince baktım yanında hangi lensler var diye ama yalnızca body sanırım. Geçen yıl sıfır D90'ı 1350-1400tl fibi bir fiyata almıştım diye hatırlıyorum.

Sizin fiyatınız o nedenle şaka gibi. Dün FK'da 900tl ye 18-135mm lens çanta kart vs satıldı daha. Dediğiniz gibi sadece body'ye de 900tl isteyenler var ancak alan yok. Siz bu makineyi 1000tl ye satabilirseniz sevinin.

İlanların altına yorum yazmayı pek sevmem ama ikinci eli ve spot piyasasasını iyi bilen biri olarak sizi uyarmak istedim. iyi satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

quote:

quote:

merhaba,

Ama sizde fiyatı gerçekten abartmışsınız. 1400-1500tl ye sıfır D90 alınıyor. 1500tl deyince baktım yanında hangi lensler var diye ama yalnızca body sanırım. Geçen yıl sıfır D90'ı 1350-1400tl fibi bir fiyata almıştım diye hatırlıyorum.

Sizin fiyatınız o nedenle şaka gibi. Dün FK'da 900tl ye 18-135mm lens çanta kart vs satıldı daha. Dediğiniz gibi sadece body'ye de 900tl isteyenler var ancak alan yok. Siz bu makineyi 1000tl ye satabilirseniz sevinin.

İlanların altına yorum yazmayı pek sevmem ama ikinci eli ve spot piyasasasını iyi bilen biri olarak sizi uyarmak istedim. iyi satışlar.

Kit lensi var sanırım yeni gördüm. Ancak yine de 1500tl fazla bilginiz olsun. Selamlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba,

Kit lensi var sanırım yeni gördüm. Ancak yine de 1500tl fazla bilginiz olsun. Selamlar.

kit lensin de içinde olduğunu görmüşsünüz buna rağmen yüksek diyorsunuz. peki ne kadar fiyat vermeliyim sizce? gerçekten amacım ortamı vs. germek değil. bu soruyu kızarak da sormuyorum. ilk ilanı açtım 1650TL dedim çok dediler, 1500TL yaptım çok dediler. peki ama her yerde yaklaşık fiyat bu. gerekirse hafta sonu hayyam'a gidip orada fiyatlara bakacağım. satıcının karı vardır anlarım ancak benim fiyatın altında olacağını sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kit lensin de içinde olduğunu görmüşsünüz buna rağmen yüksek diyorsunuz. peki ne kadar fiyat vermeliyim sizce? gerçekten amacım ortamı vs. germek değil. bu soruyu kızarak da sormuyorum. ilk ilanı açtım 1650TL dedim çok dediler, 1500TL yaptım çok dediler. peki ama her yerde yaklaşık fiyat bu. gerekirse hafta sonu hayyam'a gidip orada fiyatlara bakacağım. satıcının karı vardır anlarım ancak benim fiyatın altında olacağını sanmıyorum.

Burada sizin şanssızlığınız D80 olması. Çünkü çoğu kişi artık D80'in üretiminin bittiğini düşünmekte. D80'nin güncellenmiş hali olan D90 'da güncellendi ve D7000 çıktı. Bu nedenle D80 body eski bir body oldu. Siz sıfır satıyorsunuz. İkinci el de sıfırda bu nedenle çok fark etmiyor.

Aynı şey "Sıfır Canon 5D" ilanı açılsaydı onun başına da gelirdi.

Hayyamdan fiyat almanda fayda var. Ancak sıfır d80 olduğunu zannetmiyorum.

• quote:

quote:

Burada sizin şanssızlığınız D80 olması. Çünkü çoğu kişi artık D80'in üretiminin bittiğini düşünmekte. D80'nin güncellenmiş hali olan D90 'da güncellendi ve D7000 çıktı. Bu nedenle D80 body eski bir body oldu. Siz sıfır satıyorsunuz. İkinci el de sıfırda bu nedenle çok fark etmiyor.

Aynı şey "Sıfır Canon 5D" ilanı açılsaydı onun başına da gelirdi.

Hayyamdan fiyat almanda fayda var. Ancak sıfır d80 olduğunu zannetmiyorum.

hayyam'dan aldığım fiyatlar en azından fikir verir. oralara da satabilirim ancak ne ben ne de alacak kişi zarar etmesin istiyorum.

• Bence SLR makinelere eski model yeni model gözüyle bakmak pek doğru bir yaklaşım değil. Lakin her yeni model, eskisinden daha iyi olmuyor... örneğin d5100,d3100 d40x,d60 gibi gövdeler yerine, hepsinden daha eski olan d70 çok daha iyidir ;)

Fiyat çok ucuz olmasa da bence normal. Kit lens 18-135, çok tutulan ve güzel bir lens. 18-55 olsaydı pahalı denebilirdi.

hayırlı satışlar.
  • yorum için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.