Şimdi Ara

SIFIR : NİKON AF-S VR 70-300mm f4.5-5.6G SLR LENS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SIFIR : NİKON AF-S VR 70-300mm f4.5-5.6G SLR LENS
    -Amerikadan getirildi.
    -Urun tamami ile sifir durumdadir.
    -Sadece kontrol amacli kutusundan cikarilmistir.
    -Kutu icerigi eksiksizdir.
    -Turkiye uzerinde garantisi bulunmamaktir.
    -Amerika en dusuk fiyati amazon ($589.00+0.08 vergi = $636)http://www.amazon.com/Nikon-70-300mm-4-5-5-6G-Digital-Cameras/dp/B000HJPK2C
    -Turkiye en dusuk magaza fiyati: 1.585 TL (Nakit Erayon)http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=455498
    -Istanbul elden teslim tercih edilecektir.
    -Takas dusunmuyorum.

Fiyat : 975 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fotoğraf makineleri bölümüne açmanız gerekiyor
    Tüm alışverişlerde öncelik elden teslimdir. sorunsuz alışverişler: @cixhan, @antbyotic, @mertq, @n1ghtwolff, @hapymyday, @Yeni Klasör, @kiss of life, @zerogs x2, @dota, @Grimmjow JeagerJaques x2, @ozgboy, @Apoca1ypse, @amortiiii, @nurmuhammed, @AslanPaşa, @erkandere, @salom, @haggardd, @MuzminRahTs?z!, @Wilakress, @old_snake, @djmixed, @yolcu12, @FuRrKaNn, @10.Lincoln, @aLMaNNN, @kinetik, @slayer_00, @carismadaly, @izomer, @DARBE, @formula2000, @fatihli52, @f.aktunc, @DeepAcidJzz, @yogun54 @wishmuster78, @By CrAzY, @Jeasme, @Mr.Cei, @Cihan.0009, @mehmetelmas82, @drberk2, Ve daha hatırlayamadığım onlarcası...
  • baktim fakat fotograf makineleri icin bir kategori goremedim hocam.

Bilgisayar ve Parçaları
    Cep telefonu ve aksesuarları
    Mp3, Notebook,
    Tablet ve Kameralar
    Konsollar ve aksesuarları
    Diğer ikinci el ürünler
    Sorunlu Alışverişler

Orijinalden alıntı: Hayvanadam

baktim fakat fotograf makineleri icin bir kategori goremedim hocam.

Bilgisayar ve Parçaları
    Cep telefonu ve aksesuarları
    Mp3, Notebook,
    Tablet ve Kameralar
    Konsollar ve aksesuarları
    Diğer ikinci el ürünler
    Sorunlu Alışverişler

Hocam "Mp3, Notebook, Tablet ve Kameralar" bölümüne açmanız gerekli.
    Tüm forumlar » [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] » İkinci El » Mp3, Notebook,Tablet ve Kameralar » Dijital Kamera ve Video Kamera »

Konuyu gerekli yere taşınması için şikayette bulunuyorum, yöneticiler taşırlar.
    Tüm alışverişlerde öncelik elden teslimdir. sorunsuz alışverişler: @cixhan, @antbyotic, @mertq, @n1ghtwolff, @hapymyday, @Yeni Klasör, @kiss of life, @zerogs x2, @dota, @Grimmjow JeagerJaques x2, @ozgboy, @Apoca1ypse, @amortiiii, @nurmuhammed, @AslanPaşa, @erkandere, @salom, @haggardd, @MuzminRahTs?z!, @Wilakress, @old_snake, @djmixed, @yolcu12, @FuRrKaNn, @10.Lincoln, @aLMaNNN, @kinetik, @slayer_00, @carismadaly, @izomer, @DARBE, @formula2000, @fatihli52, @f.aktunc, @DeepAcidJzz, @yogun54 @wishmuster78, @By CrAzY, @Jeasme, @Mr.Cei, @Cihan.0009, @mehmetelmas82, @drberk2, Ve daha hatırlayamadığım onlarcası...
  • D7000 ile kullandığım lenslerden biri. Kendi segmenti içerisinde çok başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bundan yaklaşık 4 ay önce karfo garantili versiyonunu 1250 tl ye almıştım, dolayısıyla fiyat da gayet uygun gözüküyor sıfır ürün için...

Referanslarım için sorunuz..
  • basligi ilan olarak acmistim ama fiyat ve ozellikleri silinmis. fiyati ilana ekledim , satis fiyatim 900tl.

Referanslarım için sorunuz..
  • Nikon 3100 uyumlumudur?r
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.