Şimdi Ara

SIFIR NEW BALANCE 373 - 44/45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilan Başlığındada yazdığı gibi yeni aldığım,Ev ortamında sadece 1 kere denenmiş sıfır New Balance 373 satıyorum.(Kırmızı renk ile yazdım , ayakkabı sokak yüzü görmedi ,sadece ev ortamında bir kere denendi.)

373 modeli en çok rağbet gören.Her türlü giysi altına uyan modellerindendir.Hem spor hem günlük ayakkabı olarak kullanılabilir.
    Kutusu faturası ile beraber alıcıya teslim edilecektir.
    Ayakkabının numarası 45 ancak 44 giyenlerede rahatlıkla olur.
    Fiyatı mağazadan almaya kalkışırsanız 170 lira.Benim işime yaramıyor ancak fazla zararda etmek istemiyorum.

SATILMIŞTIR!

Tekrar söylüyorum ayakkabı mağazadan nasıl alıyorsanız öyle en ufak kullanım izi falan yok aklınızda şüphe kalmasın.

Rengi siyah aşağıdaki modeldir.

Ayakkabıyı kullanmıyorum.Kutusunda alıcısını bekliyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightdrive -- 21 Kasım 2011; 15:36:59 >

• meraklısına hitap eden bir ayakkabı arkadaşım aldı aynısından 150 tl kendi mağazasından. yazlık bir ayakkabı kışın giymek istiyenler zorluk cekebilir
    bende teklifimi pm yoluyla iletiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: laylaylomcaylar

meraklısına hitap eden bir ayakkabı arkadaşım aldı aynısından 150 tl kendi mağazasından. yazlık bir ayakkabı kışın giymek istiyenler zorluk cekebilir
    bende teklifimi pm yoluyla iletiyorum

Cevaplandı.
  • yeni alıp neden kullanmadınız hocam sonuçta çok rahat bi ayakkabı sadece merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumyheros

yeni alıp neden kullanmadınız hocam sonuçta çok rahat bi ayakkabı sadece merak ettim

Aslında bakarsanız bende bilmiyorum mağazasından kendim beğenerek aldım ve dediğiniz gibi çokta rahat bir ayakkabı ancak çok çabuk sıkıldım diyelim ayakkabıdan birazda nakit ihtiyacı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneReason

quote:

yeni alıp neden kullanmadınız hocam sonuçta çok rahat bi ayakkabı sadece merak ettim

Aslında bakarsanız bende bilmiyorum mağazasından kendim beğenerek aldım ve dediğiniz gibi çokta rahat bir ayakkabı ancak çok çabuk sıkıldım diyelim ayakkabıdan birazda nakit ihtiyacı var.

anladım hayırlı satışlar (bu arada 41-42 flan olsaydı ve ben daha yeni ayakkabı almamış olsaydım hiç kaçırmazdım :) )
  • quote:

quote:

quote:

anladım hayırlı satışlar (bu arada 41-42 flan olsaydı ve ben daha yeni ayakkabı almamış olsaydım hiç kaçırmazdım :) )

yeni aldığınız ayakkabının marlası modeli nedir acaba?bende 41 42 giyiyorum bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qualiss q more 60 kapsül 109 tl
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

quote:

quote:

yeni aldığınız ayakkabının marlası modeli nedir acaba?bende 41 42 giyiyorum bu arada.

http://www.footlocker.com/images/products/zoom/46604_z.jpg bu modele benzer bi reebok aldım istanbulda oturuyosanız marmara forum floda bulabilirsiniz

• keyfimoda sitesinde şu an 109 tl aynısı bilginize isteyen olursa davetiye yollayabilirm pm atmanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuq010101

keyfimoda sitesinde şu an 109 tl aynısı bilginize isteyen olursa davetiye yollayabilirm pm atmanız yeterli

Ozaman bende 100 liraya satıyorum alıcısına Benim ayakkabıda sıfır(Mağazada deneyip aldığınız ürünlerin daha önce denenmediğini düşünerek ilk ben giydim aldım diyenlerdenseniz o ayrı ) Tek fark taksit yapmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.