2000 lira para harcadım pc topladım... anakartım MSI p67a-gd65 ... ben toplama işlerınden anlamam benım yıgen anlıyor dıe çağırdım,, buyuk hata yaptığımı sonradan anladım... işlemciyi zor bela taktık kasayı topladık, bıosa giriyorum cpu sıcaklıgı 60 derecede calısıyor , sonrada pc kendı kendine acılıp kapanmaya basladı , 2 sn arayla acılıyor, kapanıyor ,, aldıgım yere götürdüm onlarda teknık servıslerıne vermısler ,, pimlerde kırık yok sadece eğilme var, bu anakartdan artık verım bekleyımmı yoksa bir işe yaramazmı,, lütfen bilgilendirin beni.. anakart hala teknık servısde şu anda.. benım yıgen işlemciyi takarken nasıl taktıysa 10- 15 tane pimi eğilmiş anakartın... gerçi sonradan anladık ???
pinler dikkatli bir şekilde düzeltilirse sorun olmaz çalışır ama 10 -15 pini kırmadan düzeltmek baya beceri ister o kadar pini nasıl yamulttu iseniz anakarta ve işlemcide işaretler var onları aynı yönde oturttuğunuz zaman çok kolay bir şekilde takılır zaten benim anlamadığım o kadar pin yamuk vaziyette işlemci çalışmaz ki nasıl çalışmış başka pinden mi bahsediyorsunuz ?
başka bir pin deıl anakartın pimleri
bılmıyorum nasıl calıstıgını ama zaten ondan sonrada kendı kendıne acılıp kapanmaya basladı 2 sn de bir..
actık baktık ki pim yuvası haşat olmus 15 tane yakın pin yamulmuş :
işallah servısden aldıgımda sorun cıkmaz.. çıkarsa dıye korkuyorum..