Şimdi Ara

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
90
Favori
71.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kymco people s200 163 cc 115 bin tl bayide almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı önerir misiniz . İlk motorum olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, yaş 41 ve 18 yıllık B sınıfı ehliyetim var ve 15 yıldır da aktif 4 teker kullanıcısıyım. Bu yaştan sonra merak saldım, A2 ehliyeti alıcam (İzmir merkez öneri alabilirim), daha önce hiç motor tecrübem olmadı ama çocukken bisiklet üstünden inmezdim. Çevremdeki arkadaşlarım 125cc 2.el bir scoter tarzı birşey al, öğrenmene de faydalı olur diyor. Biraz araştırdım yamaha xmax 125, peugeot pulsion gt modelleri güzel görünüyor. Ama ikinci el fiyatları bayii liste fiyatlarından daha fazla görünüyor. Dediğim gibi hiç tecrübem yok, öneriniz nedir ? Bütçe olarak 100k kadar çıkabilirim ve 2.elde kredi kartına taksit mümkün müdür ? Teşekkürler.

• chuckchucky kullanıcısına yanıt

Estağfurullah

SYM SYMPHONY ST 200 ABS

Bunu da inceleyip öyle karar verin derim.

Kymco da güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hDundar kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız ben 250cc ile başlayacağım.125cc alıp 2 ay sonra büyütmek isteyebilirsin.O yüzden 250cc alıp yavaş giderek de alışabilirsin

• frknkoca2 kullanıcısına yanıt

Hocam naptınuz bana da tavsiye lazım 50cc ama e5 ve köprüden rahat geçebilecek bir tarzda olmasını istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum almak istiyorum bu ay içerisinde

• Kymco zam yaptı

• RedKidx kullanıcısına yanıt
    Aydındaysanız yardımcı olayım hemen

• abiler selamlar herkese, 50 cc motor almak istiyorum(80 cc ye çevirttirmeli) istanbul içi kullanacağım, köprüden ve e5 te götürebilsin beni yeter. çok uzun yol yapmacağım en fazla anadolu yakasından avrupa yakasına geçeceğim, kendime en stabil sorun yaratmayacak ve işimi görecek bir motor bakıyorum.

Araştırmalarıma göre rks bitter 50cc, arora cappucino 50cc, falcon new soft 50cc, mondial virago 50cc modellerini buldum. Hangisini tavsiye edersiniz, fiyatlar aşağı yukarı aynı zaten fiyat konusuna bakmıyorum ama bana sorun çıkarmayacak 60-70 yapabilecek ve dediğim gibi istanbul içi rahat kullanabileceğim bir motor olmalı.

Tavsiyeniz nedir işin içinden çıkamadım, ikinci el bakmıyorum sıfır almak istiyorum.

• chuckchucky kullanıcısına yanıt

Peugeot %12

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt

hocam bakıyorum halen kafamda belli başlı motorlar var ama fiyatlar acayip artıyor karaborsa diğer yandan vuruyor. artmaya başladı bile fiyatlar 2-3 haftadır. tavsiyem honda dio olacaktır 50 cc bakmadığım için pek bilgim yok malesef

• frknkoca2 kullanıcısına yanıt

rks bitter alınır bence

• Bayilerde PCX var mı ya da ön siparişle ne fiyatlar istiyorlar?

• ISherpa kullanıcısına yanıt
    Asla bulamazsın sıra bile yazmıyorlar ancak Dio varmış gelen

• Merhaba, rks bitter 50cc almaya karar verdim, diyelim 3 ay sonra satmak istiyorum, satma konusunda nasıldır satılabilir mi ufak zararına da olsa?

• Bayiler Honda ve Yamaha için hala yok çekmeye devam ediyor mu?Bu aralar soran oldu mu

• BiligBitig kullanıcısına yanıt

Ben dün İstanbul da bulunan tüm Hondaları aradım amacım Forza 250 ellerinde olmadığı gibi, sıraya bile yazmıyorlar. 200.000- 250.000 bandında hiç motor yok.

• BiligBitig kullanıcısına yanıt

Xmax bulmak imkansız yeni kasa gelecek eskisi bitmiş.

Yeni kasa da 12 Bin Euro civarında gelecekmiş..

O da az sayıda.

• Yine zam

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.